X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Paolka_25 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jakie macie kolorki w pokojach dla maluszka? Bo jutro jadę po farbę :) ;) w końcu :D

Paolka _25
  • natali101 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała z nami więc 3 ściany białe, jedna jasny szary. Łóżeczko białe,a pościel chce szaro-różową.tu dylemat czy w babeczki róż,koty,czy sowy :-D

xnw490bvv7oz0z3a.png
  • moodliszka Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale się wkurzyłam na kuriera z UPS :/ dzwoni do mnie, że ma dla mnie paczkę i że był u mnie dwa razy dzisiaj. To go wyśmiałam i mówię, no niech pan sobie nie żartuje, bo cały dzień siedzę w domu. Idiotkę chciał ze mnie zrobić i liczył na to, że w pracy byłam pewnie. I bezczelny sobie w systemie zaznaczył, że pierwsza próba doręczenia nieudana :/ frajer. Przez telefon mi powiedział, że nie wie, czy da radę przyjechać (już pomijam fakt, że się mnie pyta gdzie jest w ogóle ta ulica, a przecież u mnie był podobno dwa razy dzisiaj :D) i że przyjedzie jutro w takim razie jakby co. Żenada.

3jgx43r8lgh2k5cp.png
    relgi09k4uko2l5e.png
  • Zorro Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No co za dziadostwo... Ze też dzieciaki same między sobą kradną. Przykre bardzo. Ciekawe czy ktoś się przyzna. A Natalka bardzo się przejęła?
    Nienawidzę złodziejstwa, łapska bym poobcinała za takie coś :-\

Synuś :-)
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie się poprzytulalismy z Patrykiem i się rozkleilam przy nim:( Kurde nie umiem być w tej ciazy twarda:(

Natali jeszcze do końca nie wiem co próbuje go dyskretnie podpytywac ale pewnie skończy się na lego bo w sumie głównie klockami się bawi. Teraz na wyjście ze szpitala dostanie grę na ps3 musze mu jakoś czas zająć bo nie będzie mógł za bardzo szaleć żeby krwotoku nie dostał. Tak więc przez najbliższe 2 tyg musze schować moje zasady w kąt co do bajek i grania.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 19:39

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Zorro Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Modliszka, miałam kiedyś podobną akcję. Zamówiłam na Allegro karmę dla psa, 15kg. Siedziałam w domu, czekałam na paczkę i nic. Weszłam na stronę int zeby "prześledzić" drogę przesyłki. No i zobaczyłam,ze nieudane dwukrotne doręczenie już za nimi. Zadzwoniłam do sprzedawcy i opisałam sytuacje, po jego interwencji telefonicznej miałam zaraz połączenie od kuriera czy jestem w domu i ze bedzie za pól godziny.
    Takze jak widać częsta praktyka...

• moodliszka Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zorro, to jest paranoja. Strasznie żałuję, że tak szybko z nim rozmawiałam, bo dopiero później po przeanalizowaniu rozmowy doszłam do wniosku, że sam siebie koleś sprzedał, że wcale go tutaj nie było. No ale trudno. Jeśli jakimś cudem się dzisiaj pojawi, albo będzie jutro, to nie omieszkam mu powiedzieć co sobie o tym myślę. Może i nie zrobi to na nim większego wrażenia, ale przynajmniej będzie mi lepiej :P wiesz, żeby paczka jeszcze jakaś potężna była to bym mogła powiedzieć, że pewnie mu się nie chciało tego wnosić, ale to same lekkie rzeczy. To Śmieszne, że w większości ci kurierzy mają mniemanie, że klienci są dla nich, a nie odwrotnie.

Zorro lubi tę wiadomość

3jgx43r8lgh2k5cp.png
    relgi09k4uko2l5e.png
  • natali101 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zorro Nati bardzo to przeżyła. Rozplakala się, bo była pewna,że zrobimy jej awanturę. Zadzwoniła do mnie na przerwie i powiedziała o wszystkim. Tatusiowi słowem nic nie powiedziała, bo się boi.

xnw490bvv7oz0z3a.png
  • Zorro Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedna :-( Paranoja, że takie rzeczy się dzieją w gronie, gdzie dzieci tak długo się znają... Miejmy nadzieję, że ktoś się przyzna i jej odda.

• izulkaa Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolka_25 wrote:
    Ja Wam akurat poniekąd zazdroszczę, teściowa zbieraczka potrafi umęczyć... jak mówię, że czegoś nie chcę to jeszcze 10 razy pyta czy na pewno i przekonuje, że może się przyda. Jak już jestem bezsilna to albo biorę i za jakiś czas wyrzucam albo mąż wkracza do akcji. Czasem jest mi jej szkoda jak na nią krzyknie ale innego sposobu nie ma. Robiąc dzisiaj porządek w szafie wyrzuciłam dwie reklamówki rzeczy zbędnych od teściowej jakieś bombki, które nigdy nie widziały choinki, serwetki takie obrusowe jak to dawniej były itp. Więc chyba rozumiecie? :p ostatnio dała mi bluzkę XXL, po prostu w niej pływam, mam filigranową budowę ciała przed ciążą nosiłam 36-38. Przed wyjazdem nad morze przyniosła sweter, w którym ona chodziła będąc w ciąży z córką uwaga, uwaga 21 lat temu!!
    To jej zbieractwo to chyba choroba!
    Rozumiem gdyby faktycznie nie mieli pieniędzy ale dobrze wiem, że tak nie jest. Dobrze, że mój m tego po niej nie ma w genach i jest przeciwny.
    No to chyba na tyle... :p

Izulkaa u Ciebie też aż tak? :)

Jak bym,siebie czytala,!
    Ostatnio mi,chciała wcisnąć rzeczy z lumpeksu które kupiła..w końcu udalam ze zapomniałam od niej wziac bo,ileż mozna razy mówić,ze nie chce:P
    Dzisiaj przez telefon gadała z moim i stwierdzila ze amelci bedzie najlepiej u babci.. No nie mogę z nią :P i ze codziennie bedzie przyjezdzac.. Az sje boje.. Bo jak delikatnie ja sprawić..eh.. Te kochane tesciowe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 20:17

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • haen Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natali a gdzie cora wlozyla te kolczyki? Do plecaka czy gdzies w ubranie? W ogole szatnie sa chyba zamykane? Mam nadzieje, zr sie odnajda te kolczyki...

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • Paolka_25 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze wiedzieć, że nie tylko ja mam trudną teściową :p
    Dziewczyny chyba 10 lat nie jadłam kisielu i właśnie naszła mnie ochota :) więc będzie brzoskwiniowy :)

izulkaa lubi tę wiadomość

Paolka _25
  • natali101 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest ich 6 w klasie i wszystkie rzeczy w damskiej przebieralni zostawily,którą zamykają wychodząc na zajęcia.

Wszyscy narzekają,że zimno a dla mnie ok. No może z 5 stopni mogłoby być cieplej. Dla mnie idealnie :-)

xnw490bvv7oz0z3a.png
  • Paolka_25 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja dzisiaj siedząc w mieszkaniu musiałam założyć skarpetki a w nocy intensywnie męża tuliłam, chyba muszę już kołdrę powlec zamiast koca :/
    I wreszcie w łóżku, padam dzisiaj na twarz :/ może chociaż będę mogła zasnąć.
    Natali to może sprawa szybko się wyjaśni skoro tylko 6 ich jest. Ale z drugiej strony w takiej małej grupie takie rzeczy... ;/ przykre.

Paolka _25
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natali super rozwiazalas ta sprawę. A kolczyki widzę ze porządne bo afera się zrobiła :) żebyśmy jako mamy zawsze umiały tak stać za swoimi dziećmi!

Swietna sprawa z tym prezentem dla starszego dziecka od młodszego pierwsze słyszę :) na jakiej zasadzie to działa? Kiedy się daje?

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • haen Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to ta ktora ukradla wykazala sie nie dosc, ze paskudnym zachowaniem, to jeszcze glupota, bo w tak malym gronie, to powinno to szybko wyjsc.

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haen Haen masz ty chwilkę? Masz jeszcze tego linka do koszul do karmienia?

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • natali101 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolczyki złote, bo tylko takie może nosić. Prezent na chrzciny, nosiła rok czasu je :-(

xnw490bvv7oz0z3a.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj ogląda mecz,a ja idę spać bo leb dalej pęka :( wypilam mleko wiec liczę ze usne szybko...

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko,ale mialam dzisiaj bojowy nastroj w tym UP.
    Wyobrazcie sobie,ze jak wlazlam do pokoju to jedna babka przyjmowala tylko niepelnosprawnych (przy czym caly czas puste stanowisko),druga wgl nie przyjmowala tylko sobie siedziala i jedna babka tylko przyjmowala ludzi.
    Siedzial u niej facet dlugo,wiec siedzialam grzecznie i czekalam az wyjdzie (pierwsza w kolejce).
    Przychodzi jakis gnojek i pyta czy ktos w srodku jest,wiec mowie,ze tak i ze ja tez czekam.
    Pozniej doszly dwie babki za mna i czekaly.
    Wyobrazacie sobie,ze jak koles wyszedl to ten gnojek jak z procy wystrzelil i wbil sie do gabinetu..?!
    Masakra wkurwilam sie na maksa i juz chwycilam za klamke by wejsc i zrobic borute,ze co on sobie mysli (troche zaluje,ze tego nie zrobilam),ale za chwile dalam sobie na wstrzymanie bo wiedzialam jak sie tym zestresuje.
    Jak wyszedl to tez ugryzlam sie w jezyl bo tak szybko wystrzelil.
    Normalnie bym nie podarowala,ale balam sie nerwami Malej zaszkodzic bo ja za mocno sie denerwuje takimi sytuacjami.
    Powiedzialam o tym za to babce,ktora powiedziala,ze moglam wejsc,a zaraz by go pogonila za takie zachowanie.
    Masakra co z tym wychowaniem tych gowniarzy..

Pozniej Mala znowu nisko mi siedziala w brzuszku,wiec przelezalam troche.
    Pozniej zebralam sie do rodzicow i tak dzien zlecial.
    Teraz natomiast brzuszek wola o odpoczynek i nadal czuje Dzidzie nisko,widocznie taki ma dzien.

Viki, ja na poczatku tez miewalam takie bole jak na okres i to nawet w drugim trymestrze.
    U mnie zdecydowanie to bylo,gdy macia sie rozrastala takze moze tez masz tak samo?
    Nie ma co sie stresowac na zapas :)
    Szczegolnie takie bole mozesz odczuwac w okresie przewidywanej @.

Ginger, sliczny wozek :)
    Sama myslalam w sklepie nad pajero i tez nad szarymi jasnymi kolorkami,ale Maz mi zaczal gderac,ze z tymi amortyzatorami cos tam czytal,wiec stanelo na barlecie.
    Jednak prezentuje sie naprawde slicznie ten co wybralas :)

Aparatka, dobra z Ciebie gigantka hihi :D
    Z tym smiechem nie ma zartow bo raz slyszalam od babki opowiesc jak ja lata temu i jeszcze jedna babke typiarka rozsmieszala na sali w szpitalu i jedna z nich powiezli do porodu hihi :D

Modliszka, no nasi faceci w koncu zaczynaja tez tym wszystkim pelna para zyc ;)
    A jeszcze niedawno stresowali nas tym,ze jeszcze mamy czas i tak w kolko :)

Ehhh w tych szkolach to naprawde strach cos wartosciowego miec bo lapy lepkie te dzieci maja coraz czesciej ;/

Jestes juz z nami :)
‹‹ 1223 1224 1225 1226 1227 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ