Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
a jeszcze jedna sprawa bo w tabelce są mamcie co sie nie odzywają a więc Mika85, kooll, sarra, Ana0408, Gosia_1987 i marynka dawno nie pisała chyba.?? laseczki odzywać się i uzupełnić tabelkę jeżeli Nas jeszcze podczytujecie.?? i kogo jeszcze brakuje w tabelce dopisywać się
tutaj linka wrzucam
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AvTygpcuiDwwdFVjMVJLZEwyMVJCbHdzMTJqX1A0ZUE&usp=drive_web#gid=0Livia
Nela
Marcel
-
xpatiiix3 wrote:a jeszcze jedna sprawa bo w tabelce są mamcie co sie nie odzywają a więc Mika85, kooll, sarra, Ana0408, Gosia_1987 i marynka dawno nie pisała chyba.?? laseczki odzywać się i uzupełnić tabelkę jeżeli Nas jeszcze podczytujecie.?? i kogo jeszcze brakuje w tabelce dopisywać się
tutaj linka wrzucam
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AvTygpcuiDwwdFVjMVJLZEwyMVJCbHdzMTJqX1A0ZUE&usp=drive_web#gid=0
dlaczego mnie nie ma w tej tabelce??
-
sylvi wrote:pati nie raz miałam ochotę tak powiedziec ale z niego awanturnik szczegolnie po alkoholu i wolalabym uniknąc jakichkolwiek sprzeczek z tym facetem, to jest bez sensu bo on jest przekonany o swojej racji a nei mnie to zmieniać skoro tamta to jako tako akceptuje
A pffffff.
Nie można się dać takiemu "maczu pikczu pikaczu"!
toż to słabeusz i mizogin paskudny, takiego to tylko "pstryk" z palca i załatwić złośliwymi ripostami
Amnezja, paula1234, mada_lena, blue00 lubią tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
W końcu mogę się pochwalić.Moja córeczka ma siusiaka
Wyrósł sobie w ciągu tygodnia
Maleństwo waży 358 g. i ma wielkie stopy - 3,41cm
W trakcie badania był tak znudzony,że 2 razy sobie ziewnął
RewolucjaSięDzieje, maaartinka, paula1234, sylvi, xpatiiix3, ewelina_d, anusiaa90, desou, Lavendula, Reverie, Marzena27, mada_lena, e_v_e, Viviana, talia22, Rybka Nemo, Goplana, Eve, Nata, FK81, blue00, Agusia ;), Maga31 lubią tę wiadomość
-
martinka mamcie synków na niebiesko no i te co nie wiedzą a dziewczynki na różowo
ja wszystkiego nie zmieniłam część sama się zmieniła
Madlen kochana wpisz sięalbo dawaj dane mi
eheh zaraz ja Ci sformatuje to wsio chyba ,że sama zrobisz to
Amnezja gratuluje synka
paula kochana dopiero od jutra wszystko mi odejdzie bo już po wszystkim tylko jutro wizytka u gina jeszcze, a teraz ewentualne stresy to taka głupia szara codzienność będzie
Amnezja lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
już wrzuciłam co tam wiem wymiary bubciów z ostatniego usg cykl starań miasto wiek imię waga startowa/teraz obwód startowy/teraz data następnej wizyty chyba wsio co tam mamy także co tam chcesz to podaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 15:44
Livia
Nela
Marcel
-
xpatiiix3 wrote:już wrzuciłam co tam wiem wymiary bubciów z ostatniego usg cykl starań miasto wiek imię waga startowa/teraz obwód startowy/teraz data następnej wizyty chyba wsio co tam mamy także co tam chcesz to podaj
cykl starań, hmmm: 6lat, miasto: Szczecin, wiek; 29, imię: Magdalena, Waga startowa: 76kg/teraz 86kg, obwód teraz: 106cm, data nastep wizyty: 16.07.2014, bliźniaki chłopiec i dziewczynka (Juliusz i Lena).
xpatiiix3 lubi tę wiadomość