Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati uwazaj z tym opalaniem brzucha
a ja dalej podekscytowana synkiemod początku czulam ze to chlop, po za tym maz powiedział ze chciałby syna to ma
hehe
hmm teraz mysle nad imieniem coby go juz nazywac ladnieMadlen222, xpatiiix3, mada_lena, Eve, Nata lubią tę wiadomość
-
Caska wiecie jakie to opalanie jest hehe na chwile do wody cos tam z Marcelem porobie pokopie i w cień heheh a smaruje się filterkami coraz i powolutku łapie jakoś
także potroszku raczej nie zaszkodziwiemze nie można niby ale nie sposób wrócić blademu z nad morza siedząc cały dzień na plaży
jeszcze tylko 2 dni..
Tu poprawki dzisiejszejutropewnie lepiej będzie widać
no i mój blondasek platynowy
I mój turban hahah))
Madlen222, mada_lena, Goplana, Evik, Maga31, Eve, Nata, blue00, lkc, maaartinka, anusiaa90 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Ja tez dziś po wizycie
Umowiłam się tuż po wakacjach zeby sprawdzić czy długa podróż nad morze nie zaszkodziła mojej kapryśnej szyjce a tu proszę...szyjka się wydłużyła
Az lekarka się zdziwiła:) Dalej jest to lekkie rozwarcie ale ani o mm sie nie powiększyło za to szyjka 3,5 cm
Także jupii..nawet zmniejszyła mi dawkę luteiny:D
Mała ma 760g i znów się przekręciła główką do góry.
mada_lena, sylvi, FK81, xpatiiix3, Madlen222, Maga31, Viviana, Eve, maaartinka, Mamadomina, anusiaa90 lubią tę wiadomość
-
Lavendula wrote:odebrałam wyniki TSH: 8,340µIU/ml norma:0,270 - 4,200 H
coś wysoko... w maju miałam 3,81 i zalecono jod. Wizytę mam dopiero 13.08. czy myślicie, żeby się kontaktować z ginem wcześniej czy czekać spokojnie do wyznaczonej wizyty...
morfologia też nie bardzo mi sie widzi:
Erytrocyty 3,4 mln/µl norma: 3,7-5,1 L
Hemoglobina 10,4 g/dl norma: 12-16 L
Hematokryt 30,1 % norma: 37-47 L
reszta w normie - na glukoze czekam
.L
hmm jak na moje oko powinnas isc do endo
Jeśli chcesz polecę ci swoją bardzo rzeczowa i sympatyczna kobieta
dr.Beata Piwońska-Solska
Przyjmuje na Łużyckiej, w Emedzie.
Z terminami ciężko ale jak powiesz ze jesteś w ciąży to cię wcisną!
Lavendula lubi tę wiadomość
-
kurczę mam straszne bóle brzucha tzn boli mnie tak na przemian raz z prawej raz z lewej strony ból jest taki jakby kolkowy i boli jak tylko się kładę obojetnie w jakiej pozycji, jak siedze czy chodzę jest ok, nie wiecie co to moze byc?martwie sie bardzo, do tego mam ostatnio tyle stresów, dzis np pogotowie zabrało ojca do szpitala nie wiem co bedzie, non stop cos, tak sie boje o dzidziusia:(
-
ja nie mam pojęcia, może lepiej skonsultuj się z ginem? może to zwyczajnie wiezadła? Kuniak ale duże to Twoje dziecko, mój to ważył w 23 tyg zaledwie 560g, ale lekarz powiedział że prawidłowo. Madlenn no u Ciebie to podwójnie idzie więc upust Ci się należy i to duuuuuży! my byliśmy na małych zakupach spozywczysz, mąż wcina golonkę a ja jestem tak objedzona jakoś że nie mam ochoty na nic...
-
Evik mi się wydaję że gdyby to było coś naprawdę poważnego to bolało by Cię w każdej pozycji. Mnie też często męczą różne bóle, mocniejsze, słabsze, nawet dzisiaj mam z prawej strony. I właśnie to czuję to jak kolkę. Oczywiście też za każdym razem się stresuję, ale rozmawiałam z ginką i ona mówi że te bóle to normalka. W dalszym ciągu wszystko rośnie więc musi poboleć. Skurcze to chyba inaczej bolą i są regularne...tak myślę...
Weź sobie paracetamol, mi zawsze po nim przechodzi:) albo po porstu idź spać a rano jak nie przejdzie i będziesz się bardzo martwiła do zadzwoń do ginki, ale wydaję mi się że do jutra CI przejdzie:)
I rozumiem Twój ciągły niepokój o dzidzięMam to samo...tyle że podwójnie:P
Evik lubi tę wiadomość
-
mmmmm pachnie deszczem, dzisiaj śpię z mężem u teściów (oni na wczasach, my z babciami)ide rano do lidla, od nich mam 3 minuty a od siebie 2,5km
musiałam pojechac po ciuchy na długi rękaw, bo sie ochłodziło i pada a ja przyszłam w sandałkach i na ramiączka
jeeeeja ale jestem pełna a jadłam jakoś o 19, no chyba że to moja dzidzia mnie ciśnie tak.
-
Evik wrote:kurczę mam straszne bóle brzucha tzn boli mnie tak na przemian raz z prawej raz z lewej strony ból jest taki jakby kolkowy i boli jak tylko się kładę obojetnie w jakiej pozycji, jak siedze czy chodzę jest ok, nie wiecie co to moze byc?martwie sie bardzo, do tego mam ostatnio tyle stresów, dzis np pogotowie zabrało ojca do szpitala nie wiem co bedzie, non stop cos, tak sie boje o dzidziusia:(
Evik lubi tę wiadomość