Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja kupuję na allegro baaardzo dużo, z reguły jest ok, choć zdarzyło się kilka wpadek. Takie ryzyko zakupów przez internet.
Boże, szykuje mi się remont do końca września. Masakra. Mąż rozwalił starą kuchnię kaflową w kuchni i dziś robi wylewkę w miejscu po niej.
Po zbiciu starych płytek ze ścian została taka warstwa kleju, że jak już ją zrywa, to razem z tynkami aż do gołych cegieł.
Kuźwa, toż nie czeka nas już tylko gipsowanie, ale i murowanie...
Każdy grosz ładujemy teraz w remont, a ja czuwam nad tym, żeby raz na jakiś czas kupić coś do wyprawki dla Juniora, bo na koniec się nie pozbieramy.zemu
A żeby to były tylko te wydatki.....
Jakoś tak się wszystko kumuluje na jeden czas. -
Nastka napisz mu że na forum gdzie jest 124 (ściema) użytkowniczek napisałaś jaki to uczciwy jest i że, żadna z nas nie kupi od niego a mogłyśmy bo dałaś nam namiar na aukcje... no niby wcześniaki są bardziej narażone, ale widzisz mojej koleżanki córka urodziła się w terminie i wypuścili ją ze szpitala z początkiem zapalenia płuc gdyby nie monitor to teraz koleżanka chodziła by na spacery na cmentarz a nie na plac zabaw...chociaż uważam że nie każdy musi go mieć, ja się zwyczajnie boję bo to przykład z mojego bliskiego otoczenia...
-
Goplana a tego to już nie wiedziałam
Santoocha ślicznie wyglądasz
Mnie taka przyjemność spotkała wczorajwielka kolejka a tu pani podchodzi i mówi do mnie i do pani z małym dzieciaczkiem "zapraszam do drugiej kasy"
super miłe uczucie
Nata ja na tablicy szukam i kupie używany.. Kosztują jakieś 150 zł więc to dużo mniejsza kwota.. -
Nastka spróbuj postraszyć że zgłosisz sprawę allegro, generalnie napisz wrednego maila czasem to pomaga
ja się tak kiedyś kłóciłam bo nie oddali mi całej kwoty tylko odliczyli sobie koszt transportu do czego nie mają prawa..
Poskutkowałona szczęście więcej przygód nie miałam..
-
A wg mnie brzuchy widać, tylko ludzie próbują nie zauważyć, bo się każdemu śpieszy, a mi dziś w sklepie było duszno, aż czerwona byłam na dekoldzie, więc jak mnie pani ekspedientka zawołała to chciałam ją wyściskać hehe.
A kupujecie te monitory bo dzieci będą spały w nocy w łóżeczkach u siebie w pokoju czy jak? Bo ja zamierzam spać z Małą, nie wiem czy mąz się zmieści, ale do pokoiku mam daleko, a kołyska nie bardzo się zmieści w sypialni. -
nick nieaktualny
-
Viviana póki dzieciątko jest małe łóżeczko będzie stało u nas w pokoju, w sumie dość blisko naszego łóżka, ale monitor jest dla mnie niezbędny. W końcu ja też będę spała..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 14:14
ewelina_d, Viviana lubią tę wiadomość
-
Ja kupiłam używany respisense za 90zł.
Mały ma spać w pokoju obok, oczywiście przy otwartych drzwiach.
Wolę dmuchać na zimne, niż później żałować że nie kupiłam i coś się stało.
Ja się zastanawiam nad takim organizerem:
http://allegro.pl/munchkin-organizer-na-pieluchy-kosmetyki-promocja-i4390107418.html
chociaż z drugiej strony pokój młodego jest spory to i jakiś regalik się zmieści obok łóżeczka.
Oglądałam lampy do pokoju dziecięcego i są zawaliste!
http://allegro.pl/lampa-dziecieca-zyrandol-3pl-frog-prezent-i4375785445.html
http://allegro.pl/lampa-sufitowa-cheezzz-massive-40281-34-10-i4404747118.html
Problem z wyborem tyle tego jest -
Ja nie chcę przyzwyczajać dziecka do spania z nami w łóżku, w końcu po coś będzie miał swoje łóżeczko
zobaczymy co nam z tego wyjdzie, mój brat przyzwyczaił z żoną córkę do takiego spania i ciężko im się było pozbyć z łóżka bardzo dłuuugo...jeja jak ja bym chciała mieć jeszcze jeden pokój wtedy miałabym mniejszy problem z urządzeniem miejsca dla młodego niż teraz, bo jednak sypialnią trzeba się podzielić.
-
nastka151 wrote:RewolucjaSieDzieje chodzi mi o takie typowe tapeciary co całymi dniami po galeriach chodzą a jest takich mnóstwo. Pracowałam w salonie w takiej galerii i jest takich matek od i jeszcze ciut ciut. Widzisz ja na otwarcie galerii a jak idziesz koło 16 do łazienki to też ją widzisz. Pracowałam rok na takiej galerii i uweżcie że niektóre mamusie co drugi dzień są w takich sklepach i spedzają tam całe dnie z dzieckiem zamiast iść na spacer. Zawsze z dziewczynami jak nie było co robic to stalysmy i obserwowałyśmy co się dzieje z nudów.
Ouu, myślałam, że tylko nastolatki okupują galerie od rana do nocy:D:D
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości.