Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Caśka gratulacje!!!
Nata ja zamawiam na allegro w sklepie "bdsklep24", tam generalnie znaleźć można wszystko co potrzebne na początek:) Odpisali mi że przy większej ilości zakupów jakiś rabat mogą mi dać, ale najpierw mam im na email napisać co kupuje i wtedy oni mi udzielą rabatu:)Wiesz, ja to wszystko muszę razy 2 więc łaski nie robią i na pewno nie stracą jak dadzą mały rabacik. Łóżeczka też wczoraj zamówiliśmy na allegro i też dostaliśmy rabat, także wyciągam te rabaty gdzie się da:)
Zjadłam obiad i jakoś mi lepiej, choć zalewa mnie od czasu do czasu fala gorąca...
I za chwilę znowu przyjedzie tu właścicelka domu bo znowu jakieś listy musi odebrać, szlag mnie trafi, jakby sobie nie mogła podawać adresu do korespondecji do siebie...I muszę iść na górę i udawać że śpię to wtedy weźmie tylko listy i nara a jak zobaczy że ja na dole to będzie tu znowu siedziała niewiadomo do której...Nata lubi tę wiadomość
-
Hej Mamusie, jako że jestem już Mamusią i po ciąży zostały mi witaminki chciałabym je odsprzedać tabletki Omega med optima, nowe opakowanie 60 tabl(30+30), data ważności 31.12.2014, moze któraś z mam będzie zainteresowana:)
mam tez oeparol femine.
Cena bardzo korzystna proszę pisać na priv:) -
uwaga uwaga to już oficjalne, będzie córcia hihi
:D:D:D:D tatuś już oswoił się z tą myślą, z resztą powiedział, że tak przeczuwał
:D
córcia ma już 600gram, wszystko zrównało się z datą ostatniej miesiączki.
teraz czuje że szaleje hehe chyba lubi MonteMadlen222, RewolucjaSięDzieje, KasiaKa, xpatiiix3, Rybka Nemo, KUNIAK, Goplana, Maga31, Viviana, Nata, blue00, Mamadomina, lkc, anusiaa90, Paju, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
Evik wrote:ja własnie przyszykowałam składniki do spaghetti, mężownik zaraz wróci to dokończy bo to przeciez jego danie!
ja dzis tez jakaś taka nie do życia coś mnie tak mdli nie wiem czy to od jedzenia czy tak poprostu. Jakaś zamulona jestem:D
Może się rozruszam i zadam pytanka jakie mam zanotowane do Was:D
Jakiej firmy płyny do prania i płukania dla dzidziusia?
Czy kupujecie w razie czego mleko modyfikowane jakby coś z laktacją poszło nie tak?Chyba trzeba w ogóle co nie?I tez jakie?
I jeszcze mam napisane - woreczki na pieluchy i znak zapytania?
Płyny i proszki do prania dla dzieci:http://www.srokao.pl/2013/04/analiza-proszki-i-pyny-do-prania.html
Na początek wystarczą gotowe szklane buteleczki z mlekiem, jeśli laktacja się rozwinie błyskawicznie to nawet nie ma potrzeby podawać, a jeśli nie, to wtedy można kupować paki gotowego mleka. Na moje oko nie ma co kupować wcześniej całych kartonów:)
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
Paju wrote:Mój też się wypycha czymś
Kiedyś się tak wypchnął jakby cały był z jednej strony!
a co do prywatnej położnej.. u mnie w mieście jest jeden szpital więc wyboru nie mam a i położnej prywatnej nie biorę.. trochę za dużo się cenią jak na moje...
dużo znajomych rodziło i nie narzeka
chociaż własnie lepiej mieć partnera ze sobą bo podobno lepiej Cię traktują..
O widzę, że takie tango w brzuchu to nie tylko u mnie:D:D
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
Witajcie po dłuższej przerwie. Pozwoliłam sobie na babski wyjazd pod namiot na jeziorko do Boszkowa i było cudnie... Namiot ogromny, spanie w kawalerce, na materacu, pod śpiworkiem i kocem i dzidzi wcale nie przeszkadzało
Do jeziorka wchodziłam trochę powyżej kolan, bo mimo "doskonałej" jakości wody, wolałam nie ryzykować, chociaż były tam też ciężarówki, które pływały całe... Opalałam się w cieniu i nawet brązowizny załapałam. Była też sesja ciążowa, jak już dostanę fotki wstawię co nie co
.
KUNIAK, Goplana, Maga31 lubią tę wiadomość