Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
ap1526 niestety i przy dziewczynkach się mylą moja sąsiadka wszystko na różowo miała zrobione nawet wózek miała różowy kupiony a godzine przed porodem okazało się że chłopak będze i faktycznie jest IWAN:)
ap1526 lubi tę wiadomość
-
tez bede miala problem ze stanikiem.. teraz moje rozmiar to 95 F i nie cierpie jak mnie stanik gdzies cisnie, a najgorsze co moze byc jak ma za maly obwod i tluste boczki wychodza z kazdej strony..Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Nastka mysle, ze latwo nie bedzie z tym pustostanem. O ile okaze sie ze jest gminny/miejski do tego ma uregulowany stan prawny to bedzie poczatek sukcesu. O ile bedzie mozliwy wynajem/dzierzawa to w przetargu albo w ramach socjalnego (chociaz taki pustostan raczej nie spelni warunkow) w zaleznosci jak gospodaruja nieruchomosciami. Ale zawsze warto zapytac.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2014, 16:13
-
lkc wrote:tez bede miala problem ze stanikiem.. teraz moje rozmiar to 95 F i nie cierpie jak mnie stanik gdzies cisnie, a najgorsze co moze byc jak ma za maly obwod i tluste boczki wychodza z kazdej strony..
Jeszcze ogarniam zwykle ale jak sie okaze ze w 5 msc cisxy piersi nie przestaja rosnac to zaprzyjaznie sie tylko ze sportowymi
-
nick nieaktualnywitajcie,a ja dzis pozbylam sie dwojki dzieci wraz z mezem
wyjechali do Zakopanego i beda tam siedzieli az do srody czy czwartku,maluszka czuje juz coraz mocniej,waga nic nie rusza,no i dobrze,wole mniej przybrac bo startowalam z nadwaga hehe
mada_lena, Lavendula lubią tę wiadomość
-
eforts wiem że ciężko bedzie ale kurcze każą czekać 20 lat (to już babcią będę zapewne) więc sobie sama znajdę coś co jest wolne. Chciałam wziąść kredyt na mieszkanie ale warunki mają nie do przejścia dla mnie niestety. Satć mnie na spłatę kredytu ale bank jednak uważa inaczej pokazuję im kwoty jakie płacę za wynajem i mówię że tyle samo mogę płacić im za ratę ale i tak nie spełniam warunków a dokładnie brakuje mi 200zł na papierku i umowy bez terminowej w pracy
-
nastka151 wrote:95 pod biustem ja mam 75 narazie ale napewno do 80 podskoczy za to miseczki mam problem bo im mniejszy pod biustem tym mniejsza miseczka a ja potrzebuję dużą
a ze mi i obwod urosl i miseczka, to zamienilam 65H na 75H.xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
A oto i moja Basia lub Blanka. Wciąż nie mogę uwierzyć, że mi się udało:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2014, 20:43
mada_lena, lkc, xpatiiix3, Maga31, Isia14, Agata92, sylvi, scindapsus, Goplana, Viviana, Cześka, Agusia ;), anusiaa90, Lavendula lubią tę wiadomość
-
My za 2 pokoje 47m placimy 1200 plus prad i gaz.
I tez stac nas na kredyt ( bo przeciez wynajmujemy) no ale niestety wg. Banku nie! Chore to jest ale co zrobic...
Ja biust mam sama juz nie wiem jaki ale z 75F piersi mi wypadaja
Musze isc na dobranie stanika bo to masakra,na szczescie juz taak nie rosna jak na poczatku.
-
My do niedawna na wynajmie płaciliśmy 800zł plus opłaty, ale ogrzewanie gazowe więc przez te parę miesięcy było za sam gaz około 500zł co miesiąc
Wiadomo, że zależy od regionuwe Wrocławiu kiedyś za kawalerkę płaciłam 1500zł ale już z licznikami. Nie ma lekko
na szczęście my już od miesiąca na swoim czego i Wam życzę by jak najprędzej się spełniło
-
Apropo pustostanu to tak o na pewno nie można go zająć. Przede wszystkim problem będzie z podpięciem prądu czy gazu, a bez mediów raczej ciężko żyć. Mój brat też x lat się starał o mieszkanie i pytał o pustostany bo na bieżąco wiedział jako listonosz gdzie takowe się znajdują i nie było możliwości tak sobie po prostu tam wejść i mieszkać. Zawsze nagle się okazywało, że z dnia na dzień ktoś dostał na to przydział i inne niestworzone historie..
-
o kurcze kosmiczne stawki. mamy szczescie, ze takie "przyjemnosci" nas ominely. tez mi sie wydaje, ze nie jest tak latwo zajac jakis pustostan, albo inaczej - latwo zajac, ale niewiadomo na jak dlugo i czym to sie skonczy.
chyba latwiej by bylo porozmawiac z pracodawca i poprosic o podwyzke chociaz na papierze ( samemu pokryc wieksze skladki) ale nie wszyscy sa na cos takiego chetni.. zycze powodzenia w poszukiwaniu wlasnego M. bo nie ma nic lepszego. aaa
i nie ma wiekszego dziadostwa niz Ci "WŁASCICIELE" - zawsze mnie wkurzaja Ci wielcy wlasciciele co wynajmuja mieszkania i kosztem ludzi, ktorzy nie maja normalnych umow o prace, albo maja w nich wpisane smieszne stawki. Dziady splacaja sobie kredyty za te mieszkania kosztem innych. wiem, ze mamy wolny rynek itp... ale wkurza mnie to nieziemsko..
MOj maly Mieszkaniec dzisiaj kopal w ciagu dnia:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2014, 21:32
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Maga tak spojrzałam na tabelkę
i patrzę Twój dzidziol to kolosik heheh 4028.?
chyba 428 tak.?
no te mieszkania to ogromne koszta są, ale mamy przyzwolenie u kolegi Radka na dokończenie remontu według siebie czyli oni robią teraz na biało wsio oprócz kuchni i łazienki bo tam już zrobione chyba prawie wszystko z tego co wiem to jeszcze kuchnie wyposażyć muszą i zlewu w łazience nie maa my sobie możemy zrobić już jakie chcemy kolory itd czyli Marceliś będzie miał swój pokoik osobisty
ja czekać będę aż mi przydzielą łaskawie jakieś min.2 pokoje a póki co na wynajętym będziemy ,ale raczej z kosztami nie jest tak źle, no i właśnie plusik za to ,że pokoje po swojemu możemy zrobić
Hehehe R przes chwilką wyszedł i jakoś mała chyba się wstydzi tatuśka hehhe bo ni hu hu nie chce pokopać przy Nim tylko on nie patrzy albo nie siedzi obok kopie jak najęta a tak ciszaNie ma Go i szaleństwo
Livia
Nela
Marcel