Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
alka89 wrote:Nie wiem,inne maja zarodki chociaz widoczne ,a ja nic,a lekarz nic nie mowil,ze moze byc cos nie tak,cytuje; o jest ciaza,4 tyg,pecherzyk 10 mm,teraz na nastepnej wizycie bedziemy obserwowac jaka bedzie. Ja nie skumalam i zapytalam,a jaka ma byc,blizniacza? On na to,nie czy bedzie sie rozwijac i czy nie bedzie pustego jaja...
Kurcze,chyba by uprzedzil gdyby cos bylo nie tak...
Przecież to za wcześnie, żeby lekarz Ci powiedział, czy będzie dobrze, czy nie. Jeśli jest ciąża, 4 tygodniowa, to trzeba czekać i sprawdzić za jakiś czas jak sie rozwinie. Lekarz nie jest jasnowidzem, żeby z kropki na monitorze USG zawyrokować, że wszystko bedzie OK. Mi moja lekarka powiedziała, żebym przyszła za 2-3 tygodnie, bo wcześniej i tak nie ma sensu (wg OM byłam w 7t i 5d, a wg USG 4/5 tydzień). Wiem, że to trudne, ale trzeba czekać. -
mi o dziwo mdlosci dzis rano nie dokuczaja az znow sie martwie czy to napewno dobrze wczoraj bolal mnie okropnie brzuch, ale dzis jak narazie jest ok, troche ciagnie, ale moze to normalne?? was tez bola brzuchy???
mąż juz w drodze, nie bedzie go tydzien a ja zamiast zobie pospac to sie obudzilam bo mi sie jakies glupoty snia!! synek jeszcze spi to powinnam korzystac, a tu nic z tego.. -
nick nieaktualny
-
alka89 wrote:Moze to za wczesnie? Na serduszko pewnie tak,ale zarodek? Hmm.
Ostatnia @ 07.02,dnia 18 bylam na usg i byl pecherzyk 18 mm,od 23 do 25 mielismy sie starac,a 27 pecherzyka nie bylo,tzn ,ze pekl i od tego czasu luteina...
wiem,ze juz to pisalam ,ale musialam...
-
Wczoraj moje hormony dały o sobie znać w najmniej odpowiednim momencie. Śpiewm w chórze (sopran) , mieliśmy przesłuchanie do koncertu, wszystkim sopranom poszło raczej kiepsko i w normalnej sytuacji zagryzłabym zęby,ale tak sie zdenerwowałam, że przez godzinę ryczałam nie mogąc przestać płakać, jechałam przez miasto i ryk na całego, masakra jakaś. Byle bzdet, a moje hormony tragedie narodową robią .
Mnie mdłośco na czczo męczą, ale od środy mam przy łóżku paluszki sezamowe więc szybki gryz i jest lepiej
Mam pomysł może na 1 stronie przy naszych nickach i terminach dopiszmy skąd jesteśmy, będzie łatwiej odnaleść, ja jakby co WrocławWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2014, 08:56
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
scindapsus ja jestem za oki to zaczynamy wpisywać
Lavendula ojj a ja dzisiaj bardzo dobrze się czje tylko mdłości ewoluoway w okropne zawroty głowy czuje się jak pijana i muszę zbadać chyba bilirubinę... kuźwa chyba jednak będę miała znowu cholestazę a te leki kosztują majątek, mam zażółcone białka w oczach...Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane. Ja dzis mam poranne mdłości ale to akurat mi nie przeszkadza czekałam na nie:P Brzuch mnie nie boli w zaden inny sposob jak wieczorami od wzdęcia.Teraz leżę w łózeczku i czekam aż mężuś skonczy przygotowywać śniadanko:) Tylko gdzie te słonce?! Mamy dzis plany a tu pochmurno!
-
xpatiiix3 wrote:ajj w porządku ,że przypominasz
hmm myślę, że dzidziusia już będzie widać u mnie w 6skończone był pecherzyk z ciałkiem żółtym i kropek ciupci ledwo zauważalny hmm to było 26dni po owu, więc chyba zależy od sprzętu na 99,9% zobaczysz fasola na następnej wizycie
ps. mierzyła ginka pęcherzyk ciążowy.?
Sorki,ze dopiero teraz ,ale zasnelam wczoraj i nie zdrazylam sie pozegnac
Tak ,mierzyl ma 10 mm i mowil,ze ciaza 4 tygodniowa,pewnie liczyl od zaplodnienia ,a nie ost @...chybaTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
A mnie trochę niepokoi, bo poprzednim razem jak poszłam w 7 tygodniu, to ciąża też wyglądała na 5 tydzień. Teraz poszłam w 8 tygodniu i ciąża też wygląda na 4/5 tydzień. Mam nadzieję, że urośnie i na następnej wizycie będzie już dobrze, a ta różnica wynika z tej bardzo później owulacji.