Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dziś spotkałam znajomą po mszy i pyta gdzie chodze do lekarza. Okazało się, ze do tego samego u którego prowadziła 2 ciąże. Ostatnio rodziła 9 mcy temu.
Mówiła że nie mam co się martwić, on robi tak, że jest przy porodach swoich pacjentek, jej oba porody poprowadził tak, że trwały 2 godzinki (choć sądzę, że to głównie dzięki jej fizjologii).
Pytałam o zzo w tym szpitalu, a ona, że jej w ogóle nie było potrzebne, tak szybko wszystko poszło.
Będę we wtorek na wizycie to się podpytam jeszcze.
Dziś się wkurwiłam, bo przymierzyłam chyba z 8 sukienek, i albo się nie mieszczę i to głównie w cyckach, a nie w brzuchu, albo na brzuchu się podnoszą i są za krótkie, albo mają gumkę w talii, której ja już nie posiadam
Muszę iść na zakupy!!! -
Madlen luzik, nie fochnęłam się hehe ale tak już mam powiem swoje jak coś mi się wydaje nie na miejscu
Ale Wy dzisiaj pyszności robicie a u mnie znooooooooooooooooooowu ryż i kurczak żygać już można tym ja to wciskam w siebie na siłe bo prawie codziennie jem to samo... bleee szczawiowej bym sobie opyliła...
Malusińska okopuje znowu od dołek ,a konkretniej pachwiny i kość łonową... ;o I takie uczucie jakby jakieś chrząstki przeskakiwały jak kopie.. brr...Livia
Nela
Marcel
-
Lavendula ale zgrabniutka jesteś i taki śliczny okrąglutki brzunio masz
Trochę się pocieszyłam chyba tylko na tamtym ostatnim zdjęciu tak okropnie wyszłam już lepiej wyglądam heheh dupsko mnie wtedy poszerzyłoa przecież nie mam takch grubych nóg i mam c ałkiem zgrabną pupcię xD A i brzuchol mój już patrzę zbytnio nie rośnie w przód a bardziej do góry idzie teraz z tygodnia na tydzień
25 tydzień i MY..
Rano
A tu najedzona już i patrzę jest różnica bo kichy u góry wypycha..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2014, 13:35
Maga31, Lavendula, desou, FK81, Madlen222, e_v_e, RewolucjaSięDzieje, anusiaa90, lkc lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
FK -- > przepraszam że to powiem, ale straszny kutas z twego męża ...
ale powiem ci moją radę, bo byłam w bardzo podobnej sytuacji jak ty
odpuść poświęć więcej czasu przyjacielowi, niech on trochę przemyśli i sam zacznie się martwić tym, że przestajesz się martwić
to działa widzę po moim mężu zrobił się zazdrosny i nawet w piątek przywiózł swój komp do domu od teściowej gdzie mieszkał od 2 miesięcy.
Więc głowa do góry.mówię ci to działa, wystarczy trochę czasu i odpoczynku od siebie, żeby facet zaczął się martwić
:D:D ja też jestem w szoku wielkim że się tak zmieniło pomimo, że nie dawałam nam szans i uważałam że to kwestia czasu tylko, żeby to rozpadło się na amen.
Dasz radę kobietko !!!FK81, Madlen222, lkc lubią tę wiadomość
-
Hejka, a ja miałam iść z mężem na basen (tak jak tydzień temu), ale jak dowiedziałam się, że będą tam jego koledzy to mi się odechciało... Jakoś wpadłam w kompleksy i stwierdziłam, że nie chcę by oglądali mnie w kostiumie kąpielowym... szczególnie, że nie kupowałam nowego i góra stroju jest na mnie za mała
Za to zaopatrzyłam się ostatnio w nowy biustonosz - siostra przywiozła mi z Anglii, firmy marks and spancer za 7 funtów rozmiar 30F czyli 60F (mój biust to teraz 65 E lub F, więc dopięłam przedłużkę i jest gitmam nadzieję, że trochę mi posłuży bo ma miejsce na to by jeszcze trochę biust urósł (choć moim zdaniem wystarczy już tego "wzrostu")
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8f04e0536b27ca1f.html
Lavendula, xpatiiix3, FK81, RewolucjaSięDzieje, anusiaa90, lkc lubią tę wiadomość
-
Dżizas, ale mam dziecko kreatywne, poki co to starsze;). Poki co stanelo na grzankach, pizze zrobie wieczorkiem, bo za godzine na spacer z kolezanka ze studiow lece;).No i wlaczylam piekarnik, zasiadlam w spokoju przed kompem z piwkiem bezalko w rece iii... swąd sie z kuchni wydobywa. Ide, pacze do piekarnika, a tam co??kubeczek. plastikowy. Stasinkowy od mycia zabkow;(. W polowie roztopiony juz !!! aaaaaa, musze pamietac coby pieakrnik zawsze sprawdzac, raz juz jakies gowienko plastikowe tam schowal, ale je w pore wyjelam. dzis nie;p.
Caska, masz racje, chyba tylko czas pomoze, zawsze lepiej z Małżem, niż bez.
No zobaczymy jak to sie wszystko rozwinie..Goplana, xpatiiix3, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość
-
santoocha wrote:Dziś się wkurwiłam, bo przymierzyłam chyba z 8 sukienek, i albo się nie mieszczę i to głównie w cyckach, a nie w brzuchu, albo na brzuchu się podnoszą i są za krótkie, albo mają gumkę w talii, której ja już nie posiadam
Muszę iść na zakupy!!!moja siora to ladnie kiedys ujela, jak bylam w poprzedniej ciazy, na tym samym mniej wiecej etapie co teraz:"nie jestes gruba, wygladasz tylko jak..Kubuś Puchatek:D!!
Maga31, lkc lubią tę wiadomość
-
Maga31 wrote:
Maga powiedz mi gdzie kupiłaś przedłużkę, bo widziałam w sklepie fajny biustonosz ale nie dopinam się a miseczka idealna... nie ma większegojakbym miała taką przedłużkę to bym sobie kupiła
Po za tym Maga super wyglądasznie wstydź się ... koledzy tylko moga pozazdrościć twemu mężowi takiego ciałka więc głowa do góry, a brzuszek ciążowy dodaje tylko uroku kobiecie !!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2014, 15:54
Maga31 lubi tę wiadomość
-
Desou rozumiem Cię doskonale:)
Pati dobrze, że się nie obraziłaś, bo wiesz ja już takie żąrty mam, ponieważ takie towarzystwo posiadam, gdzie wszyscy z ten sposób żartują...ale Ciebie niestety nie znam więc może faktycznie powinnam ugryźć się w język...
My właśnie wróciliśmy z zakupów i padam na pysk.. jeszcze mężulek zaciągnął mnie na spacer do sąsiedniego miasteczka:) a w IKEI....hmm.... masakra...tylu ludzi to ja tam jeszcze nie widziałam, chyba za darmo coś dawali...my szybko na dział dziecięcy a potem do kas...a więc wanienka zakupiona i dwa ręczniczki z uszkami równieżNo i w polskim sklepie kupiliśmy super świeży chleb!!! mniam...polski chleb to jest coś czego mi tu na maksa brakuje...
Muszę się teraz położyć gdyż taki spacerek to już dla mnie totalny wyczyn...
Lavendula te Twoje fotki są boskie:) -
A u mnie biust chyba aż tak się nie zmienił, jest większy, lecz wszystko w granicach rozsądku
miałam 70B a teraz pewnie jest 70C. Nie zmieniałam nawet staników, wyjełam tylko te poduszki którymi były wypchane
Talię też mam, chociaż jakby ciut mniejsze wcięcie. Ale nie wiem na ile to moja wyobraźnia.
My w piąteczek lecimy na wakacje, więc teraz pracowity tydzień przede mną, muszę zrobić sobie wosk, manicure, pedicure, wyregulować brwi, peeling całego ciała
Jeszcze chciałam dokupić jedno bikini i taki duuuży kapelusz na głowę ale nie wiem kompletnie gdzie mogłabym go dostać ?! -
Desou i ja rozumiem jesli chodzi o twardnienia, pierwsze miałam już w 14tc, a wczoraj na wizycie gin mnie zaskoczył, podczas badania powiedział mi, że mam napiętą macicę, a ja przez ten ból nawet nie zwróciłam uwagi, dziś już jednak gorzej boli no i faktycznie twardy brzuch.
Niecierpliwa mnie też biust niewiele się powiększył, z 70 B do 75C i chyba już nie chce rosnąć.
Trochę poleżałam, trochę chodze po domu, wcinam galaretki na to spojenie, a po nich Mała fika jak szalona, lubi słodkie to fakt. A ruchy nisko czuję na linii majtek. -
Madlen luzik ja jestem ciut przewrażliwiona ze względu na to, że mój ojciec cham z natury i nie lubiłam jego komentarzy i docinek
Ja pierdziele, co za poje****ana baba z mojej babci wyszłam do pokoju, a ta siedziała z Marcelem i nagle biegnie woła mnie gdzie marcel gdzie marcel ja mowie obok Ciebie siedział mówiłam jak wychodziłam popatrz na Niego ona dobra dobra, a dzieciak siedzi obok fotela wcale nie pilnowała go i dobrał się do ketonalu (w żelu) i teraz do mnie się rzuca ,że ja nie pilnuje dziecka a nie zauważyła jak obok niej cały czas był wlazł do szafki wyciągnął całą tubkę wyciągnął z opakowania odkręcił i sobie smarował rece i buzie, do buzi rękę wziął ale wymyłam mu buzie pasta do zębów i wypluł wsio to raczej nic nie będzie co.? bo jak nie połknął to i tak żadnego płukania żołądka nie zrobią ani nic przecież... ;oo a u mnie teraz szpital tym zapaleniem opon zawalony i strach tam jechać na IP... ;/ może wystarczy jak Go poobserwujemy ale to od razu mu zabrane było tylko zdążył wycisnąć na ręce i do buzi dotknąć... ona ma chyba co raz gorszego alzheimera wychodzi na to ,że już z Nią nie mogę dziecka zostawić ani na chwule, bo ona zapomina ,że z Nią w pokoju zostaje... ;oo 65 lat to chyba może być już co..?? bo ona non stop zaczęła zapominać o wszystkim albo powtarza w ciągu paru minut po pare razy to samo.. ;oo nawet bywa ,że jej coś opowiem a ona potem mi opowiada to samo tyle, że niby jej się to przydarzyło.. ;/
a dzwoniłam na IP teraz i kazali tylko obserwować Go czy wymiotów nie ma i temp także luzik uffWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2014, 17:00
Livia
Nela
Marcel
-
oj, nadgonić ciężko
Wy tak o biustach,,,a u mnie niewiele się zmieniło... staniki te same, wkładek nawet nie wyciągam ;( a myślałam sobie,że urosną heh... rośnie wszędzie, ale nie tam
Dziś poszłam sobie na spacerek, gdyż mój 'wspaniały' mąż mnie wkur...
źle się poczułam, słabo mi było i w głowie zaczęło się kręcić... jakaś masakra, powrót do domu i wizja 4 piętra mnie przerażała...ale dałam radę
teraz leżakuję z Juniosiem...daje znać, że u Niego wszystko ok...Kocham te Jego kopniaczki