Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny. Podczytuję was od samego początku
Czy mogę do Was dołączyć ?
Termin porodu mam na 28 listopada , a pod sercem noszę dziewuszę Olę.
Z wykształcenia jestem pielęgniarką pracującą w szpitalu na IP i w Przychodni Lekarza Rodzinnego .
Starliśmy się o naszą dzidzię prawie 3 lata i udało nam się dzięki lekom i inseminacji.
Pozdrawiam was serdecznie
Goplana, Amnezja, Nata, xpatiiix3, Marzena27, Viviana, Reverie, Mamadomina, Lavendula, zupaztytki, Madlen222, anusiaa90, blue00, pinsleepe, KUNIAK, sisiiii, mada_lena, misiaczk25, FK81, Evik, Maga31, Agusia ;), RewolucjaSięDzieje, Ninusia, Rybka Nemo, lkc, Milaszka, Dotty84, Strupka lubią tę wiadomość
-
Witaj caterina :-)gratuluję córeczki. Pati dawaj fotosy:-)Desou fajnie,że już w domku,kciukam za czwartek. Goplana nieźle dzisiaj odwalałaś. Ja byłam na łupach kupiłam ciuszków znowu,zorientowałam się w cenach mniej więcej w sklepie. Teraz tylko kasa i na zakupy hehehe.
caterina lubi tę wiadomość
-
Caterina witamy
talia nie martw się możesz tylko delikatnie dietkę zarzucić w sensie słodycze odstawić (cukier ograniczyć) i jeść jak jesz no i owoców wieczorem nie jeść hehe bo raczej wszystko ok jest, ale dla świętego spokoju sie skonsultuj z ginkiem na wizycieale wydaje mi się ,że jest ok ewenualnie mogą zalecić tylko profil, by zobaczyć jak w ciągu dnia cukry są
No więc po kolei zarzuce troche tego jest więc kolaże porobiłam, żeby nie robić Wam tasiemca hehe i tak sobie odpoczywaliśmy z rodzinkąMoi bracia Natan 7lat i Kacper (ten popierdzielony..) 11 lat, no i mój kochany syneczek 17-misięczny Marcelek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2014, 17:07
Amnezja, Viviana, e_v_e, Mamadomina, zupaztytki, Lavendula, Madlen222, anusiaa90, blue00, desou, pinsleepe, KUNIAK, RewolucjaSięDzieje, mada_lena, misiaczk25, FK81, Evik, Maga31, Rybka Nemo, lkc, caterina, Goplana, Strupka lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Sprawdzanie cukrów po posiłku
Hmm ale szczerze to wydaje mi się, że ok jest ja z takimi wynikami krzywej nic nie miałam z Marcelem a miałam praktycznie identyczne
po2h też 139 i nic ani diety ani profilu, ale co lekarz to opinia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2014, 17:20
talia22 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
Pati mnie tez lecialo po nogach. Pierw mialam biala wydzieline potem taka przezroczysta maz poleciala mi po nogach a biale zamienili sie w zolte. Okazalo sie ze to zapalenie pipki
drożdżaki. Dostalam antybiotyk w globulkach i teraz jest ok
pewnie masz to samo co ja. Ja tylko wejdę do basenu od razu mnie to lapie. Bylas nad morzem moze zlapalas infekcje w jakims kibelku czy coś -
Klamka zapadła, gadu gadu o żyłach było to idę jutro na glukozę. A co. Raz się żyje
Pytanie mam do Was, czy ginowie zlecili Wam konkretnie czy ma to być 50 czy 75g?
Spojrzałam na stare badania "Jankowe" i miałam tą mniejszą dawkę (którą sobie zresztą sama zaordynowałam;)bo nic mój nie powiedział, podobnie teraz).
Nie wiem co zrobić kurcze, przy 75g będę kwitła 2 godziny niczym lilija w poczekalni, a nie bardzo mam na to czas i ochotę:D:D
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
Od wczoraj przejawiam chyba syndrom budowania gniazda.
wyprałam wszystkie kołdry jakie mieliśmy w domu. W ten upał schną w mig! Chyba trochę przesadziłam, bo gruntowne porządki też robię, za szafami, łóżkami. Muszę się pamiętać, bo nie wiem czy mi to wyjdzie na dobre.
Pati, po zdjęciach widać,że był to udany wypoczynek. Jeśli mogę ci coś zasugerować, to staraj się nie nosić Marcelka na rękach. Wiem, że jest słodki i ty się dobrze czujesz, ale ja też w drugiej ciąży byłam taka przekorna i nie sluchalam jak mi tak mówiono. I podnosiłam czasami mojego 2 letniego wtedy Filipa. Skończyło się porodem w 33 tyg.
Desou, trzymam kciuki za Was, w domu to całkiem inne myślenie i leżenie. Cieszę się, musi być w porządku.
I witam nową koleżankęMadlen222 lubi tę wiadomość
-
caterina wrote:Cześć dziewczyny. Podczytuję was od samego początku
Czy mogę do Was dołączyć ?
Termin porodu mam na 28 listopada , a pod sercem noszę dziewuszę Olę.
Z wykształcenia jestem pielęgniarką pracującą w szpitalu na IP i w Przychodni Lekarza Rodzinnego .
Starliśmy się o naszą dzidzię prawie 3 lata i udało nam się dzięki lekom i inseminacji.
Pozdrawiam was serdecznie
Caterina witaj ja tez piguła:)
Gratuluje córeczki:)
Wpisz sie do tabelkicaterina lubi tę wiadomość