X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • lkc Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KUNIAK wrote:
    o rany!
    Własnie poczyniłam odkrycie ze zrobiły mi się rozstępy pod pachami!
    Po dwa na stronę czy to wogóle możliwe?
    Co prawda nie smaruję sie tam niczym,no i przytyłam juz z 10 kg ale rozstępy pod pachami to już chyba przegięcie:D
    Kuniak to troche dziwne miejsce.. chyba musisz zaczac i tam sie smarowac- nie ma wyjscia.

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • KUNIAK Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lkc wrote:
    Kuniak to troche dziwne miejsce.. chyba musisz zaczac i tam sie smarowac- nie ma wyjscia.
    no chyba niema..ale to znak że kremy jednak działają bo to chyba jedyne miejsce jakie pomijałam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2014, 23:14

gg64l6d8uplrbvce.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KUNIAK wrote:
    no chyba niema..ale to znak że kremy jednak działają bo to chyba jedyne miejsce jakie pomijałam
    w sumie to skora jest tylko skora i wszedzie moze sie za mocno rozciagnac.. mialam okazje widziec rozstepy w takich dziwnych miejscach jak pachy, ale to u ludzi z otyloscia i to spora..

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • Nata Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no kuniak niezłe miejsce sobie wybrały nie ma co, ja Wam powiem szczerze że jak jest taki upał to nie mam ochoty smarować się niczym...mam wrażenie że dodatkowo się kleję jakoś...ja też mam dużo wydzieliny z dróg rodnych, dzisiaj miałam mokrą wkładkę ale upał na dworze to i "szparka" się grzeje, chyba że to kolejna infekcja jakaś ale tego dowiem się na wizycie którą mam umówić po 1.08. Ewelina ta tunika bardzo mi się podobała na allegro tzn z tym motywem, noszę się z jej zakupem :-)

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2014, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w ogóle nie wiem czy to możliwe, ale palcem wyłapałam puls na brzuchu, wydaje mi się i mężowi też że to synek. Teraz nie czuję w tym miejscu, ale się rusza więc pewnie gdzieś zwiał już.

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • Paju Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nata ja w ciagu ostatniego 1,5 tyg. tez cos takiego wyszukalam :)

Bo jak jest czkawka to podskakuje delikatnie caly brzuch.
    A tu nic nie bylo widac a jedynie czuc jak sie dotchnie i tylko w jednym miejscu. Takie pykanie..

Nata lubi tę wiadomość

l22n9vvjobnovmi4.png
    ❤️ Szymek 01.11.2014
    ❤️ Franek 31.10.2016
    ❤ Adelka 15.11.2021
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 00:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuniak
    Mnie tez sie chyba rozstępy robią cholibka w dole brzucha....a właściwie dolnych bokach. Czy rozstępy sa sine jak żylaki? A potem zmieniają kolor?. Czym sie smarujesz? Ja teraz ziaja dla mam...moze jest za słaba?..

qq87j44jhto0od0f.png

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 00:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem tak zmęczona upałem , pracą i wizytami u lekarzy oraz szukaniem lamp...wrocilismy po 22 do domu, że padam na twarz.

Pierwszy raz mi sie zdarzyło ponieważ mężowi biszkopt z kremem, owocami. I Galaretka na urodziny do pracy robię....,..Że ze zmęczenia zalałam go płynna galaretka......
    Biedak pojechał do Tesco po następne dwie.....
    Ciekawe czy to Wogóle będzie jadalne....

Jutro od 8 wizyta u kardiologa i diabetolog. Boje sie tego drugiego bo straszy zastrzykami z insuliną.....czy któraś bierze zastrzyki?.

qq87j44jhto0od0f.png

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 00:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Catarina :)

caterina lubi tę wiadomość

qq87j44jhto0od0f.png

• caśka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis robie ciasto biszkoptowe na to wyleje budyń, potem truskawki i galaretka. Mniam pychotka. Ja jeszcze nie czulam czkawki nigdy...

dzis szukam u mnie w Opolu starej hurtowni wózków... Chyba kurna zlikwidowali no :( a taki wybor tam byl... Cala hala wielka zapchana wózkami nawet na polkach ściennych... Aaauuuuu niech ona tam będzie.... Gdzie byla :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 07:13

57nu2yv.png
    sx4gq9q.png
  • FK81 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buongiorno!
    Nie śpię od 6. Synuś, wczoraj przyjechal, jeszcze grzecznie spi.Maz przemowil wczoraj, znaczy zakomunikowal tylko, ze 15 sierpnia zaczynaja sie dni adaptacyjne w przedszkolu w miejscowosci, gdzie pracuje i czy bedziemy Mlodego tam posylac, czy nie. To sie wiaze z podjeciem decyzji i przeprowadzka tam do czegos wynajetego, Taka opcja byla w planach jak bylo dobrze. Mlody dostal sie tez do panstwowki w Poznaniu i to jest druga opcja. Ale mieszkanie, w ktorym tu mieszkam nalezy do moich rodzicow. NIby moge tu mieszkac, no ale nie w nieskonczonosc przeciez.aaa nie wiem co robic. Boje sie, ze sie przeprowadzimy, bedzie zle aj...boje sie nawet zaczac myslec o tym, a musze;p, czasu malo na podjecie decyzji.

oar8ebkmjuhkrx2d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2014, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!
    Czy ktoś też dziś wybiera się na wizytę? My jedziemy podejrzeć małego, od ostatniego spotkania minęły trzy tygodnie, stęskniłam się ;) Wróciłam z labu, siki oddane, o dziwo nic się nie wylało. Mam nadzieję, że leukocyty w moczu mam ujarzmione :P

• Goplana Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KUNIAK wrote:
    o rany!
    Własnie poczyniłam odkrycie ze zrobiły mi się rozstępy pod pachami!
    Po dwa na stronę czy to wogóle możliwe?
    Co prawda nie smaruję sie tam niczym,no i przytyłam juz z 10 kg ale rozstępy pod pachami to już chyba przegięcie:D
    Eeee pewno Ci się stanik odcisnął ;) Ja ostatnio też odkryłam rostępy na piersiach... a to były szwy odciśnięte od cyckonoszowych miseczek - pojawiały się wieczorem i znikały rano... :)

Maga31 lubi tę wiadomość

jftycms.png
  • sisiiii Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.

My juz wstalismy, bo PAN pod blokiem nie daje nam spać. Kosiarka zasowa .
    Dzisiaj chyba troszkę chłodniej będzie. Mam taka nadzieje.

Ja tez myslalam , ze mam rozstepy na brzuchu , a to odciśnięte od leżenia:)))
    A co polecacie dobrego i sprawdzonego zeby nawilzyc ciałko? Żeby się szybko wchlanialo i nie kleilo.

Goplana lubi tę wiadomość

r5bup6u.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana:)
    Sisii ja od niedawna stosuje oilian mama P/rozstępom. Dla mnie super. Szybko sie wchłania, nie pozostawia tłustej warstwy, bezzapachowy, nawilża. Oliwka z ross tylko brzuch na noc. Czasem na noc nuxe odzywczy ale zapach w chwili obecnej bardzo mi przeszkadza.
    Od wczoraj mam wysypkę na klacie:/ w sumie zjadlam duzo śliwek i borowek, czyżby po nich mnie wysypalo ???
    Zrobie sobie kawusie, śniadanko i biore sie za pranie ciuszków dla mojej gwiazdeczki:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 08:55

sisiiii, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • KasiaKa Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też obudziła kosiarka.
    FK81 rzeczywiście decyzja do podjęcia ważna. A mąż nie przejawia chęci pojednania?
    Zupaztytki - powodzenia na wizycie i pisz jak po. Ja mam w piątek.
    Patrzę na stertę ubrań do prasowania, ale chyba nie mam odwagi uruchomić żelazka. Chyba znowu upalny dzień.

Filip 15lat, Igor 12lat, Córka 14tc Aniołek*
    BASIA 3 lata:)
    kefbyf4.png
  • niecierpliwa21 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w czym pierzecie ciuszki dzieciaczkom?

nxbhnwz.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam dzisiaj wizytę, bez USG co prawda, ale za to z odbiorem wyników glukozy... a to oznacza, że dzisiaj może być ostatni dzień wyżerki... :)
    Co by tu sobie z tej okazji sprawić...
    Mąż przeszedł na dietę od dietetyka, katastrofa! Muszę mu gotować dietetyczne prowianty do pracy, co pewnie jest i dla mnie znakiem, że trza się przerzucić na warzywka na parze... oj...

sisiiii, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość

jftycms.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i ja, 25 tc :) 60% ale super,
    my po małym spacerku z rana, jest w sam raz narazie, słoneczko i wiaterek, poczłapałyśmy trochę, a Amelka dostała czkawki hehe.
    Ale ten brzuchol rośnie, już się martwiłam, gdzie mam macicę, była na wysokości pępka, dziś rano patrzę, jest już na dwa palce nad pępkiem.
    Od tych upałów to mam jakoś buzię i oczy z rana zapuchnięte.
    Zupaztytki udanego podglądania :)
    Madalena no może to wysypka pokarmowa, ja mam często podrażnienie, ale kontaktowe.

Goplana, mada_lena, Maga31, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FK - ja pewnie przeprowadziłabym z chłopem poważną rozmowę, niestety znając mnie pewnie o przebiegu dramatyczno histerycznym z potokiem łez, w której wymusiłabym deklaracje uczuciowe z jego strony, po czym bym się łaskawie zgodziła z nim zamieszkać :D

mada_lena, ewelina_d, KUNIAK, maaartinka, Evik, Mamadomina, Madlen222, FK81 lubią tę wiadomość

jftycms.png
‹‹ 807 808 809 810 811 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ