Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mnie przy stracie pierwszego dziecka brzuch nie bolal zaczelam plamic i od jakiegos czasu zaczelam sie lepiej czuc ,ale myslalam ze po malu wszystko ustepuje.Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Dziewczyny dajcie znac jak juz bedziecie po wizytach.Pchelka wez nospe i odpoczywaj,nie zawsze bol brzucha swiadczy o czyms zlym....postaraj sie uspokojc i wypoczywajCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Uff... fasolki 19 mm i 22mm. Serducho jedno 174 na min drugie slyszalam identycznie wiec tez cos kolo tego. Nie wiadomo skad to plamienie. Jedyne przypuszczenie ze od aplikowania luteiny i faktycznie wczotaj wieczoram i dzis rano aplikowalam ja plastikowym aplikatorem. Ale to nie zmienia faktu ze macica mnie boli razem z cipcia nawet. No nic, wracam lezec. Dzis sama, bez meza. Mam ochote na placki ziemniaczane ze smietanka i sola mmm. Ale nie chce mi sie robic. Kupie frytki lodeczki do piekarnika i zrobie salatke. Tak!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 15:03
Magu, ewulek, pa2, agulla03, Kitaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMala_Czarna_89 wrote:olcia88 spokojnie, ale warto sprawdzić
jak widzę pod waszymi postami Aniołki z 9, 14 tc to jestem przerażona czy coś takiego może się zdarzyć bezobjawowo? W sensie bez potoku krwi, mega bólu brzucha? Skoro wizyty u gina co niektóre mają co miesiąc, to można chodzić z martwym dzieciątkiem w brzuchu kilka tygodni i nic o tym nie wiedzieć?
Pogoda piękna. Przy okazji zakupy i zaraz będę szaleć w kuchni
Niestety ja straciłam Olka w 16 tc ...serduszko mu nie bilo...i niestety bezobjawowo i od 14 tc nie zylo...ale nie ma co tak myśleć ze komuś tak to ...jedni tak drudzy tak trzeba wierzyć ze będzie dobrze -
nick nieaktualny
-
olcia88 wrote:Uff... fasolki 19 mm i 22mm. Serducho jedno 174 na min drugie slyszalam identycznie wiec tez cos kolo tego. Nie wiadomo skad to plamienie. Jedyne przypuszczenie ze od aplikowania luteiny i faktycznie wczotaj wieczoram i dzis rano aplikowalam ja plastikowym aplikatorem. Ale to nie zmienia faktu ze macica mnie boli razem z cipcia nawet. No nic, wracam lezec. Dzis sama, bez meza. Mam ochote na placki ziemniaczane ze smietanka i sola mmm. Ale nie chce mi sie robic. Kupie frytki lodeczki do piekarnika i zrobie salatke. Tak!
Super! Na pewno maluchy sie rozpychaja... w koncu beda potrzebowac wiecej miejsce niz inne w sensie dla 2 brzusio musi byc wiekszy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 15:20
Madziara, olcia88 lubią tę wiadomość
-
olcia coś czułam, że będzie wszystko ok ale widzisz, od razu się wybrałaś do lekarza i wiesz, że jest dobrze, a tak to byś się zamartwiała strasznie cały dzień. I jeszcze maluchy widziałaś!
pchełka wiem, że łatwo się mówi, ale jest mnóstwo powodów dla bólu brzucha. Dasz radę zasnąć? żeby do wieczora czas przeleciał. Trzymamy kciuki, tylko z własnego doświadczenia wiem, że im bardziej się denerwujemy, tym bardziej brzuch boli..
madziara dużo przeszłaś. Musimy wysyłać sobie nawzajem pozytywne fluidy, no przecież musi być dobrze! Każdemu może cegła spaść na głowę, a mało komu się tak dzieje przecież..
Olcia ja bym ci te placki nawet zrobiła, no, tak się cieszę z twojej wiadomości! A mam dziś wenę w kuchni- właśnie zjadłyśmy kotleciki, ziemniaki i mizerię, a mojemu mężowi robię gulasz z żołądków. Wybitnie mi dziś smakuje. I może uda mi się szafki w kuchni posprzątać..olcia88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
bardzo się ciesze że u Was wszystko w porządku!
ja dzisiaj miałam zapał od rano bo jakoś mnie mdłości nie męczyły ale potem kolo południa już się zaczęły fajerwerki.. ale puściło.
Lekarz wczoraj przepisał mi Prevomit ale nie mogę go nigdzie dostać to na nudności na bazie imbiru.. to kupiłam imbir i właśnie piję napar z cytrynką.. szału w smaku nie ma ale żołądek łagodzi fakt
wogole to dzwoniłam do przychodni przepisać się na tydzień wcześniej i przy okazji zapytałam o zaświadczenie ze mi potrzebne a babka to się trzeba doktorowi upominać o takie rzeczy...
No szlag mnie trafił bo przecież wczoraj mogłam się w sumie wrócić i dopytać ale nie pomyślałam że tak można..
stanęło wiec na tym ze doktor w środę wypisze zaświadczenie i mam wieczorem przyjść albo w czwartek rano..
karta ciąży dopiero jak dostarczę wyniki badań..
a badania!! w laboratorium 210 zł! u was też takie ceny?
Udało mi sie zrobić dzisiaj obiad!! Hurra! Mąż jest ze mnie dumny ;P -
Ja też mam ochotę na placki ziemniaczane i brak ochoty na ich robienie, ale mam niecny plan, żeby podkusić mamuśkę, żeby mi zrobiła.
Co do cen badań to nie wiem, bo robiłam na NFZ, ale podejrzewam, że zapłaciłabym więcej, bo dużo tego było.ewulek lubi tę wiadomość
-
Mała, zgadza się, dwujajowe. Miałam 2 pęcherzyki. Tzn wg lekarza to w lewym jajniku torbiel 30mm a w prawym pęcherzyk 26 mm. Poszłam bo bolało mnie z dwóch stron dość mocno.
Czytając bliźniakowe forum natknęłam się na dziewczyny które dowiedziały się o bliźniakach w 9, 12 tyg. Czasem się chowa, czasem kobiety mają rzadko usg. A Twój brzuszek dorodny, może coś się tam skrywa hehe
Ja napisałam do mamy, że mam smaczka na placki zmieniaczane a męża nie ma i mama napisała, że też miała na placki ze mną i napisała "mówisz, masz " hihi. A że mieszka 5 minut piechotką to zamówiłam na jutro bo dziś rodziców nie ma.ewulek lubi tę wiadomość
-
jejku jak moglyscie mi tak sie nic nie chce a zlapalam taka faze na placki ziemiaczane ze masakra. albo nalesniki. a przy tym trzeba sie narobic moze jak bym sie na 1 porcje zdecydowala .. sama nie wiem .
olcia88 lubi tę wiadomość
-
Shibuya; jeszcze chwila szybko zleci to sie zdaje ze ten czas sie ciagnie u mnie moze dlatego ze moj za granica a ja soboe czekam od wizyty do wizyty
Shibuya lubi tę wiadomość