Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
RewolucjaSięDzieje wrote:Klamka zapadła, gadu gadu o żyłach było to idę jutro na glukozę. A co. Raz się żyje
Pytanie mam do Was, czy ginowie zlecili Wam konkretnie czy ma to być 50 czy 75g?
Spojrzałam na stare badania "Jankowe" i miałam tą mniejszą dawkę (którą sobie zresztą sama zaordynowałam;)bo nic mój nie powiedział, podobnie teraz).
Nie wiem co zrobić kurcze, przy 75g będę kwitła 2 godziny niczym lilija w poczekalni, a nie bardzo mam na to czas i ochotę:D:D
Zrob 75. W razie gdyby przy badaniu 50 wyszło cos zle( tfu, tfu oczywiscie)'to i tak każą ci powtórzyć.
A tak za jednym machnieciem spijasz słodki nektar:)
A spróbuj przed pobraniem pościskać jakas gumowa piłkę, pozaciskaj energicznie pięść , opuścić ręce na dół, włożyć pod ciepła wodę....co tu jeszcze poklep sie porządnie moze wyjdą na wierzch;)no chyba, ze jestes tym przypadkiem "bez żył i jedziemy na czuja"
Powodzenia !! -
Nooooo doooobra, niech Wam będzie te 75g
:D:D
Z tej złości i widma porannego głodu pójdę zrobić teraz ciasto z jagodami, będzie jak znalazł po tej traumie jutrzejszej
Dzięki Kobiety:*:*:*Fidelissa lubi tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
talia22 wrote:odebrałam wyniki i niby jest ok ale w sumie na pograniczu normy i się oczywiście znowu schizuje i tak na czczo - 92,9 mg/dL norma do 99, po godzinie 143 mg/dL norma ponizej 180, po 2 godzinach 139,6 mg/dL norma poniżej 140
Moje wyniki podobne, moj domowy zerknął i stwierdził, ze ok. Pewnie gin zaleci mniej słodkości, ale wyniki jakby nie patrzec w normie.talia22 lubi tę wiadomość
-
mada_lena wrote:Zrob 75. W razie gdyby przy badaniu 50 wyszło cos zle( tfu, tfu oczywiscie)'to i tak każą ci powtórzyć.
A tak za jednym machnieciem spijasz słodki nektar:)
A spróbuj przed pobraniem pościskać jakas gumowa piłkę, pozaciskaj energicznie pięść , opuścić ręce na dół, włożyć pod ciepła wodę....co tu jeszcze poklep sie porządnie moze wyjdą na wierzch;)no chyba, ze jestes tym przypadkiem "bez żył i jedziemy na czuja"
Powodzenia !!
Zawsze to robię, jak wchodzę do poczekalni to jak psychiczna, bo już mi rączka chodzi;) niestety nie na wiele się to zdaje, a opaska uciskowa zawsze mi uświadamia, że mam flaki nad flakami, zamiast mięśni no.
Dziękujemy za komplementy
caśka ale u mnie w wymazie nie stwierdzono infekcji żadnej wyczytałam, że pogoda i duży wysiłek też ma wpływ na ilość wydzieliny pochwowej, także norma chyba to ta duchota, bo rano wstałam spocona jak świnia
blue hehe też się z mamą śmiałam, że wygląda na tamtej fotce jakby palił
Rewolucja świetna sprawa zwłaszcza jak sie włosów nie chce myćno i w łepetyne nie napali słoneczko
no i ładnie wygląda
Glukoze ja miałam 75 a teraz nie bede miała chyba..
KasiaKa to tylko do zdjęć, tak to ja Go nie noszęczasem tylko wezmę podniose na chwilkę i przytule, ale dziękuję za ostrzeżenie, myślałam, że nic się nie stanie jak czasem Go podniose skoro ostatnio było już praktycznie w porządku
Livia
Nela
Marcel
-
RewolucjaSięDzieje wrote:Zawsze to robię, jak wchodzę do poczekalni to jak psychiczna, bo już mi rączka chodzi
;) niestety nie na wiele się to zdaje, a opaska uciskowa zawsze mi uświadamia, że mam flaki nad flakami, zamiast mięśni no.
Nic tylko musisz zacząć pakować na silce
RewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość
-
RewolucjaSięDzieje wrote:Zawsze to robię, jak wchodzę do poczekalni to jak psychiczna, bo już mi rączka chodzi
;) niestety nie na wiele się to zdaje, a opaska uciskowa zawsze mi uświadamia, że mam flaki nad flakami, zamiast mięśni no.
RewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość
-
Pati sliczne zdjecia, fajna z was rodzinka:)
Goplanka ale sie udałaś, smiech mnie ogarnął choć wiem ze tobie do smiechu nie bylo napewno!
Ja zdycham w ten upal niczym sie napic nie moge, mala kopie jak szalona tylko podskakuje, chyba zaraz pojde lezecxpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Byłam dzisiaj na usg, Olek waży już 835 g i jest zdrowy jak rybka:)
Maga31, ewelina_d, Viviana, xpatiiix3, pinsleepe, Madlen222, anusiaa90, zupaztytki, RewolucjaSięDzieje, blue00, KasiaKa, Rybka Nemo, Nata, Amnezja, mada_lena, Fidelissa, FK81, Mamadomina, maaartinka lubią tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Super! Ale duży
Ja mam wizytę dopiero za 2 tyg. to się dowiem ile mój waży (ostatnio gin mi nie powiedział...)
Pati, fajne zdjęcia - miło się je ogląda w takie upały...No i turban boski - tez podobny robię gdy mam dłużej przebywać na słońcu
Caterina - witaj
Ja już odespałam tą poranną bezsenność (drzemka 2-godzinna), boję się, że dziś w nocy będzie powtórka z rozrywki... Na wszelki wypadek zjadłam obfita kolację by nad ranem mnie głód nie obudził...
xpatiiix3, caterina lubią tę wiadomość
-
Maga31 wrote:Słyszałyście dziś (bodajże mówili o tym w "Wydarzeniach") o tej babce co urodziła w pracy dziecko i wyrzuciła je za płot. Dziewczynka urodziła się w 7 miesiącu i waży 1400 g, i przeżyła! dobę leżała w tych krzakach...
I w takich momentach ogarnia mnie ślepa wściekłość.
Przede wszystkim na niesprawiedliwość życiową (kobita zostawiła dziecko jak śmiecia, a inna dałaby się pokroić za takie maleństwo).
To już drugi taki przypadek w ostatnich dniach.
Straszne, XXI wiek, a ciemnota jaka się szerzy jest zatrważająca. W większości przypadków sytuacja dotyczy "elementu" niestety
Madlen222, mada_lena, Maga31 lubią tę wiadomość
witam się i ja, dziś tak z wieczorka
pogodę mamy masakryczną, strasznie duszno... oddychać nie ma czym,,, zapowiada się 3 burza...ale tamte 2 przeszły bokiemnic nie lepiej
witam Cię caterina
Jutro mam wizytę, mam nadzieję, że moja gin zrobi usg i będę wiedziała, jaki duży jest mój Niuniek
życzę dobrej nockibuziale
caterina lubi tę wiadomość
-
o rany!
Własnie poczyniłam odkrycie ze zrobiły mi się rozstępy pod pachami!
Po dwa na stronę czy to wogóle możliwe?
Co prawda nie smaruję sie tam niczym,no i przytyłam juz z 10 kg ale rozstępy pod pachami to już chyba przegięcie:Dxpatiiix3, blue00, desou lubią tę wiadomość
-
Ewelina dobre:)
Pati widze mialas dzien pelen przezyc. wszystko juz wrocilo do normy?
dzisiaj mialam ciezki dzien, wrocilam z pracy o 21.30 prysznic, przeczytalam co pisalyscie i probowalam zabic cme ale cos mi sie nie udalo i znow bedzie nocna walka z bydlakiem..
Witam nowa Litopadowa MamuskeKUNIAK, caterina lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019