Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnynastka151 wrote:AgataP może byc dobre tylko moja babcia zakazala mi ruszac jej piekarnika (ktory sama kupilam pare lat temu)
ta babcia to jest zlo wcielone Nastka,poszczuj ja tym chomikiem,mam nadzieje ze szybko znajdziecie cos dla siebie i sie od niej uwolnicie.
-
Tak samo mam z pralka kupilam za 1100 półtorej roku temu i mama sobie przywłaszczył a ja wiem raz czy dwa pranie tylko w niej zrobilam i nie ma dostępu... ;o u babci tutaj piore..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2014, 12:20
AgataP lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnylkc wrote:Hipis dobry... ale co moze taka prawda;)
a co do albumow to wczoraj pisalysmy z Rewolucja i ona ma ktorys Anne Geddes tu przykladowy
: http://allegro.pl/moje-pierwsze-piec-lat-anne-geddes-i4475474803.html
a ja kupilam dla mojej Malej z Kubusiem Puchatkiem:
http://allegro.pl/disney-baby-album-maluszka-dziewczynka-wys-24h-i4494281971.html
najlepiej jak macie pod reka ksiegarnie to wejsc i poogladac na zywo
kurcze chyba sie skusze na ten z puchatkiem bo jest super!RewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość
-
Goplana - wypoczywaj i wyjedz wszelkie warzywa, owoce i łakocie ze stołu
Nastka - biedny chomik, oby go babcia w szale nie rozdeptała!
Co do laktatorów to ja polecam Medelę Mini Electric, to elektryczny laktator, używałam go bardzo często i długo.
Dorywczo wystarczy ręczny, ale dla mnie był niewygodny i bolało mnie ściąganie (a miałam właśnie Aventa)wiele osób go jednak chwali, no i można go dostać w fajnej cenie:)
Teraz chciałabym Medelę Swing, bo pod pewnymi względami bije Electrica na łeb na szyję, ale kupię później, zobaczymy jak rozkręcać się będzie laktacja etc.
Viviana lubi tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
xpatiiix3 wrote:Tak samo mam z pralka kupilam za 1100 półtorej roku temu i mama sobie przywłaszczył a ja wiem raz czy dwa pranie tylko w niej zrobilam i nie ma dostępu... ;o u babci tutaj piore..
Ale jak "przywłaszczyła"? przecież kupiłaś dla siebie (czyli do mieszkania babci), to dlaczego mama wzięła?
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
Bo jej się zepsuła, ogólnie walka była albo kupujesz pralke albo won ,no to nie dość że do babci się przeprowadziła to i pralka stoi na górze u mamy w mieszkaniu, a miało być tak ze mieszkam. Wy korzystacie tez, wprowadzamy się i zabieram.. No miałam laptopa kupic sobie ,tylko dołożyć jeszcze do tego ale laptopa kupilam w tamtym roku tylko na raty tak jakby pożyczka i oddaje po 200-300 dla babci.. A mamuśka gada teraz ze niby jak sie wyprowadze to mi odkupi, bo powiedzialam ze czemu miałam kupić pralke oni korzystają a potem nowa będą mieli a ja stała zużyta, w co watpię bo nie ma zdolności kredytowej przez ojca, mimo ze są po rozwodzie kredyty które on brał przeszły na nią... Takie chore to długo by opowiadać..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2014, 12:33
AgataP lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Cześć dziewczyny
witam się w III trymestrze
oby już było z górki!
Nadrobiłam wątek. Pati i nastka, nie zazdroszczę Wam tych historii z babciami...Ja już babć i dziadków nie mam, ale kiedyś pisałam o mojej babci chorej na Alzhaimera z którą mieszkałam i się nią opiekowałam (bo oczywiście nikt z rodziny nie mógł... ). Nie wyobrażam sobie przechodzić tego samego jeszcze raz i to w ciąży...Viviana lubi tę wiadomość
-
Dostałam wiadomość od R.. Pożegnalną.. :o wróci za 3 miesiące zobaczyć małą, albo i nie.. I koniec tematu, wybrał.. Prznajmniej wszytko jasne i nie uciekł po cichu jak tamten, kurde jednak historia lubi się powtarzać...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2014, 12:51
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyxpatiiix3 wrote:Dostałam wiadomość od R.. Pożegnalną.. :o wróci za 3 miesiące zobaczyć małą, albo i nie.. I koniec tematu, wybrał.. Prznajmniej wszytko jasne i nie uciekł po cichu jak tamten, kurde jednak historia lubi się powtarzać...
Kurde Pati przykre,ale pajac...niedojrzaly dupek,nie wiem co napisac bo mi sie cisnienie podnioslo... -
xpatiiix3 wrote:Dostałam wiadomość od R.. Pożegnalną.. :o wróci za 3 miesiące zobaczyć małą, albo i nie.. I koniec tematu, wybrał.. Prznajmniej wszytko jasne i nie uciekł po cichu jak tamten, kurde jednak historia lubi się powtarzać...Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
nick nieaktualnydokładnie o tym pomyslalam po co ma ja zobaczyc lepiej niech mala nie widzi jakiego ma pajaca za ojca,wiem z doswiadczenia moj ojciec byl bydlakiem i moze ze trzy razy po rozwodzie rodzicow mnie odwiedzil a potem olal temat i dziecko sie potem zastanawia czemu byl i nagle przepadl,jakbym mogla to bym wolala w ogole z nim kontaktu wtedy nie utrzymywac.,przynajmniej bym nie cierpiala.(teraz jak w PL jestem to mnie mija na ulcy i ignoruje udaje ze mnie nie zna... a czlowiek mimo ze dorosly dalej pamieta jak dzieckiem byl i cierpial,mimo ze udaje ze mnie to nie rusza to rusza i to bardzo,przykro sie robi i juz)
Ale Pati powiem Ci moze i lepiej ulozysz sobie zycie po swojemu i juz,fajna babka jestes masz poukladane w glowie ,przynajmniej cie nikt w dol nie bedzie ciągnąć.
A ten caly R to idiota i tyle! Zwroci mu sie zycie z nawiazką zobaczysz... no i alimenty niech placi menda jedna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2014, 13:07
-
Kurde Pati strasznie mi przykro.. i to jeszcze bezczelnie smsem wysłał.. mógł chociaż na odwagę się zebrać i powiedzieć Ci to prosto w twarz.. co za dupek! mam nadzieję że każdemu takiemu palantowi co się nagle odwiduje życie rodzinne, zwróci się z nawiązką wszystko!
RewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość
-
Pati tak mi przykro ale ja miałam podobnie z ojcem Oliwi tylko ten mnie pobił i sama go pogoniłam. Widział mała tylko na chrzcie bo przylazł ze swoją rodzinka a nie chciałam robić w kościele awantur wiec przeżyłam to. Nigdy więcej nie widział dziecka bo uważam że nie potrzebnie jej tylko miałby mącić w głowie. Alimenty wywalczyłam w sądzie i mimo iż nie chciał ich płacić to komornik mu ściąga co miesiąc już do dłuższego czasu.
lkc, AgataP lubią tę wiadomość
-
nastka151 wrote:Pati tak mi przykro ale ja miałam podobnie z ojcem Oliwi tylko ten mnie pobił i sama go pogoniłam. Widział mała tylko na chrzcie bo przylazł ze swoją rodzinka a nie chciałam robić w kościele awantur wiec przeżyłam to. Nigdy więcej nie widział dziecka bo uważam że nie potrzebnie jej tylko miałby mącić w głowie. Alimenty wywalczyłam w sądzie i mimo iż nie chciał ich płacić to komornik mu ściąga co miesiąc już do dłuższego czasu.Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
zupaztytki wrote:A mój mąż właśnie zamiast ciężarówką, nazwał mnie tirówką
Dobranoc!
Pati, strasznie niedojrzały ten Twój/Nietwój R. Też jestem zdania, że nie ma co na siłę się jego trzymać, masz drogę wolną, znajdziesz lepszego, odpowiedzialnego faceta!
Goplana baw się dobrze i odpocznij nad morzem
A ja dziś po raz pierwszy miałam nocne orgazmyJej, śniło mi się że kochałam się z mężem i budził mnie najprawdziwszy orgazm!
Siedzę w pracy, żar się leje z nieba, a ja przeżyłam taki nawał pacjentów, że niektórzy rezygnowali i sobie wychodzili.
Jeszcze 45 min i spadam do domu. Musze trochę ogarnąć chatę, choć i tak będą dziś u nas kuć dziurę w suficie, więc nasyfi się nieziemsko...
Dobrego dnia!lkc, AgataP, zupaztytki, Dotty84 lubią tę wiadomość
-
Pati bardzo mocno wspieram
przykro mi, że tak się zachował i w taki sposób Cię poinformował, on nie rozumie, że jesteś w ciąży i nerwy Ci teraz nie potrzebne, potrzebujesz opieki a nie takiego zachowania. Ehhh szkoda słów na takie podejście, ważne, że masz Kochane Dzieciaczki a choć młoda jesteś to już swoje w życiu przeszłaś i pokazałaś, że umiesz sobie poradzić.
-
nick nieaktualny