Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Goplana wrote:To właściwie ten, ale po kilku zmianach.
http://www.mgprojekt.com.pl/riwiera-3
Goplana, projekt exxxxtra, bardzo ładny, mój klimat, uwielbiam takie nowoczesne style z oknami od podłogi do sufitu))
Goplana lubi tę wiadomość
-
Pamiętacie jak pisałam że już na wysokości mostka czuję jakby oddzieloną wyraźnie macicę? Dalej nie jestem pewna czy ona już jest tak wysoko czy co?! zapytam w środę lekarza... ale chciałam Was tylko zapytać co myślicie o tym, że każdego wieczora tak od około 20 tam właśnie pod piersiami twardnieje mi to miejsce i mam wrażenie jakby za mało skóry...brzuch i podbrzusze miękkie zawsze tylko właśnie tam pod piersiami robi mi się twarde i czasami głębokiego oddechu nie mogę wziąć...i tak co wieczór...
myślicie że to coś groźnego? czy raczej nie ma powodów do zmartwień? -
nick nieaktualny
-
Reverie wrote:Goplana, rzeczywiście będziesz mieć rezydencję!!!
dzieciaczek będzie miał gdzie hasać, gdy podrośnie
bo zanim wybudujemy i wykończymy... oczywiście bez solidnego zadłużenia się nie obejdzie... ale to ten mniej miły aspekt
-
Fajny, okna boskie, dużo światła i otwartej przestrzeni:)
I wysokie wnętrza, super:)Goplana lubi tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
Wow - bomba:)
Baaardzo mi się podobają takie okna. Przestrzeń, przestrzeń i jeszcze raz przestrzeń...
Dzień dobry tak na marginesie:)
Podpowiedzcie mi proszę jak się wrzuca tutaj foteczki...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 12:17
Goplana lubi tę wiadomość
-
Przedstawiam Antoniego waga ok.400g najpiękniejszy na świecie:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 12:34
Isia14, Goplana, sylvi, maaartinka, Lavendula, desou, Reverie, Amnezja, Agata92, Dotty84, xpatiiix3, Viviana, Madlen222, anusiaa90, ewelina_d, Strupka, Ninusia, lkc, Maga31, karmelek, KasiaKa, Cześka, blue00, Rybka Nemo lubią tę wiadomość
-
Ninusia - witaj i ojej współczuję takiej wizyty
też bym chyba się popłakała, buc z gościa wstrętny
ale dobrze, że z małym wszystko ok! Moja malutka też robi sobie przerwy w aktywności, czasem muszę ją pobudzać "do życia" detektorem, chyba ją to trochę złości
Madlen - mi się wieczorem też brzuszek robi twardy wysoko, ten kawałek pod piersiami, jakoś tak między żebrami i zauważyłam, że to raczej przez jedzenie, choć mogę jeść super zdrowo przez cały dzień i i tak mi się tak zrobi. A ostatnio to miałam tak naciągniętą skórę, że myślałam, że pęknie, ble, okropne uczucie.
Goplana - noo fajowy projekt, choć ja to zawsze myślę, że powinni dawać do takich domków jakąś pomoc do sprzątania w pakiecie
Desou, super, że z szyjką wszystko ok!!!! Oby tak dalej
Eve - z Antosia to już niezły bobasek! Taką ma twarzyczkę już bardziej niemowlęcą, piękności! (tak porównując np. ze zdjęciem mojej Natalki z 18t, ona tam taka chudzinka zabiedzona i troszkę jeszcze kosmitka
Ech, dzisiaj mam jakiś kiepski dzień, rano 2 razy wymiotowałam i to chyba przez bułkępołożyłam się jeszcze spać i trochę mi lepiej, ale do tej pory w koszuli nocnej siedzę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 12:40
e_v_e, Goplana lubią tę wiadomość
-
Madlen, ja od początku ciąży mam straszne wzdęcia i problemy żołądkowe. Według mnie to jest po prostu jakiś kolejny etap przystosowywania się jelit, żołądka czy innych narządów do ściśnięcia, bo jednak macica cały czas idzie w górę i coraz bardziej na wszystko uciska. Wydaje mi się, że jeśli tam niżej, gdzie wiesz, że jest macica nie robi się brzuch twardy, to jest ok. No przynajmniej tak na moją logikę
Ja jeśli zjem mniejszy posiłek wieczorem to jest trochę lepiej, ale jakoś przyzwyczaiłam się, żeby jeść "obiad" późno jak mąż wraca z pracy, no i wiadomo jak to się kończy...
-
Goplana piękny projekt domu. To kiedy w planach rozpoczęcie budowy ?
Eve Antoni cudowny!!
Ja dzisiaj postanowiłam się zważyć i jestem przerażona... +7,5 KG. Jeszcze trochę i nie wejdę w spodnie ;/ brr w takim tempie to 20 kg to pewnie minimum( powoli zaczyna mnie to dołować
e_v_e lubi tę wiadomość
-
e_v_e przystojniak ci się szykuje
Kurcze u nas kolejny dzień padawczoraj chyba przez ciśnienie tak mi się kręciło w głowie, że aż zasłabłam i musiałam wyjść wcześniej z pracy i się położyć.. Albo przez te nerwy z dnia wcześniejszego bo najpierw nerwy potem złość na siebie że o nic nie spytałam że aż w nocy spać nie mogłam, sama nie wiem co było przyczyną..
A wogóle to leżałam sobie wieczorkiem i jak tak uciskałam paluszkami brzuch to hmm..dostawałam odpowiedzi! Takie jakby kopnięcia? Stuknięcia? Tylko zastanawiam się czy to przypadkiem nie było coś z mojego brzucha jakiś organ czy cosik który poprostu uciskałam bo to takie dość mocne było.. A dzidziulki są jeszcze malutkie.. Poza tym przecież żadnych delikatnych ruchów nie czułam.. Co o tym myślicie?e_v_e lubi tę wiadomość
-
Anusia mój M zawsze jak mówię o dużej wadze mnie pociesza słowami
"no popatrz przynajmniej 2 kg poszło w piersi, do tego jeszcze mleczko w środku, dzidziulek który też waży i wody które się gromadzą i w których pływa"
to takie małe pocieszenia są z jego strony
chociaż dla mnie tylko na chwilkę ale zawsze to coś
więc może tobie na chwilę humor poprawią
Maga31 lubi tę wiadomość
-
Madlen222 wrote:Desou, Isia14 a myślicie że to coś poważnego z tym twardnieniem górnej części brzucha? Isia14 mi tez wlasnie się to robi okoo 2h po obiedzie...
Eve gratuklacje!!! śliczny malec!!!
Isia Ci dobrze pisze, ja tak mam gdy się najem, najczęściej po obiedzie albo na wieczór, takie coś twarde, ale nasze jelita i inne narządy mają coraz mniej miejsca bo macica rośnie i je uciska. Ja brałam nieraz espumisan, to mi to stwardnienie łagodniało.
Martinka całkiem możliwe że Twoje Maleństwo odpowiadało na dotyk, moja Mała lubi, jak kopie, a ja wtedy dotknę brzucha, wtedy to zaczyna fikać mocniej.