Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
jaki materac do lozeczka? pisalyscie o piankowych - wydaje mi sie ze sa za miekkie, gryka kokos - nie wiem jakie sa - nie macalam. widzialyscie moze ten http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00150184/
lateksowy, na takim moze spac noworodek? nie mam pojecia na co sie zdecydowac, ale jak juz sie wybiore do ikei to wole miec gotowa liste ...Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
xpatiiix3 wrote:Dostałam wiadomość od R.. Pożegnalną.. :o wróci za 3 miesiące zobaczyć małą, albo i nie.. I koniec tematu, wybrał.. Prznajmniej wszytko jasne i nie uciekł po cichu jak tamten, kurde jednak historia lubi się powtarzać...
Matko Boska co za irracjonalny niedorostek!!! wziąć takiego za kark i pokazać gdzie raki zimują!
Jak można tak traktować matkę swojego dziecka i dziecko! w głowie mi się to nie mieści!!!
a gdzie jest jego rodzina R i jego mama? powinna nauczyć go odpowiedzialności!
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
lkc wrote:jaki materac do lozeczka? pisalyscie o piankowych - wydaje mi sie ze sa za miekkie, gryka kokos - nie wiem jakie sa - nie macalam. widzialyscie moze ten http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00150184/
lateksowy, na takim moze spac noworodek? nie mam pojecia na co sie zdecydowac, ale jak juz sie wybiore do ikei to wole miec gotowa liste ...
Na początek w kołysce miałam materac gryczano-kokosowy (kokos na górze), w łóżeczku lateksowy, Młody spał na nim 3 lata prawie, nic się nie odkształciło, zmieniałam tylko strony.
Nie wiem, jaki jest ten z IKEA, Młody miał taki http://allegro.pl/materac-lateksowy-hevea-3-pokrowce-120-60-gratis-i4474308096.html,
napewno wychodzi drożej niż pianka, ale jeśli ma posłużyć do 3 roku życia to wartolkc lubi tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
szalu dostaje... nawet nie wiem jak to nazwac, boli mnie miesien brzuchaty lydki, nie czuc zeby byl naciagniety jakos specjalnie a moje wrazenia sa takie ze stac/ chodzic nie moge normalnie.. i najechetniej to ta lewa noge bym sobie w tylek wsadzila. wrrr lioton na to nie pomaga, masc kasztanowa tez nie, magnez biore a tu taka super niespodzianka... wrrrrr z prawa noga nie mam problemu.
i nie wazne czy stoje, siedze, leze - na boku na plecach z podniesiona noga czy nie to i tak to czuje ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2014, 14:56
Aleksandra Joanna 17.11.2014
hej dziewczyny! my dzisiaj wstaliśmy o 7 i po śniadanku pojechaliśmy na targowicę, u nas w soboty handlują "starociami" myśleliśmy że może jakąś komodę albo bujak dla małego dostaniemy, ale nie było nic, zakupiliśmy za to warzywka i owoce od chopa jak to się mówi
później szybka wycieczka do meblowego, ale też dupa. Mąż właśnie robi mięso na hamburgery na grilla, kalafior na obiad się gotuje. Goplana udanej imprezy, mam nadzieję że jednak coś do jedzenia będzie, jak ja wiedziałam że u nas mają być osoby nie jedzące mięsa to zamawiałam dla nich specjalny obiad, wyjazd mam nadzieję że też się Wam uda
Pati przykro mi że znowu Cię spotkało rozczarowanie ale jak to mówią do 3 razy sztuka, może i lepiej że wyszło tak niż inaczej bo po co się męczyć z debilem (sorry), nastka co do babci to brak mi słów ehhhh...
Ja album gedes kupiłam przyjaciółce na chrzest jej synka i miałam zamiar też sobie kupić,ale pomyślę jeszcze nad Kubusiem teraz :p co do materaca my kupujemy gryka-kokos-pianka i to 11cm czy tam 10, porządny kupi się już za 70zł, 299 bym nie dała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2014, 15:08
-
Z dupkami to nigdy nie wiadomo... Pati przykre, że zostajesz juz drugi raz tak wystawiona, ale nie zostajesz sama. Masz rodzinę... Jaka jest taka jest, ale z tego co podczytuję to nie jest źle, zawsze będziesz miala wsparcie. Wsparcie wcale nie musi być ze strony ojca dziecka. Mam nadzieję, że ten dawca spermy kiedyś tego pożałuje, ale Ty wtedy będziesz bezlitosna
-
zjadłam właśnie pół chałwy sezamowej...zrobiłam farsz ze szpinaku do nafaszerowania papryki na grilla, te bułeczki faszerowane wyglądają super, ja robiłam zwykłe kajzerki faszerowane jakąś szynką, pieczarkami, cebulką i serem żółtym chyba, ogólnie można wrzucić co kto chce, pyszota
AgataP lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pati teraz powinnas juz go pozwac niech alimenty i na Ciebie placi! Jestes w ciazy pracowac nir mozesz.. pozniej sie bedziesz uczyc i wychowywac dzieci wiec i niech placi na Ciebie i na Mala.. tego gnojka od Marcela tez pozwij.. od razu Ci sie lepiej zyc bedzie.. a jak dostaniesz mieszkanie to juz w ogole!
Co za nieodpowiedzialne gowniarze, dziecko zrobic latwo a pozniej tylek zawinac i miec gdzies czy dziecko ma co jesc albo czy matka ma za co go ubrac..
Powinni takich kastrowac od razu..zupaztytki, karmelek lubią tę wiadomość
-
czyli nie tylko mnie taki lateksowy zainteresowal. im bardziej sie w to wszystko zaglebiam to dochodze do wnioskow, ze guzik wiem i do tego, ze juz nie wiem czego chce:)
karmelek lubi tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
nie mogę sobie dzisiaj miejsca znaleźć szwendam się jak "smród po gaciach" chyba muszę się zabrać za jakieś robótki ręczne bo oszaleje wiem idę robić opaski dalej. Albo chociaż kwiatki naszykuję do opasek:)
Materac mam gryka kokos został po Oliwii nie jest ani odkształcony ani nie ma plamki wygląda i pachnie jak nowy więc chyba kupować nie będę kolejnego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2014, 16:51
AgataP lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Optimus kapciochy możesz na szydełku zrobić
okropnie mi się nic nie chce, coraz bardziej przypominam wieloryba, obserwacja z dzisiaj, ehhh dobrze że jeszcze tylko 3 miesiące, co do cellulitu to ja się nie przejmuję, widziałam laskę która ważyła z 50 kilo i miała większy niż jej koleżanka, która ważyła więcej
więc nie ma znaczenia kto ile waży ani jaką ma figurę to zwyczajnie jest i tyle :p
-
właśnie zastanawiam się czy sama nie uszyje sobie pościeli z minky wychodzi dużo taniej tak jak i kocyk też bym mogła sobie sama uszyć, pościel do wózka no właśnie w ponedziałek musze tyłek ruszyć do materiałowego:)
ÓptimusPrime, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość