X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • karmelek Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata instruktorka tanca :-). no no :-). a czego uczysz? ja niestety tanczyc nie potrafie, nie mam wyczucia :( przez co na poczatku mialam duze kompleksy przy moim mężu bo on tanczyc potrafi rewelacyjnie :-)

Optimus ale blizna zalezy tez od tego jak jest poprowadzone ciecie, czy wzdluz czy w poprzek miesnia, jak trzeba zrobic na cito ciecie to nikt sie nie zastanawia jak tu ciachnąć by potem bylo pieknie..

i z tego sie sie tu spotykam to cc ustawiaja na 39 tydzien :-)

AgataP lubi tę wiadomość

• lkc Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RewolucjaSięDzieje wrote:
    Aaaa, Ikc kocham Cię po prostu!
    strzeliłaś w "pysk" i dobrze, trzeba się opamiętać, a nie tworzyć scenariusze, będzie co będzie i będzie najlepiej!

:*
    dobrze mowisz:) tak bedziemy siedziec i gdybac a wiadomo, ze mozna cuda zapalnowac a pozniej nic z tego nie wyjdzie. nie mowie oczywiscie o cesarkach na zyczenie w prywatnych klinikach.
    ide do kuchni buszowac ;)

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Desou,fajnie masz:najedzona,a gotowac nie musialas, w czystym pokoju,a sprzatac przed i po tez nie musisz!Bajka!Opowiedz pozniej,jak smakowal tort :-)

• lkc Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    desou wrote:
    Pozdrowienia z hotelowego pokoju ;) wylegujemy sie pomiędzy jedną roladą a drugą :D pyyyyyyyyyycha :D
    Desou smacznego:) swoja droga ciekawe ile zdazysz wciagnac na imprezie, trzeba bylo sie zwazyc przed i po :) ja mam znajomych co chodza na wesela i inne imprezy w celu napchania sie i napicia- jak to mowia - beda pic i jesc, az im sie zwroci.... ( za prezent) :D jeden nawet jakies tabletki wciaga przed zeby wciagnac w siebie jeszcze wiecej;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 16:24

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    Agata instruktorka tanca :-). no no :-). a czego uczysz? ja niestety tanczyc nie potrafie, nie mam wyczucia :( przez co na poczatku mialam duze kompleksy przy moim mężu bo on tanczyc potrafi rewelacyjnie :-)

Optimus ale blizna zalezy tez od tego jak jest poprowadzone ciecie, czy wzdluz czy w poprzek miesnia, jak trzeba zrobic na cito ciecie to nikt sie nie zastanawia jak tu ciachnąć by potem bylo pieknie..

i z tego sie sie tu spotykam to cc ustawiaja na 39 tydzien :-)

Tanca Towarzyskiego uczę i uklady do pierwszego wygibańca na ślubie też,tak to z nami kobietami jest że wstydliwe z nas stworzenia mój nie umie tańczyć i jakoś się tym nie przejmuje wręcz odwrotnie bo nie umie a lubi i sie nie oranicza..wolna dusza tak zwany moj prywatny hippis :) nienauczalny jest i nic z tego sobie nie robi :) a po co by mial zreszta.

karmelek lubi tę wiadomość

• karmelek Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ikc dobrze mowisz bedzie co ma byc, mamy jeszcze czas na glowienie sie :-)
    no niestety ja bede miala cc, ale nie w pieknej klinice na zyczenie, co mnie troche przeraza bo ten moj szpital nie ma najlepszych opini :/

hmm.. i dopiero co taka najedzona bylam, a juz chodze i czegos szukam :-)

a co do brzuchow to mi sie wydaje ze mi dzis znow troche zmalal, widocznie malenka sie inaczej przekrecila.. :-)

AgataP lubi tę wiadomość

• lkc Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez jestem beztalencie taneczne, nie mam sluchu, glosu ani wyczucia rytmu ;) - tyle nieszczesc w 1 kobicie na raz :D

AgataP, karmelek, RewolucjaSięDzieje, KUNIAK lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wlasnie jedna reka obiad "pichce"(o ile wrzucenie wszytskiego do parownika sie liczy) i teraz muszę wlasnie po tego mojego hippisa pojechac i go z pracy odebrac bo książe ma 5 minut dalej ode mnie a sadzac po jego brzuchu jest w ciazy od dobrych 3 lat wiec dam mu fory no nie? :) jade mam nadzieje ze sie zmieszcze i nie bede fotela do tylu przesuwac..znowu...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 16:30

RewolucjaSięDzieje, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

• desou Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    T

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 23:20

lkc, ÓptimusPrime lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lkc wrote:
    ja tez jestem beztalencie taneczne, nie mam sluchu, glosu ani wyczucia rytmu ;) - tyle nieszczesc w 1 kobicie na raz :D

ja chociaz tańcze to śpiewać bym sie nie odwazyla,zreszta tak jak szydełkować,szyć, prasować i piec ciasta..nie umiem i juz...a starego psa to juz wiadomo nie ma sensu uczyc nie?:P
    a jakby kto chcial to pogryze :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 16:34

• karmelek Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lkc wrote:

ikc mam identycznie!! lącze sie z Toba w bolu! za to moj mąż jak juz wspomnialam spiewa, tanczy i jeszcze podgrywa na tym i owym :-)

Agata pokrzepiam sie wlasnie tym ze ja za to piec dosc dobrze potrafie, no i lubie :-)

AgataP lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:
    ikc mam identycznie!! lącze sie z Toba w bolu! za to moj mąż jak juz wspomnialam spiewa, tanczy i jeszcze podgrywa na tym i owym :-)

Agata pokrzepiam sie wlasnie tym ze ja za to piec dosc dobrze potrafie, no i lubie :-)

Kazda z nas potafi cos innego i to jest piekne :)

Lavendula lubi tę wiadomość

• lkc Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelek wrote:

cos w tym jest, ze przeciwienstwa sie przyciagaja ;) z gotowaniem i pieczeniem nie mam problemow:) a i tak bardzo nie cierpie z tego powodu :) i tak jestem idealna:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 16:43

AgataP, Nata, karmelek lubią tę wiadomość

• Nata Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejo! agata dzięki za program, chociaż wczoraj zagoniłam mojego M żeby mi jakiś zainstalował:p poszłam sobie do naszej mini galerii kupiłam dwie tuniki i koszulkę więc kasę wydałam a coo :-) stwierdzam że cycki mi znowu urosły chyba, mam już ich dosyć ;)wróciłam mega zmęczona tzn nogi mnie bolą i leżę właśnie z girami wyżej i piszę do Was. Dzieciaki mają czas żeby się dobrze ustawić do wyjścia na świat. Ja tam nawet nie wiem jak mój syn leży. Ogólnie to chyba w 30 tyg znowu mamy dokładniejsze usg no nie? :-)

AgataP lubi tę wiadomość

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    prosze bardzo Nata ;) ja wlasnie czekam na mojego pod praca i wyszlam sie rozprostowac z auta a tu zaraz obcinka brzucha mego przez jakies piekne szczuple nieciezarne...dzis chyba komus przylutuje przeciez to tylko brzuch a nie garb a nwet jak garb to moj garb i jestem z niego dumna ;)...nienawidze pisac na telefonie bo paluchy spuchniete i wciskam 1000 klawiszy za jednym razem... czuje sie troszke jak ten ludzik michelin ;p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 16:58

lkc, mada_lena, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

• Nata Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata ja mam to samo, a ludzie się gapią i nie unikniemy tego, może wcale nie dlatego że wyglądamy beee tylko właśnie im się podobamy i się lampią :-) ja też zawsze patrzyłam jakoś samoistnie na brzuchatki no nie wiem tak jakoś sam wzrok uciekał :-) co do mojego biodra, to mnie chyba od kości ogonowej coś promieniuje, parę lat temu nieźle przydzwoniłam w zimę na schodach i miałam stłuczoną kość ogonową i chyba mi się to odzywa teraz, czasami tak mam że jak mnie złapie to jakby mi ktoś klina w poślada wbił i krok ciężko zrobić...

AgataP lubi tę wiadomość

rfnnk6n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nata ja to wiem tzn staram sie być spokojna ale jakaś takaś się nerwowa tej ciąży zrobiłam,że zastanawiam się czy nie dorabiać do wypłaty w walkach MMA.;) a na poważnie to muszę zacząc melise pić znowu może coś pomoże,ale wiecie jak to jest brzuch rosnie,cycki rosną ,winka nie można,spać coraz ciężej..to się człowiek denerwuje..

Nata, karmelek lubią tę wiadomość

• Nata Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż wrócił, pokazałam mu jaką ma teraz ładną półkę w szafie że koszule wyprasowane, i mówię że opylało się wyprasować bo znalazłam kasę, to rzucił we mnie majtkami (czystymi na szczęście bo idzie się wykąpać) hehehe i powiedział że sam się w chuja zrobił :p a o 18 idziemy po monitor oddechu, jak będzie spoko to babka nam sprzeda za 170 zł :-)

lkc, AgataP, Maga31, zupaztytki lubią tę wiadomość

rfnnk6n.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viviana wrote:
    Madalena no to dobrze, że ciśnienie masz prawidłowe, jednak nie trzeba brać leków, a tylko to kontrolować. A co do bólu może to rwa kulszowa jest, ona tak promieniuje. Jesli to rwa, może do neurologa próbuj zamiast do ortopedy.

Optimus Prime jeśli musisz leżeć to leż, nie przejmuj się wagą.

Madziulka112 oj spojenie zaczyna Cię bolec, współczuję, taki ból denerwujący i mocny.

Anusia kciukam za wizytę :)

Zupaztytki ja kupuje buletkę i smoczek Aventa.

Ninusia nie przejmuj sie komentarzami na temat wielkości brzucha, nigdy nie dogodzisz ludziom, a zauwązyłam, że inni leczą kompleksy wyżywając się na kobietach w ciąży, ważne, że w brzuszku jest Maluszek,

Lavendula trzymaj sie tam w tej kolejce i zbieraj siły na humorek doktora, bo to chyba dziś ten sam Cię przyjmuje co ostatnio pamiętam.

Tez myślałam, ze rwa ale powtórzyło sie raptem 2-3razy. Zapewne jakis ucisk na nerw. Teraz tylko biodro, dopóki nie rozchodze i nie rozmasuje porządnie. W sobotę mam nadzieje bedzie ktos przyzwoity na dyżurze moze po koleżeńsku zechce mnie obejrzeć;) ;)

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • maaartinka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moglybyscie jeszcze raz napisać jakie są normy przy glukozie?
    Wyszło mi po godz 164mg/dl a po dwoch 149mg/dl i nie wiem czy to dobrze czy zle..

201411191762.png
‹‹ 872 873 874 875 876 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ