Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
cześć dziewczynki
PAti próbowałam już z psychiatrykiem ale tu jest problem z tym ze jak przyjezdzaja to staje sie normalna i kij jej zrobie.
Optimus niestety mimo iż jestem zameldowana i strasze sadem to nie moge tu mieszkac bo poprostu zabije ta kobiete kiedys. Nie daje rady z nia psychicznie wytrzymac. Wczoraj w nocy zaczela mi kurtki i marynarki ktore wisialy na przedpokoju wywalac przez okno. Chce sie wyniesc dla spokoju moich dzieci.
Co do albumów ja dla Oliwki też prowadze taki album mam właśnie z kubusiem puchatkiem ze względu na to iż jest tam więcej do uzupełnenia np miejsce na wypadające ząbki i rosnące ząbki. Ogólnie jest kolorowy i fajnie wszystko ułożone w nim.
Moja koleżanka ma do sprzedania wózek prawie nowy bo użyła go może z 3 razy ponieważ jeżdzi tylko samochodem z dziećmi a teraz wyieniła na lekko parasolkę sobie. Ma do sprzedania bebetto solaris w kolorze szaro grafitowym. (sama mam identyczny) -
Masakra ,a z ukryta kamera probowalas albo dyktafonem chociaż ponagrywać ja kiedyś nagrywałam swoja na dyktafon chociaż ,hmm a jak nie to faktycznie jak Nata mówi jakąś fundacja czy napisać do gazety cz interwencji o pomoc oni często pomagają
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2014, 10:54
Livia
Nela
Marcel
-
wypuściłam z klatki chomika ktorego ona sie panicznie boi moze dostanie 5 zawału:P:P:P:P:P
Zaczynam się martwić bo jeść nie moge nie czuje wogole głodu od kilku dni. Jak coś jem to mnie odrazu po jednym gryzie zatyka i nie mogę dalej. Co to moze byc??Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2014, 11:00
xpatiiix3, AgataP lubią tę wiadomość
-
Nastka najlepszy dowód to świadkowie, a najlepiej jeszcze jakbyś zawiadomiła policję i oni by na takie zdarzenie naszli, to w ogóle najlepsi świadkowie. Zrobią notatkę a to w sądzie duży dowód. Poza tym chyba sąsiedzi słyszą kłótnie, to też można ich powołac na świadków czy tego chcą czy nie sąd ich wezwie.
A ja zrobiłam zamówienie w aptece i tak oglądam laktatory i jak nie byłam przekonana to jednak kupię jakiś ręczny, bo jednak może uda mi się karmić, a laktator rozbuja nieco laktację, jakiej firmy polecacie (wiem, że temat już był kilka razy), ale wtedy nie przywiązałam uwagi. -
o laktatorach tez chetnie przeczytam, jak juz sklaniam sie do recznego. mam nadzieje, ze bede miala mleko i ze Mala bedzie chciala je jesc bo jak nie to juz nie bede kompletnie wiedziala po co sie mecze z tymi duzymi cyckami przez cale zycie
ide do sklepu.. chleb trzeba kupic, bardzo mi sie chce. dobrze, ze lewiatan jest tak blisko.
mialam pracowite przedpoludnie - wysprzatalam lodowke w srodkunie wiem czemu sie tak brudzi ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2014, 11:05
Goplana, KUNIAK lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
o sąsiadach nie pomyślałam a tu faktycznie same społeczniaki są nie mieszkałam pół roku już zgłosili do urzędu.
Jeśli chodzi o laktatory to ja miałam z tt ręczny i byłam bardzo zadowolona z niego. Pobudziłam sobie tak pokarm że się lał strumieniami:P:P:P:P:P Ogólnie sprawdzał sie rewelacyjnie. W szpitalu dawali nam jakis z firmy na m wyleciala mi nazwa z glowy niestety mało pobudzał i jeszcze mi ciekło po bokach jak odciągałam.Viviana, lkc lubią tę wiadomość
-
Moja córa ma założoną kronikę od narodzin do 1 roku, dalej straciłam wenę. Mój album był z czystych białych kartek, gdzie wklejałam zdjęcia i opisywałam z humorem wszystko.
super wspomnienie
czasem sobie oglądamy i się śmiejemy
Mój Lul to raz kopie w żebra a raz w pęcherz a raz w boki więc jeszcze się przekręca jakośale kopniaki to są już solidne, silny chłopak.
AgataP, lkc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam i ja z rana ,już po kawie ale tak jakoś tez apetytu nie mam,wiec sniadanie pominę...
Strasznie mnie plecy bolą chyba przez tę poduszke ciążową bo budze się w takich pozycjach ,że smiało by mnie w Cirque du Soleil zatrudnili...do tego hippis tez miejsce zajmuje no i pies tez sie wdrapuje na łózko bo to taka wygodnicka rasa(mieszaniec).
Nastka nie wiem czy wypada ale trzymam kciuki za plan z chomikiem
Co do tych albumow pamiątkowych też dołączam się do prośby o linka jak cos fajnego wyszperacie w necie...
U mnie dziś wisielczy humor mimo że pogoda ładna sama nie wem co mi jest ,w sumie to jakas niestrawnosc czy cos...a moze bym się karmi napila to by mi przeszł,albo pojde z hippisem na kawe do centrum popatrzec na ludzi...ale musze mu obiecac ze nie bede marudzic bo tak to nie pojdzie...a nie wiem czy jestem w stanie sie tak poswiecic i nie marudzic :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2014, 11:34
-
Agusia ;) wrote:Witam się i ja weekendowo, też trochę pomarudze, od wczoraj mam zgage, refluks, uderzenia gorąca, zimne poty, nie wiem o co kaman. Cieszy mnie tylko to, że synek szaleje w brzuchu
Aga tym się nie rpzejmuj ja to cały czas mam zimny pot i wkurza mnie to bo nawet jak było to ochłodzenie ostatnio to też się pociłam jak głupia:D
AgataP, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa dzis rano umarlam ze smiechu...na mojego zawsze mozna liczyc,staje na wadze i juz sama nie wiem czy mnie oszukuje czy co bo pokazuje pol kilo mniej(a gin kazal mi przytyc,wiec sobie do serca wzielam i martwie sie kazdym spadkiem)...chodze mysle zastanawiam sie rozgryzam ten temat a moj hippis wstaje patrzy na mnie i ze stoickim spokojem i czuloscia w glosie mowi
A moze sie po porstu porzadnie wysralas kochanie,zrobic ci kawe?.
...serio...romantyk...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2014, 11:41
xpatiiix3, nastka151, lkc, RewolucjaSięDzieje, desou, Maga31, karmelek, Milaszka, Nata, maaartinka, Lavendula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymniammmm chyba sobie zrobię ale wersje wegetarianską
...straszne to jest,siedze na necie ogladam przepisy i wzdycham
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2014, 11:59
lkc, RewolucjaSięDzieje, xpatiiix3, Milaszka, KUNIAK lubią tę wiadomość
-
Ja w laktatorach robiłam mały research i wnioski są takie
Wiekszosc osob na ręczny wybiera Avent i się sprawdza, pamiętam że moja mama też taki miała.
A elektryczny, cichy i skuteczny (potrafi wywołać laktację jak jej nie ma prawie wcale - to info z doświadczenia naszych czerwcówek) to Medula Swingjest sporo używek na allegro w dobrych cenach
-
Hipis dobry... ale co moze taka prawda;)
a co do albumow to wczoraj pisalysmy z Rewolucja i ona ma ktorys Anne Geddes tu przykladowy
: http://allegro.pl/moje-pierwsze-piec-lat-anne-geddes-i4475474803.html
a ja kupilam dla mojej Malej z Kubusiem Puchatkiem:
http://allegro.pl/disney-baby-album-maluszka-dziewczynka-wys-24h-i4494281971.html
najlepiej jak macie pod reka ksiegarnie to wejsc i poogladac na zywoRewolucjaSięDzieje, AgataP lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019