X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • maaartinka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goplana wrote:
    Niestety to samo tyczy się aukcji, więc uważajcie :/ Ja się nacięłam, jedyne co mogłam zrobić to wystawić negatywny komentarz...
    Co masz na myśli? :)

201411191762.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maaartinka wrote:
    Co masz na myśli? :)
    Licytacji.

jftycms.png
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupuję na allegro baaardzo dużo, z reguły jest ok, choć zdarzyło się kilka wpadek. Takie ryzyko zakupów przez internet.

Boże, szykuje mi się remont do końca września. Masakra. Mąż rozwalił starą kuchnię kaflową w kuchni i dziś robi wylewkę w miejscu po niej.
    Po zbiciu starych płytek ze ścian została taka warstwa kleju, że jak już ją zrywa, to razem z tynkami aż do gołych cegieł.
    Kuźwa, toż nie czeka nas już tylko gipsowanie, ale i murowanie... :(

Każdy grosz ładujemy teraz w remont, a ja czuwam nad tym, żeby raz na jakiś czas kupić coś do wyprawki dla Juniora, bo na koniec się nie pozbieramy.zemu
    A żeby to były tylko te wydatki.....
    Jakoś tak się wszystko kumuluje na jeden czas.

• Nata Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka napisz mu że na forum gdzie jest 124 (ściema) użytkowniczek napisałaś jaki to uczciwy jest i że, żadna z nas nie kupi od niego a mogłyśmy bo dałaś nam namiar na aukcje... no niby wcześniaki są bardziej narażone, ale widzisz mojej koleżanki córka urodziła się w terminie i wypuścili ją ze szpitala z początkiem zapalenia płuc gdyby nie monitor to teraz koleżanka chodziła by na spacery na cmentarz a nie na plac zabaw...chociaż uważam że nie każdy musi go mieć, ja się zwyczajnie boję bo to przykład z mojego bliskiego otoczenia...

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • maaartinka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goplana a tego to już nie wiedziałam :)

Santoocha ślicznie wyglądasz :)
    Mnie taka przyjemność spotkała wczoraj :) wielka kolejka a tu pani podchodzi i mówi do mnie i do pani z małym dzieciaczkiem "zapraszam do drugiej kasy" :) super miłe uczucie :)

Nata ja na tablicy szukam i kupie używany.. Kosztują jakieś 150 zł więc to dużo mniejsza kwota..

201411191762.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goplana niektóre jeszcze mają gwarancję, zależy ile kto użytkował :-)

rfnnk6n.png
  • maaartinka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka spróbuj postraszyć że zgłosisz sprawę allegro, generalnie napisz wrednego maila czasem to pomaga :) ja się tak kiedyś kłóciłam bo nie oddali mi całej kwoty tylko odliczyli sobie koszt transportu do czego nie mają prawa..
    Poskutkowało :) na szczęście więcej przygód nie miałam..

201411191762.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    santocha brzusio już ładny :-) no mnie jeszcze nie spotkała przyjemność przepuszczenia w kolejce, chociaż każdy widzi żem w ciąży a ja jakoś nie mam odwagi zapytać czy mnie ktoś przepuści, jeszcze daję radę stać :-)

rfnnk6n.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://olx.pl/oferta/monitor-oddechu-angelcare-ac300-CID88-ID3wc0D.html#21de27749d

rfnnk6n.png
  • maaartinka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi się wydawało ze u mnie jeszcze brzucha nie widać :P

201411191762.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a propos pojemników z ikea http://olx.pl/oferta/pojemniki-na-lozeczko-ikea-CID88-ID6p0tL.html#c97c4fce8e teraz już wiem jak to wygląda :-)

rfnnk6n.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wg mnie brzuchy widać, tylko ludzie próbują nie zauważyć, bo się każdemu śpieszy, a mi dziś w sklepie było duszno, aż czerwona byłam na dekoldzie, więc jak mnie pani ekspedientka zawołała to chciałam ją wyściskać hehe.

A kupujecie te monitory bo dzieci będą spały w nocy w łóżeczkach u siebie w pokoju czy jak? Bo ja zamierzam spać z Małą, nie wiem czy mąz się zmieści, ale do pokoiku mam daleko, a kołyska nie bardzo się zmieści w sypialni.

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka, wykłócaj się, bo gość nie powienien oferować towaru którego nie ma na stanie i wciskać Ci inny, niezgodny z opisem na aukcji. Kategorycznie żądaj zwrotu kasy. A jak nie to otwórz spór na Allegro.

• maaartinka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viviana póki dzieciątko jest małe łóżeczko będzie stało u nas w pokoju, w sumie dość blisko naszego łóżka, ale monitor jest dla mnie niezbędny. W końcu ja też będę spała..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 14:14

ewelina_d, Viviana lubią tę wiadomość

201411191762.png
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupiłam używany respisense za 90zł.
    Mały ma spać w pokoju obok, oczywiście przy otwartych drzwiach.
    Wolę dmuchać na zimne, niż później żałować że nie kupiłam i coś się stało.

Ja się zastanawiam nad takim organizerem:
    http://allegro.pl/munchkin-organizer-na-pieluchy-kosmetyki-promocja-i4390107418.html
    chociaż z drugiej strony pokój młodego jest spory to i jakiś regalik się zmieści obok łóżeczka.

Oglądałam lampy do pokoju dziecięcego i są zawaliste!
    http://allegro.pl/lampa-dziecieca-zyrandol-3pl-frog-prezent-i4375785445.html
    http://allegro.pl/lampa-sufitowa-cheezzz-massive-40281-34-10-i4404747118.html

Problem z wyborem tyle tego jest :)

• Nata Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie chcę przyzwyczajać dziecka do spania z nami w łóżku, w końcu po coś będzie miał swoje łóżeczko :-) zobaczymy co nam z tego wyjdzie, mój brat przyzwyczaił z żoną córkę do takiego spania i ciężko im się było pozbyć z łóżka bardzo dłuuugo...jeja jak ja bym chciała mieć jeszcze jeden pokój wtedy miałabym mniejszy problem z urządzeniem miejsca dla młodego niż teraz, bo jednak sypialnią trzeba się podzielić.

rfnnk6n.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie dzieci też będą spały w pokoju obok. A detektor mam zamiar kupić tylko jeśli będą ku temu wskazania.

relgh3714vlmssyj.png
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Córka kuzynki mojego męża ma ponad 2 lata i śpi ciągle w łóżku rodziców. Ja wolałabym mieć trochę więcej intymności z mężem, przynajmniej w sypialni ;)

Madlen222, Dotty84 lubią tę wiadomość

• RewolucjaSięDzieje Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nastka151 wrote:
    RewolucjaSieDzieje chodzi mi o takie typowe tapeciary co całymi dniami po galeriach chodzą a jest takich mnóstwo. Pracowałam w salonie w takiej galerii i jest takich matek od i jeszcze ciut ciut. Widzisz ja na otwarcie galerii a jak idziesz koło 16 do łazienki to też ją widzisz. Pracowałam rok na takiej galerii i uweżcie że niektóre mamusie co drugi dzień są w takich sklepach i spedzają tam całe dnie z dzieckiem zamiast iść na spacer. Zawsze z dziewczynami jak nie było co robic to stalysmy i obserwowałyśmy co się dzieje z nudów.

Ouu, myślałam, że tylko nastolatki okupują galerie od rana do nocy :D:D:D

oar8vkcbjvmdwxz8.png
    Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen222 wrote:
    u mnie dzieci też będą spały w pokoju obok. A detektor mam zamiar kupić tylko jeśli będą ku temu wskazania.
    Zwłaszcza, że u Ciebie większość wydatków razy 2 :)

jftycms.png
‹‹ 761 762 763 764 765 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ