Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Rewolucja - super ta krótka fryzurka
Ja takiej krótkiej nigdy nie miałam, ale tez mi chodzi po głowie - gdy będą mi włosy lecieć po porodzie. (Strasznie nie lubię jak te długie się wszędzie wplątują przy wypadaniu...)
Obawiam się tylko, że do mojej kwadratowej twarzy nie będzie pasowała...
Może któraś zna jakąś fajną fryzurkę do twarzy kwadratowej? -
Dzieeczyny witam się po urlopie. Wypoczęci i zregenerowani
ogólnie to mam pytanie bo zapomniałam leków z warszawy i jutro rano nie mam jak zażyć letroxu na tarczyce. Myślicie że coś się stanie jak wezmę później? Prawda jest taka że muszę kupić jutro nowe opakowanie bo tam miałam dwie ostatnie tabletki w pojemniku. Ehhh ta skleroza kurna...jutro postaram się coś nadrobić w czytaniu forum.
-
heheh a ja choruje na coś takiego
uwielbiam takie fryzurki
i akurat też mam kwadratową twarz, więc pasować będzie jak ostre baczki się zrobi to wyszczupli moje pucki
w razie zego mam dopinki do łopatek
http://salonfryzjerskidejavu.manifo.com/aktualnosci/fryzura-a-ksztalt-twarzyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2014, 23:33
Goplana, Lavendula, Strupka lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
xpatiiix3 wrote:heheh a ja choruje na coś takiego
uwielbiam takie fryzurki
i akurat też mam kwadratową twarz, więc pasować będzie jak ostre baczki się zrobi to wyszczupli moje pucki
w razie zego mam dopinki do łopatek
http://salonfryzjerskidejavu.manifo.com/aktualnosci/fryzura-a-ksztalt-twarzyWłosy mi falują więc takiego efektu bym chyba nie osiągnęła.
-
mada_lena wrote:Niemcy!!!!
Nata spokojnie. Nic sie nie zadzieje.
Zazdroszczę Wam krótkich fryzur. Moje kudly sa bardzo trudne i każda fryzura wymaga mega stylizacji
-
Dzień dobry!
Mimo iż jest poniedziałek, humor dopisuje - jeszcze tylko do środy trzeba się przemęczyć w pracy, a potem urlopik w pięknej gorącej Portugalii !!!!!!!
Hania coraz bardziej ruchliwa choć nadal jej kopniaczki są delikatne i przyjemne
3,5 kg na plusie, z czego 1,5kg w ciągu ostatniego miesiąca... no cóż... jak tak dalej pójdzie, to niedługo będzie mnie mąż musiał wytaczać z domu
Miłego tygodnia Kochane!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 08:15
Maga31, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość
-
I już po weekendzie
ale szkoda
Byłam w sobotę pochodzić po centrum i polecam wam odwiedzić sklep CUBUS, ciuszki dla maluszków rewelacyjne i w śmiesznych cenach! Spodenki po 4,99 zł pajacyki 9,99 zł nawet nie wiedziałam że wogóle tam są ubranka dla dzieci
A do tego świetne biustonosze! Nigdzie nie mogłam dobrać nic dla siebie już mnie szlag trafiał a tam taki wybór! Mogłabym kupić odrazu z 10! Także polecam ten sklepik myślę że ciężko będzie tam nic nie znaleźći ceny też bardzo fajne
Co do wanienek to ja kupuje w smyku razem z foczkąjakoś wole tą większą wanienkę.. Ta z ikeii wydaje mi się trochę mała chociaż i tak ikea jest najbliżej w katowicach więc szkoda mi tak daleko po nią jechać.. Benzyna niezbyt mi się opłaci, a więcej zakupów tam nie mam do zrobienia..
Oj Dotty zazdroszczę ci tej Portugalii..Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 08:46
-
dzien dobry dziewczeta!
w ramach oderwania sie od realnych zakupow postanowilam zrewidowac liste mebli/dodatkow potrzebnych dla maluszka. stwierdzilam, ze kupie normalny przewijak i oddzielnie wanienke, i tansza komode (te "dla dzieci" sa w strasznych cenach) i wyszlo na to, ze jednak 3/4 zakupow bedzie w Ikea:). i wanienka tez Ikea. lubie kupowac maximum rzeczy w minimalnej ilosci sklepow.
Czekajac na wizyte u ortopedy zaczelam przeszukiwac internet i UWAGA dla tych co sie mecza lub beda meczyc z kregoslupem co wyglada na rwe kulszowa lub dyskopatie!
http://babskieblabla.blogspot.com/2014/04/dyskopatia-odcinka-ledzwiowego.html
kwintesencja tekstu - jak rwie po lewej, spac i lezec w ciagu dnia na prawym boku i absolutnie nie lezec na plecach. genialne w swej prostocie, po 2 dniach i nocach spowodowalo, ze od wczoraj wieczorem moge chodzic nie jak Herr Flick, ale jak czlowiek (ktory stawia bardzo male kroki:)). I juz nie promieniuje mi do uda, bola tylko biodra! jak tak dalej pojdzie to jutro zaryzykuje wycieczke na poczte:)
milego dnia:)FK81, lkc, Goplana, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość
-
dzien dobry dziewczyny witam po weekendzie:) obudzilam sie niewyspana, ale to norma jak sie idzie spac o 3
kawka gotowa do picia. dzisiaj jest moj szczesliwy dzien - wizyta u doktorka
szybko dzisiaj mam jak nigdy - 14.40
nie moge sie juz doczekac..
biore sie za czytanie co pisalyscie przez weekend
Goplana trzymam kciuki! powodzenia!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 09:25
FK81, Agusia ;) lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Dzień dobry!
Wstalam przed 6 i po kawce i sniadanku poszlam spac znow.Po czym o 8 wstalam znow i mimo kolejnej kawki i kolejnego sniadanka do tej pory mam w głowie samolota;).
Czekam na natchnienie coby isc sie umyc i moc z domu wybyc, do fryzjera chcialam sie umowic, a mam komrke nie naladowana;p ach chcialabym miec zawsze tylko takie problemy.
Nastka co do strategii na zazdrosc u nas to jest ciezki temat..Jakis czas temu w kłotni mu dokopalam, na jego slowa , ze mam tak pokrecony chrakter, ze na pewno zaden z bylych mnie nie rozumial, ja odbilam pilke , ze owszem jeden rozumial..i mysle , ze zabolalo go to, bo doskonale wie o kogo chodzilo.
6 lat temu mialam romans, bedac jednoczesnie w zwaizku z owczesnym Małzem, pol roku to trwalo i wszyscy troje niezla sobie masakre tym zrobilsmy emocjonalna..stracilam dal faceta glowe, nie na tyle, zeby zdecydowac sie rozstac z Małzem, Malz sie dowiedzial, myslal, ze to koniec z tamtym, wybaczyl, ten drugi nie wiedzial nic..Powiedzialam mu po tym, jak oboje zdecydowalismy sei wyznac co do siebie czujemy i...rzucil mnie. Byl po rozwodzie, zona go zdradzila a ja mu taki cios pierdyknelam..i co zrobilam ja? rzucilam małza;p. Malz walczyl, zabiegal, po miesiacu wrocilam, 2 lata pozniej byl slub..Ale tamten dłuuugo odbijal mi sie czkawka..
Masakra, zycie czasami jest bardziej porabane niz niejedna telenowela.
Haha apropos ogladania zdjec, nocowala u mnie przyjaciolka wczoraj, dostalysmy glupawke po piwie bezalko i pokazywalsymy se zdjecia bylych na fejsie, chichotalysmy jak nastolatki. Stare dzieciate baby a tu takie rzeczy;). No co, czasem mozna;).
Milego dnia!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 09:33
xpatiiix3, lkc lubią tę wiadomość
-
WItam :*
Lecę ja pod prysznic szybko i się ogarnąć i muszę sprawę w szkole załatwić.. jakies tam zaświadczenie wziąć ,żeby wniosek uzupełnić do mieszkania, wypadło mi z głowy a faktycznie babka z urzędu kazała donieść, powiedziała mi ,że jest ogromna szansa ,że już w kwietniu 2015 będę miała swój kącik
Goplana kciukasy zaciśnięte już sine od rańca :"D A krótkie fryury faktycznie wymagają układaniano i częstego mycia ,bo często rano jest artystyczny nieład
a ja nie lubię zbyt często myć włosów jakoś nie mam czasu
z resztą teraz kocham swoje włosy ,bo mogę je myć co 3-4 dni bo są dalej takie same jakby świeżo umyte wcale nie przetłuszczają się
jednak córcie robią cuda z włosami
FK pewnie ,że rozerwij się trochę, zrób coś dla siebie, fryzjer świetna sprawa
Miłego dnia dziołszki :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 09:39
Goplana, FK81 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Ja w sobotę też nieźle pokłóciłam się z M.. A najbardziej wkurzało mnie to, że nie chciał wyjść a siedział i się nieoddzywał.. W końcu stwierdziłam że to ja w takim razie wychodzę i niechcący trzasnełam drzwiami.. Zawiał wiatr i poprostu trzasły ale nie zdążyłam nic powiedzieć bo wybiegł z domu zanim zareagowałam.. Pierwszy raz nie oddzywał się do mnie przez cały wieczór i noc! Zawsze gdziekolwiek był a wie o której ide spać pisał chociażby dobranoc. Niezależnie o co się pokłóciliśmy i co powiedziałam. Trochę nerwów mnie to kosztowało, dobrze że zawsze wiem że w takim momencie idzie do studia pograć bo pewnie nerwy czy nic mu się nie stało by mnie wykończyły..
Ale rano już przed 7 dzwonił żeby przeprosić i powiedzieć że jeszcze idzie do domu bo coś tam musi pomóc, ale że potrzebował chwili i wszystko przemyślał w spokoju i że już mnie rozumie.. Mam nadzieje, że teraz już wszystko będzie lepiej..
Ale kolejny raz jestem przekonana, że chwila spokoju i osamotnienia pozwala najlepiej wszystko przemyśleć.. Tylko potem ktoś musi wyciągnąć pierwszy dłoń.. mimo że czasem bywa to ciężkie.. -
Maaartinka, ja ostatnio nie zapinałam pasów na egzaminie, na jazdach z instruktorem też nie. Mam w razie czego w torebce zaświadczenie, że jestem w ciąży, ale wydaje mi się, ze jak ciaza jest widoczna, to nawet go nie tzreba.
Pytałam goscia na egzaminie czy pokazac zaswiadczenie, on ze nie tzreba i czy mam zapiac pasy czy nie musze, a on jak tam pani chce;).