Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak cicho dzisiaj.
U mnie pochmurno, nawet chłodno, dzień jakiś senny, Malutka bryka bo ja zajadam słodkim. Jutro idę z mężem do Lidla z rana po ciuszki z Lupilu, może uda się coś kupić.
Strupka dziękuję.
Pati jak dzisiaj się czujesz?
Madlen pewnie z rodzicami zajęta.
Rewolucji i FK też coś nie ma.Madlen222 lubi tę wiadomość
-
Witam się i Ja:)
U mnie dziś bardzo słonecznie, ale też i bardzo wietrznie, a Ja z racji, że nienawidzę wiatru to cały dzień leniuchuję w domku:)
Mężuś na meczu, a ja buszuję w internecie:).
Moja mała też bardzo aktywna, czasem powiedziałabym, że aż za bardzo, po prostu daje czadu po całośći.
Nata ja tak mam często, że po imprezie odwożę ludzi, ale wcześniej zostaje o to zapytana, a nie jest tak, że ktoś mi planuje wieczór.
Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają
Nasze kochane serduszko
https://www.maluchy.pl/li-69440.png -
Witam
Kochane jestescie ,ale dzisiaj miałam dupny humor i prawie cały dzień sama w domu z małym to spać to to sramto tamto i nie miałam czasu co wejde na chwile musiałam lecieć do Niego bo łobuzował ,no i jakiś tulasek dzisiaj z Niego ,ze nie odpuszczał i non stop mama mama albo COŚ trzeba było po Nim sprzatać albo pilnować żeby sprzatal po sobiei tak z leciało jakoś Nam dzisiaj ;P Mała to nie kopie a mocno nóżki i rączki wypycha juz nie ma miejscowy kochaniutka na swoje kopando
No i macica to już pod samym mostkiem tak mi się ciężko oddycha od wczoraj ze muszę oparta być ,bo mnie przy dusza i mała odpuycha żebra nogami... Ehh.. No i takie buty nic w sumie ciekawe lecieć leci jak zwykle chyba taka moja uroda
no i co raz to kluje w podbrzuszu to gdzieś to zaboli ale i tak postęp przez cały dzień tylko parę skurczów
Teraz Marcysio się bawi, zaraz kąpiel i spać ,ale chwile znalazłam, żeby Was juz dłużej nie martwić
Jutro na wyniki z samego rana do szpitala ostatnia tura ciazowa na endokrynologii znowu sporo probówek zejdzie krwi... I USG tarczycy a po południu wizyta na która będę musiała znowu do szpitala jechać... Nie chce się jak nie wiem ;P
Aaaa... I powiem Wam ,że dzisiaj się zmierzyłam rano i fotki porobiłam, bo myslalam ze trupem padne, nie wierzyłam własnym oczom 110cm już brzusio ma, ależ ten mój Skarbek rośnie a jakieś dwa tyg temu niecałe było 106...To My
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 20:25
Eve, Amnezja, AgataP, KasiaKa, mada_lena, Rybka Nemo, Maga31, desou, ÓptimusPrime, lkc, Madlen222, Strupka lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Moje malenstwo od wczoraj nie kopie, znalazło sobie nową zabawę, wypychanie się czym tylko może w każdym miejscu brzucha. Szczerze wolę kopniaki i boksy są mniej bolesne niż nowa zabawa:-)
mada_lena, xpatiiix3, Amnezja, desou, ÓptimusPrime lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pati wyglądacie ślicznie:)
Vivi najbliżsi czesto dają Nam w kość, niestety... Tez cos wiem na ten temat:( ale mamy kupę szczęścia.kochających mężów i cudeńka w drodzepoza nimi swiata nie widze.
Nata sytuacja niefajna. Nastepnym razem nie uginaj sie. Twoje samopoczucie jest teraz ważne. Sa taksówki.
Moja dzis kokosi sie równomina meza bezcenna jak zobaczył ogromna kulkę z prawej str tylko pytał czy moja skora to wytrzyma:)
jeździł reka po brzuchu a mała za nim przesuwają stopka
Dzis mam odpust od córki i dostałam kopala w szyjke tylko kilka razy
Co do fotelika zdecydowaliśmy sie na maxi cosi cabriofix. Baza droga ale ja kupiłam używke na allegro w dobrym stanie.
Dzis nic tylko lezec...xpatiiix3, Agusia ;), Amnezja, Viviana lubią tę wiadomość
-
Ale my dzis wszystkie leniuchy hehe taki dzien dla listopadówek:) Ja od wczoraj wiem co to zgaga;/ na wieczór łapie i w nocy gardło wypala fu;/ Mnie mała tez bardzo kopie i uwiera az nieraz boli a najbardziej mi wygodnie na prawym boku ale tak wariuje wtedy ze mam wrazenie ze jej nie wygodnie
AgataP, mada_lena lubią tę wiadomość
-
Ja dzisiaj wręcz przeciwnie, cały dzień było mnie pełno, z Młodym szaleliśmy na basenie a później na placu zabaw jeszcze zdążyłam zrobić zakupy urodzinowo-przedszkolno-wyprawkowe.
Na jakich etapach są Wasze przygotowania wyprawki??mada_lena lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
nick nieaktualnyja rowniez dzis ucielam dluuuga drzemke wraz z corcia,a zgage to mam juz od zeszlego tygodnia dzien w dzien,na szczescie Manti ratunkiem mym
synio nie kopie jakos silnie ale przebiera paluszkami jakby sobie pstrykal hehe takie smieszne uczucie,ogolnie bardzo lubie jak jest aktywny,dobrze,ze szyjke oszczedza
mada_lena lubi tę wiadomość
-
Eve wrote:Ja dzisiaj wręcz przeciwnie, cały dzień było mnie pełno, z Młodym szaleliśmy na basenie a później na placu zabaw jeszcze zdążyłam zrobić zakupy urodzinowo-przedszkolno-wyprawkowe.
Na jakich etapach są Wasze przygotowania wyprawki??
Mam zrobioną listęI jeszcze 2 pajace, 2 body i 2 flanelowe pieluchy
Kończymy remont więc mam nadzieję,że pod koniec przyszłego tygodnia już będę mogła wszystko zakupić
I zapomniałam-jeszcze skarpeteczki i buciki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 21:19
Eve lubi tę wiadomość
-
Witajcie!
Nie tknę więcej gołąbków w ciąży! Takich bolesnych wzdęć to chyba jeszcze nie miałam. Próbuję się zmusić do chodzenia, ale wtedy odzywa się zgaga.
Jak nie urok to sraczka....
Od czwartku jest u mnie moja siostra, jutro już wyjeżdża. Śmiesznie, wczoraj chciała za mnie sprzątać, mi głupio że przyjechała na kilka dni i będzie mi sprzątała, a jej głupio, że ja sprzątam w ciąży a ona siedzi.
W końcu ja posprzątałam po swojemu, ona trochę mi pomogła i było git.
Wieczorem byliśmy ze znajomymi w naszym wioskowym barze na pizzy (dużo lepszej od tej z dagrasso).
Nie wiem czy to żelazo zdziałało cuda, czy to że wczoraj miałam bardzo dużo ruchu, ale wczorajsza noc była pierwszą od dawna, podczas której nie dokuczał mi zespół niespokojnych nóg
W końcu się wyspałam!
Miłego wieczoru i spokojnej nocy!
-
Jestem Dziewczęta jestem!
Podczytuję Was od czasu do czasu, choć nadrobić wszystkiego nie daję rady.
Viviana spóźnione ale serdeczne życzenia urodzinowe!
Apatia mnie jakaś wzięła i cholera trzyma, stąd brak weny do pisania i do wszystkiego w ogóle. nawet apetytu nie mam. Mam nadzieję, że to przejsciowe i wkrotce wezmę się i ogarnę.
Buziaki i słodkich snów!Viviana lubi tę wiadomość
-
Santoocha mnie w pt dopadły bolesne wzdecia. Chyba po barszczu czerwonym, a raczej jego ilości
Espumisan w ruch. rozchodzilam, wypierdzialam i ulżyło. Ale przez chwile było kiepsko.
Z wyprawki mamy konkrety w sensie wozek, bazę, fotelik. Ciuszków cała masa i kolejne sa juz w drodze, ale to na potem
Prawie wszystko mam od przyjaciolki, dokupilam kilka rzeczy takich ktore beda cieszyć oko, kocyki, rożek itp.
Musze dokupić łóżeczko/ kolyske, pościel ( albo wezmę w zestawie ) wanienkę, monitor oddechu, cos do kąpieli, kilka flaneli,Gaziki, kapcie, pampery.
zamówiłam koszule do szpitala i do domu. I nowy szlafrok na allegro. Co jeszcze trzeba????
-
Dzisiaj moja mama przyniosła mi odkopany sprzed 16 lat zeszyt- pamiętnik przyjaciół gdzie wpisywaly kolezanki/ koledzy klasy, szkoły i nie tylko. Wklejali swoje zdjęcia
mieliśmy dzis kupę śmiechu jak czytaliśmy
To było chyba w 7 klasie
pamiątka na zawsze! Najlepsze sa opisy ówczesnych sympati
jedna z koleżanek miała ich az 4
jeden był zajebisty, drugi wykurwisty, trzeci zarabisty, czwarty zajebiscie wykurwisty
wszyscy bardzo przystojni. poplkalalismy sie ze śmiechu jak to czytałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 22:34
KasiaKa, ÓptimusPrime, Agata92, Viviana lubią tę wiadomość