Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Anulaa wrote:moremi, a przypomnij mi, mowilas ze sutki zwykla lanolina smarujesz czy purelanem?-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
mijagi wrote:Ąaaaa z tym ze ja Sn-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Czyli sn w soczewkach można? Ulżylo mi ja mam miesięczne do noszenia non stop i są rewelacyjne. Wolę byc w nich cały czas.
moremi lubi tę wiadomość
Mijagi -
mijagi wrote:Mi położna wtedy nie zrobiła żadnego problemu jak ja spytałam i teraz tez mam nadzieje urodzić w soczewkach:) bo jakoś sobie nie wyobrażam tych okularów. ..a ja mam spora wadę bo -5 na oba oczy wiec jak zdejmie soczewki czy okulary to jestem juz wogole ślepa jak kret
Jedno oko -5,5, a drugie -5,25
Nawet pocieniane szkła są dla mnie grube, pomniejszają oczy i nos mnie od nich boli. A ponoć ustawione idealnie. Nie lubię żadnych okularów.-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ja porobiłam troszkę w domu, pranie, zmywarka wstawiona i opróżniona, spakowałam maluszka do szpitala i naszykowałam mężowi wszystko na wyjście ze szpitala i zrobiłam listę co ma zrobić pod moją nieobecność (ubrać pościel, łóżeczko, posprzątać i takie tam- żeby później zdziwiony nie był ), zamówienie jeszcze jedno zrobiłam jednak na organizer na łóżeczko, przewijak miękki do łazienki i ceratkę , prasowanie pokrowców z wózka, fotelika i leżaczka bujaczka, teraz jadę do taty na tiramisu omomomom i na koniec zrobię zupkę kapuśniak jeszcze wywalę jednego kwiatka i posadzę nowego bo sobie szczepkę zrobiłam, żeby był nowy ładny
Ginger i mała jak urodziłyście razem to i pewnie razem wyjdziecie
EDIT: GBS ujemny własnie dostałam telefonWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 14:22
-
nick nieaktualnyMala ,Ginger my tez nie wychodzimy
Mis miał echo serca cos jest nie tak jutro przyjedzie do niego kardiolog z Centrum Zdrowia Dziecka .
Czy wszystkim dzieciom robią usg brzucha i Glowy?
Haen mnie denerwują te guziki bo jak maly się zdenerwuje to nie mogę ich szybko odpiąć albo jak woli nagle druga pierś i jak sie rozepne calkiem to siedzę z gołą klatą.
Ale z tego co Mala pisala wynika ,ze nie ma idealnej koszuli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 14:21
-
Oj galaretka to trzymam kciuki żeby to nie było nic poważnego.
Ja mam koszule z guziczkami na środku i jestem zadowolona
Czekam aż mi małego przywioza bo mi cycki eksploduja:(
Kurwa dali mi na salę babkę która chrapie gorzej niż mój:/ Fuck teraz jak mogę odespac to zaś to nosz kurwa mac! -
Ja mam -3 i tez wolalabym w soczewkach.
Ktoras z was pisala ze aparatka wyszla ze szpitala, ktos cos wie wiecej?
Ginger wspolczuje...moze jej pogwizdaj nad uchem to sie uspokoi -
Heh Moremi- u mnie okulary na nosie to tylko wieczorem w domu albo jak juz mam nie daj Boże zapalenie spojówek albo coś równie złego ale czuje się wtedy jak ostatni brzydal. Marzy mi się kiedyś operacja i tak sobie myślę że może jak będzie przypływ gotówki ( a to niepredko:);to sobie zafunduje:)Mijagi
-
nick nieaktualnyCześć!
Więc tak: mała i Ginger życzę Wam, żeby Wasze skarby szybko przeszły żółtaczke i abyście mogły się nimi cieszyć w domku
Galaretka, mam nadzieję że z Jeremiaszkiem wszystko ok!
Fajnie że piszecie np o tych koszulach czy innych takich, myślę że to dla nas bardzo pomocne. Przynajmniej dla mnie
A u mnie wczoraj było przytulanie a w nocy już tego zalowalam, bo znowu !nie dopadł ból podbrzusza. I tak jak zazwyczaj chodze w nocy tylko raz siku albo wcale to teraz wstawalam z 5 i potem ciężko się było jakkolwiek położyć i zasnąć bo tak mnie bolalo
Pojechalam na ktg i tam Uwaga! W końcu zaczęły pisać mi się skurcze, nie jakieś mega ale zawsze to coś. No i w miarę regularnie. Jutro mam jechać na ktg do szpitala bo mój gin będzie miał dyżur to od razu pójdę do niego i zobaczymy co mi powie...
Ogólnie to taki nacisk czasem czuje, że chodzić nie mogę i siku mi się chce ciągle. Potem pojechałam na działkę umyć okna. Czasem mnie zginalo z bolu, myślałam że to mała uciska ale teraz to się zastanawiam czy to aby czasem nie skurcze? Wrocilam do domu, wzielam nospe i jak nie pusvi to może zacznę to liczyc w końcu...Rozmarzona, olimama, Mala_Czarna_89, moremi, Nymeria, perelka89, MadaLena30 lubią tę wiadomość
-
Galaretka szukają przyczyny podwyzszonego crp. Moja Miska usg jamy brzusznej miała z racji kolek a usg przezciemiaczkowe przez naczyniaka...sprawdzali czy nie ma więcej naczyniakow w mózgu. Bardzo dobrze, że robią wszechstronne badania...a co do serducha mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze...
Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Dziewczyny potrzebuje napisac odwolanie w sprawie odmowy wyplaty odszkodowania w Pzu.
Stwierdzili,ze stluczenia to nie jest uszczerbek na zdrowiu.
Mezu ma jednak na udzie blizne itp po tym wypadku co mial w pracy i za cos te skladki chyba sie placi w koncu.
I wlasnie chcemy napisac takie odwolanie,ale nie wiemy jak sie za to zabrac,jak to sformulowac.
Ktoras cos sie orientuje moze?
Bylabym wdzieczna za jakies radyJestes juz z nami -
nick nieaktualnyRozmarzona, w sprawie tego odszkodowania niestety nie pomoge, ale skoro Twój mąż ma bliznę po wypadku to rzeczywiście powinno Wam się należeć!
Wzielam ta nospe żeby nie jechać na darmo na ta izbę no i teraz nie wiem czy mam te skurcze, bo mała tak się wierci jak nie wiem... Dodam że boleśnie. Aa! Znowu zglupialam. Chciałabym aby mi wody odeszły wtedy bym wiedziała co i jak.perelka89 lubi tę wiadomość