Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja już wstana, Dzidzia śpi. Dziś nie popełniam wczorajszego błędu i pije małą kawkę, bo łepek bolał.
Goplana ten zestaw jest świetny, uwielbiam białe mebelki dla dzieci, my też mamy białe łóżeczko, zastanawiam się nad kołyską.
Sylvi ja mam skarpetki, właśnie się zastanawiam czy rajstopki kupować.
-
dzien dobry
a ja sie zastanawiam jak takie rajstopki zalozyc:)bo wszystko wszystkim - chociaz nigdy dziecka nie ubieralam- ale jak na takie malutkie nozki wciagnac cos tak okropnego jak rajstopy? mam uraz z dziecinstwa. pamietam jak kazali mi sie ubierac do przedszkola i wkladac te paskudne bawelniane. bleeeeeeeeee. od lat nie nosze zima rajstop. a takie normalne jak juz nie ma wyjscia;P
RewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Witam a ja nagrałam sobie nocne harce ale jak zwykle nie złapałam pod dobrym kątem i mało co widać tylko jak podskakuje i się przekręca ahahah
Goplana fajne mebelki
sylvi najlepszy zestaw i najszybszy jak dla mnie do tej pory tak Marceluszka ubieram bodziak i rajstopkitakże ja rajstopek to muszę mieć a skarpetusie.? też sporo mam także luzik hehe bo np na nockę jak niunia się rozkopuje to wyciąga z nogawek pajaców nóżki i wtedy dobrze na stópki skarpetki na pajaca
hehe także i to i to Ci się przyda
albo jak ciepło w domu to wiadomo zima zimą a w domu inaczej także bodziak z krótkim i skarpetunie różnie zależy jaka temp
Miłego dnia brzuchatki :**Livia
Nela
Marcel
-
Ojej tak teraz czytam listę a tam o mamusi czerwcowej, że w śpiączce jest, aż przypomniała mi się sytuacja jak byłam na lutówkach 2013 w ciąży z Marcelkiem, no i w grudniówkach 2012 mamusia urodziła na wigilię i zmarła, rzucawkę miała czy jak to tam i ojciec został sam z córką, na święta dostał najwspanialszy prezent od żony - córkę, ale niestety też tego samego dnia stracił swoją ukochaną
Strasznie przykro się robi gdy czytam o takich strasznych rzeczach, módlmy się za Naszą mamę czerwcową i jej córeczkę kochane..
Livia
Nela
Marcel
-
lkc wrote:dzien dobry
a ja sie zastanawiam jak takie rajstopki zalozyc:)bo wszystko wszystkim - chociaz nigdy dziecka nie ubieralam- ale jak na takie malutkie nozki wciagnac cos tak okropnego jak rajstopy? mam uraz z dziecinstwa. pamietam jak kazali mi sie ubierac do przedszkola i wkladac te paskudne bawelniane. bleeeeeeeeee. od lat nie nosze zima rajstop. a takie normalne jak juz nie ma wyjscia;P
Okropność!
I te obwarzanki na nogach w przedszkolu
RewolucjaSięDzieje, lkc lubią tę wiadomość
-
Mam takie samo odczucie z rajtami.
Młody nie miał ani jednej parydo pajaców bez stópek ładowaliśmy skarpetki, potem do spodni też, a w zimie słodkie kalesonki i już.
Przypuszczam, że teraz będę częściej użytkować ten wynalazek do sukienuś, ale to i tak po 3 miesiącu jak się nóżki deczko rozprostują
Goplana - Medela Swing - doskonały wybór!
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
lkc wrote:ta Goplana podciagali. a one i tak sie sie zsuwaly. koszmar. normalnie pamietam jak dzis:(
I to szczypanie po łydkach, żeby łałdki poznikały brrrrrrrrrrrrrGoplana lubi tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
xpatiiix3 wrote:Ojej tak teraz czytam listę a tam o mamusi czerwcowej, że w śpiączce jest, aż przypomniała mi się sytuacja jak byłam na lutówkach 2013 w ciąży z Marcelkiem, no i w grudniówkach 2012 mamusia urodziła na wigilię i zmarła, rzucawkę miała czy jak to tam i ojciec został sam z córką, na święta dostał najwspanialszy prezent od żony - córkę, ale niestety też tego samego dnia stracił swoją ukochaną
Strasznie przykro się robi gdy czytam o takich strasznych rzeczach, módlmy się za Naszą mamę czerwcową i jej córeczkę kochane..
Oby czerwcowa mama wróciła do zdrowia i do swojego maluszka...
Niby to nie średniowiecze, ale nadal niestety takie rzeczy mają miejsce.
Ja też 2 lata temu o mało nie straciłam koleżanki z roku przez rzucawkę -
nastka151 wrote:jakie staniki do karmienia są okropne kurcze nie podoba mi się ani jeden:/ W H&M to nawet nei mam szans się zmieścić największy już jest na mnie akuratny a co będzie później
polecam Happy Mum.... http://www.happymum.pl/sklep3/0,bielizna.html -
7 kg na plusie, ehh czuje sie deczko ociezale. Pada i nawet na spacer nie ma jak sie ruszyc. A kuchnia kusi oj kusi...... my mielismy rajstopki ale dopiero jak mlody tak z pol roku mial no ale on jest z ostatniego marca ale chyva postawie na mieciutki spodenki i pajacyki. Szaleje ten moj drugi synus w brzuszku i to jak:) no i chyba Marcin zostanie bo sie na Jasia brata Dominik zgidzic nie chce
-
A ja kurcze mam takie lipne poczucie ze nie moge jeszcze na dobre wystartowac z wyprawka(dopiero od sierpnia z powodów finansowych) niby juz sobie zapisuje w notesiku co trzeba zeby nie zapomniec ale juz bym chciala kupowac. Caly wielki karton ubranek mam u mamy bo do nas do kawalerki to by nie bylo gdzie wsadzic, dopiero we wrzesniu wyprowadzamy sie do wiekszego mieszkanka. Ale dzis chyba u mamuski sobie przejze dokladnie co tam jest