Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKarmelek, ja też dziś dobiłam do 58 kg
Od początku ciąży przytyłam 5 kg i jest to dla mnie niesamowity wyczyn! Będę odprawiać chyba jakieś czary, żeby te kiloski po porodzie ze mną zostały
Dzięki za info o stanikach, też kupiękarmelek lubi tę wiadomość
-
ja się zastanawiam nad czymś takim do wózka http://allegro.pl/spiworek-do-lozeczka-do-wozka-dla-niemowlat-sen-i4468987629.html przykładowy link to jest
ewentualnie kocyk jedynie :p nastka a co z tym łóżeczkiem Twoim? od kogo zamawiałaś?
-
Pinsleepe te staniczki fajne, szukałam jakiś ale wszystkie takie dziadowskie hehe a wyglądają ok i materiał wygląda na wygodny. Też zamówię.
Pati a może to po żelazie? Zaczęłaś brać ten Tardyferon?
Nata do brodawek to wiem, że kobietki polecają Maltan i Bepanthen.
Evik ja do wózka zamawiam materacyk i prześcieradło i tyle, bez pościeli. -
nick nieaktualnysuper macie te brzuszki dziewczyny
ja do wozka mam kocyk i tylko kocyk nie wiem czy cos jeszcze bede do tego kupowac,pierwszy raz mam dziecko wiec wszytsko i tak wyjdzie w trakcie uzytkwania co nie ?
ja zeby nie zawriowac zrobilam zdjecie wczoraj i dzisiaj dla porownania brzuszka...no i jest kolosalna roznica...jeden dzien normalnie a brzuch eksplodowal...i wez tu badz madry...
prosze bardzo wczoraj...
prosze bardzo dzisiaj...oszalało to moje dziecko kto to widzial tak sie rozpychac
P.S cycki juz nie te...trzeba podtrzymywacWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 15:59
Nata, anusiaa90, desou, Agusia ;), zupaztytki, mada_lena, ÓptimusPrime, Lavendula, Marzena27, karmelek, Agata92, xpatiiix3, maaartinka, Madlen222, Strupka, Maga31, lkc, RewolucjaSięDzieje, e_v_e, Rybka Nemo lubią tę wiadomość
-
Nata u mnie w wózku jest materac, ale taki przyczepiony jakby nie wiem jak to wytłumaczyć, że nie wygodnie nawet prześcieradło nałożyć i dokupię dlatego.
Agata widocznie Maluszek przekręcił się w nocy, bo faktycznie widać różnicę. A tak w ogóle to zgrabniucha jesteśAgataP, Nata lubią tę wiadomość
-
Agata nie martw się, ja dzisiaj jak zobaczyłam swój w lustrze to stwierdziłam że chyba wczoraj był mniejszy, sesję robię co tydzień więc to jedyne porównanie
mój niech się rozpycha ile wlezie:p też myślę że dużo rzeczy wyjdzie w praktyce, co brakuje, co w ogóle nie potrzebnie było kupione itp :]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 16:04
AgataP lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyViviana wrote:Nata u mnie w wózku jest materac, ale taki przyczepiony jakby nie wiem jak to wytłumaczyć, że nie wygodnie nawet prześcieradło nałożyć i dokupię dlatego.
Agata widocznie Maluszek przekręcił się w nocy, bo faktycznie widać różnicę. A tak w ogóle to zgrabniucha jesteś
Dziekuje bardzo mam nadzieje ze przekrecila sie glowka w dol i juz sie nie odkreci do porodudowiem sie kolo 31 tygodnia na usg w szpitalu.Ale co bedzie to ma byc
-
nick nieaktualnyNata wrote:Agata nie martw się, ja dzisiaj jak zobaczyłam swój w lustrze to stwierdziłam że chyba wczoraj był mniejszy, sesję robię co tydzień więc to jedyne porównanie
mój niech się rozpycha ile wlezie:p też myślę że dużo rzeczy wyjdzie w praktyce, co brakuje, co w ogóle nie potrzebnie było kupione itp :]
tez tak mysle dlatego nie kupuje na zapas narazie czekam z niektorymi rzeczami,zreszta inaczej bym zbankrutowala a jesc trzeba
-
pinsleepe wrote:A, jeszcze o witaminach rozmawiałyście. Ja brałam na początku, później tylko kwas foliowy. Nie wierzę w suplementy diety, synek ładnie rośnie. Już kompletnie nie wierzę w przyswajalność kwasów DHA, więc staram się od jakiegoś czasu jeść ryby 2 razy w tygodniu.
Co ma się przyswoić jak nie kwasy tłuszczowe?Przyswajają się prawie tak samo idealnie jak glukoza i aminokwasy.
Poza tym jedyne wiarygodne badania wg EBM, o suplementacji w ciąży dotyczą kwasu foliowego i właśnie DHA w dawce 600mg. Tutaj nie ma co wierzyć lub nie, chyba, że masz jakieś wątpliwości co do metody, wtedy można próbować je zakwestionować
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny