X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 00:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    laski kupujecie skarpetki na pierwsze miesiące czy nie? czy nie lepiej po prostu zaopatrzyc się w rajstopki?

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • ap1526 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 00:40

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 12:48

Agata92 lubi tę wiadomość

km5shdge5h821nxg.png
    qb3ckqi1w8eq80rq.png
    j36rxzdv03noids4.png
  • ap1526 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 00:44

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 12:48

km5shdge5h821nxg.png
    qb3ckqi1w8eq80rq.png
    j36rxzdv03noids4.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 01:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kto obkupiony ten obkupiony :P

ap1526 lubi tę wiadomość

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już wstana, Dzidzia śpi. Dziś nie popełniam wczorajszego błędu i pije małą kawkę, bo łepek bolał.

Goplana ten zestaw jest świetny, uwielbiam białe mebelki dla dzieci, my też mamy białe łóżeczko, zastanawiam się nad kołyską.

Sylvi ja mam skarpetki, właśnie się zastanawiam czy rajstopki kupować.

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry ;)
    a ja sie zastanawiam jak takie rajstopki zalozyc:):) bo wszystko wszystkim - chociaz nigdy dziecka nie ubieralam- ale jak na takie malutkie nozki wciagnac cos tak okropnego jak rajstopy? mam uraz z dziecinstwa. pamietam jak kazali mi sie ubierac do przedszkola i wkladac te paskudne bawelniane. bleeeeeeeeee. od lat nie nosze zima rajstop. a takie normalne jak juz nie ma wyjscia;P

RewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam a ja nagrałam sobie nocne harce ale jak zwykle nie złapałam pod dobrym kątem i mało co widać tylko jak podskakuje i się przekręca ahahah :P

Goplana fajne mebelki :)

sylvi najlepszy zestaw i najszybszy jak dla mnie do tej pory tak Marceluszka ubieram bodziak i rajstopki :D także ja rajstopek to muszę mieć a skarpetusie.? też sporo mam także luzik hehe bo np na nockę jak niunia się rozkopuje to wyciąga z nogawek pajaców nóżki i wtedy dobrze na stópki skarpetki na pajaca :D hehe także i to i to Ci się przyda :) albo jak ciepło w domu to wiadomo zima zimą a w domu inaczej także bodziak z krótkim i skarpetunie różnie zależy jaka temp :)

Miłego dnia brzuchatki :**

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej tak teraz czytam listę a tam o mamusi czerwcowej, że w śpiączce jest, aż przypomniała mi się sytuacja jak byłam na lutówkach 2013 w ciąży z Marcelkiem, no i w grudniówkach 2012 mamusia urodziła na wigilię i zmarła, rzucawkę miała czy jak to tam i ojciec został sam z córką, na święta dostał najwspanialszy prezent od żony - córkę, ale niestety też tego samego dnia stracił swoją ukochaną :( Strasznie przykro się robi gdy czytam o takich strasznych rzeczach, módlmy się za Naszą mamę czerwcową i jej córeczkę kochane..

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lkc wrote:
    dzien dobry ;)
    a ja sie zastanawiam jak takie rajstopki zalozyc:):) bo wszystko wszystkim - chociaz nigdy dziecka nie ubieralam- ale jak na takie malutkie nozki wciagnac cos tak okropnego jak rajstopy? mam uraz z dziecinstwa. pamietam jak kazali mi sie ubierac do przedszkola i wkladac te paskudne bawelniane. bleeeeeeeeee. od lat nie nosze zima rajstop. a takie normalne jak juz nie ma wyjscia;P
    A na koniec podnosili za rajstopy coby lepiej na tyłek wlazły :|
    Okropność!
    I te obwarzanki na nogach w przedszkolu :/

RewolucjaSięDzieje, lkc lubią tę wiadomość

jftycms.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No z tymi rajstopami to fakt i jeszcze jak naciągali takie obcisłe na nogi to aż całe uda poszczypane... brr..

RewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • RewolucjaSięDzieje Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvi wrote:
    laski kupujecie skarpetki na pierwsze miesiące czy nie? czy nie lepiej po prostu zaopatrzyc się w rajstopki?

U nas skarpetuńki :)

oar8vkcbjvmdwxz8.png
    Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.
  • lkc Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ta Goplana podciagali. a one i tak sie sie zsuwaly. koszmar. normalnie pamietam jak dzis:(

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019

Wysłany: 29 czerwca 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam takie samo odczucie z rajtami.
    Młody nie miał ani jednej pary :D do pajaców bez stópek ładowaliśmy skarpetki, potem do spodni też, a w zimie słodkie kalesonki i już.

Przypuszczam, że teraz będę częściej użytkować ten wynalazek do sukienuś, ale to i tak po 3 miesiącu jak się nóżki deczko rozprostują :)

Goplana - Medela Swing - doskonały wybór! :)

oar8vkcbjvmdwxz8.png

Wysłany: 29 czerwca 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lkc wrote:
    ta Goplana podciagali. a one i tak sie sie zsuwaly. koszmar. normalnie pamietam jak dzis:(

I to szczypanie po łydkach, żeby łałdki poznikały brrrrrrrrrrrrr

Goplana lubi tę wiadomość

oar8vkcbjvmdwxz8.png

Wysłany: 29 czerwca 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tadam!
    rozpoczęliśmy 6 miesiąc i 133 dni do Wielkiego Bang Bang :D:D:D

xpatiiix3, Goplana, Viviana, Lavendula, anusiaa90, KUNIAK, lkc lubią tę wiadomość

oar8vkcbjvmdwxz8.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde zjadłam ruskie na śniadanie a odbija mi się teraz że hoho :P

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Ojej tak teraz czytam listę a tam o mamusi czerwcowej, że w śpiączce jest, aż przypomniała mi się sytuacja jak byłam na lutówkach 2013 w ciąży z Marcelkiem, no i w grudniówkach 2012 mamusia urodziła na wigilię i zmarła, rzucawkę miała czy jak to tam i ojciec został sam z córką, na święta dostał najwspanialszy prezent od żony - córkę, ale niestety też tego samego dnia stracił swoją ukochaną :( Strasznie przykro się robi gdy czytam o takich strasznych rzeczach, módlmy się za Naszą mamę czerwcową i jej córeczkę kochane..
    Ojej, to bardzo przykre :(
    Oby czerwcowa mama wróciła do zdrowia i do swojego maluszka...
    Niby to nie średniowiecze, ale nadal niestety takie rzeczy mają miejsce.
    Ja też 2 lata temu o mało nie straciłam koleżanki z roku przez rzucawkę :|

jftycms.png
  • Lavendula Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nastka151 wrote:
    jakie staniki do karmienia są okropne kurcze nie podoba mi się ani jeden:/ W H&M to nawet nei mam szans się zmieścić największy już jest na mnie akuratny a co będzie później

polecam Happy Mum.... http://www.happymum.pl/sklep3/0,bielizna.html

• Mamadomina Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    7 kg na plusie, ehh czuje sie deczko ociezale. Pada i nawet na spacer nie ma jak sie ruszyc. A kuchnia kusi oj kusi...... my mielismy rajstopki ale dopiero jak mlody tak z pol roku mial no ale on jest z ostatniego marca ale chyva postawie na mieciutki spodenki i pajacyki. Szaleje ten moj drugi synus w brzuszku i to jak:) no i chyba Marcin zostanie bo sie na Jasia brata Dominik zgidzic nie chce

Aga
    010i3e3kdjmb4cx1.png
  • Evik Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja kurcze mam takie lipne poczucie ze nie moge jeszcze na dobre wystartowac z wyprawka(dopiero od sierpnia z powodów finansowych) niby juz sobie zapisuje w notesiku co trzeba zeby nie zapomniec ale juz bym chciala kupowac. Caly wielki karton ubranek mam u mamy bo do nas do kawalerki to by nie bylo gdzie wsadzic, dopiero we wrzesniu wyprowadzamy sie do wiekszego mieszkanka. Ale dzis chyba u mamuski sobie przejze dokladnie co tam jest

w5wqqps6dh6rkfbp.png
‹‹ 568 569 570 571 572 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ