Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
madziulka112 wrote:No jak Was czytam to odrazu mam banana na twarzy i sie niczym nie przejmuje. Chyba będę rodzic z Tel. W reku
okolice pępka mnie strasznie swędzą. Chyba skora sie rozciąga ale nie wiem czy to samo odczuwasz...
kurde zla jestem. do tej pory bylo ok a jak juz powiedzieli ze szyjka krotka to ciagle mi cos jest.. jak nie to przy pepku to noga . do dupy po prostuAleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
AgataP wrote:eeej ale to poczekaj az urodzimy i wykarmimy to bedziemy mogly sie napic
(nasi znajomi nam przywoza wylacznie alkoholowe suweniry, my sobie tez;)).
RewolucjaSięDzieje, lkc, AgataP, KUNIAK, Lavendula, ÓptimusPrime, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyoj tam oj tam widzialam ostatnio filmik jak laska rodzila w lesie nad rzeką bo taka byla natural i w ogole ,maz ja nagrywal, reszta dzieci latala po tym strumyku bawila sie tymi kamieniami ,kaczki puszczala ,ptaki spiewaja,slonce swieci,zero epiduralu,puszcza jak w Amazonii,najblizsze miasto pewnie ze 20 km od nich ,no kurwa sielanka ,porod a jak nie porod... i co i urodzila ...tak wiec jak my bedziemy w szpitalach pod opieka lekarzy to chyba i tak mamy lepiej niz ona...nie wiem ale by mnie szum tego strumyka wkurwial...
RewolucjaSięDzieje, lkc, karmelek, desou, ÓptimusPrime, xpatiiix3, Dotty84 lubią tę wiadomość
-
RewolucjaSięDzieje wrote:Też o tym myślę, ale w moim sklepie z materiałami bida aż piszczy, zero ciekawych wzorów, myszkuję w Internecie i czekam na jakieś nowe motywy
ale wracajac... allegro to cudowny sklep z tkaninami:)RewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość
-
ewelina_d wrote:słuchajcie, to jak wykarmimy, to zapraszam do siebie, zadne darowane szampany nie sa potrzebne, trunki z calego swiata sie znajda
(nasi znajomi nam przywoza wylacznie alkoholowe suweniry, my sobie tez;)).
I koniecznie każda z ciastem i czymś na zagrychę
Przywożę stół składany;)AgataP, Lavendula lubią tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
jak ludzie moga sie bawic przy takiej wsiowej muzyce ... slysze wlasnie
Ale ale Aleksandra,
Ale ale ale ładna,
Taka taka taka skromna,
Taka taka sexi bomba.
jeszcze troche i zadna piosenka disco polo nie bedzie mi nieznana... ;/
a teraz jakies moje cialo tamtej nocy oszalalo.. ble
i to mlodzi ludzie sluchaja ....
te teksty powalaja... na kolanaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2014, 20:34
AgataP, RewolucjaSięDzieje, Lavendula, ÓptimusPrime, Strupka lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
ewelina_d wrote:ja kupuje materialy wylacznie na allegro. a raczej kupowalam, bo dotarlo do mnie, ze szwaczka ze mnie zadna:) posciel uszyje, ale juz bardziej skomplikowane motywy nie bardzo... ostatnio znalazlam kawal bawelny kolorowej rozciagliwej, jak na bluzki, pocielam na "wloczke" i robie na drutach kosz na brudne ubranka dla Haniutki
ale wracajac... allegro to cudowny sklep z tkaninami:)
Ale fajny pomysł, podeślij linka, jak masz do takiego cuda,
z kawałków pociętej bawełny to ja mam tylko dywanik, którego sama zresztą nie robiłam, a taki kosz....super rzecz.
RewolucjaSięDzieje wrote:I koniecznie każda z ciastem i czymś na zagrychę
Przywożę stół składany;)RewolucjaSięDzieje, Lavendula lubią tę wiadomość
-
lkc wrote:jak ludzie moga sie bawic przy takiej wsiowej muzyce ... slysze wlasnie
Ale ale Aleksandra,
Ale ale ale ładna,
Taka taka taka skromna,
Taka taka sexi bomba.
jeszcze troche i zadna piosenka disco polo nie bedzie mi nieznana... ;/
a teraz jakies moje cialo tamtej nocy oszalalo.. ble
i to mlodzi ludzie sluchaja ....
Bo oni się cieszą życiem, wolnością, swobodą, dziewczyną młodą, a Ty co?
smętów lubisz słuchać i jakiegoś rzępolenia na bębnach i gitarach,
zabawa kochana, ulotne lato, koko dżambo ot co!
:D:D:D
karmelek, Lavendula, lkc lubią tę wiadomość
nadgoniłam dzisiejsze Wasze pisanie. Mnie dzień minął intensywnie - ostatnie przygotowania i wydelegowanie Chłopa Mego Kochanego na całe 6 tygodni za ocean... Od godziny pusto w mieszkaniu... Mam nadzieję, że zleci szybko, i jakoś będzie..... ech.........
-
KUNIAK wrote:ale byś sie zdziwiła jak byśmy kiedyś zapukały do drzwi
Ponad 60 luda + dzieci oczywiście, w chustach, bo mniej miejsca:D:D
Lavendula, ewelina_d, desou, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
kurcze jak po takim celibacie bysmy dorwaly sie do trunkow to ciezko to widze
plus pyszne jedzenie. haha juz sobie to wyobrazam
pewnie po paru glebszych i bysmy przy tej ale ale aleksandrze tańcowalylkc, RewolucjaSięDzieje, Lavendula, AgataP, ewelina_d lubią tę wiadomość
-
Lavendula wrote:nadgoniłam dzisiejsze Wasze pisanie. Mnie dzień minął intensywnie - ostatnie przygotowania i wydelegowanie Chłopa Mego Kochanego na całe 6 tygodni za ocean... Od godziny pusto w mieszkaniu... Mam nadzieję, że zleci szybko, i jakoś będzie..... ech.........
Będzie, będzie, zobaczysz, jak szybko upłynie takie marne 6 tygodni, a jaki będzie rozrost na przodzie...hoho....wróci Chłopina i żuchwę zostawi w drzwiach
Dooobrze będzie:)Lavendula, KUNIAK, lkc lubią tę wiadomość
karmelek wrote:kurcze jak po takim celibacie bysmy dorwaly sie do trunkow to ciezko to widze
pewnie po paru glebszych i bysmy przy tej ale ale aleksandrze tańcowalylkc, RewolucjaSięDzieje, karmelek lubią tę wiadomość
-
karmelek wrote:kurcze jak po takim celibacie bysmy dorwaly sie do trunkow to ciezko to widze
pewnie po paru glebszych i bysmy przy tej ale ale aleksandrze tańcowaly
teraz leca jeszcze lepsze kawalki.. nawet szkoda pisac ;Pkarmelek lubi tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
RewolucjaSięDzieje wrote:Ale fajny pomysł, podeślij linka, jak masz do takiego cuda,
z kawałków pociętej bawełny to ja mam tylko dywanik, którego sama zresztą nie robiłam, a taki kosz....super rzecz.
potem kosz na drutach robie na okraglo zwyklym sciegiem prawe oczka jak czapke. wloczka jest gruba i bedzie w miare sztywna, poza tym chce ucho dorobic, bo bedzie raczej do powieszenia a nie do postawienia. robie na drutach 10.
za to szydelkiem, ktorego niestety obslugiwac nie potrafie, mam jedno do "zszywania", ale za male, zeby sie teraz uczyc, mozna zrobic duzo fajniejsze:)
http://mypoppet.com.au/2012/12/crochet-nesting-baskets-with-zpagetti-yarn.html
w ogole najpopularniejsza taka wloczka kupna nazywa sie Zpagetti firmy Hoooked, jak wrzucisz w google bedziesz miala duzo wzorow:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2014, 20:46
RewolucjaSięDzieje lubi tę wiadomość