Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Cebulka, no wlasnie zawsze uzywalismy takiego filtra,ale sie zjechal i musimy nowy kupic bo u nas woda nie lepsza.
Dzieki bardzo za przypomnienie
Sluchaj,a co jesli bede chciala na juz uzyc laktatora i go wysterylizuje.
Bedzie on jeszcze mokry i takie strzepniecie wody nic nie da bo babka w sklepie uczulala aby byl dobrze osuszony by dobrze dzialal.
Czym go wtedy na szybko osuszyc?
Alez pytania hihi
Madzia, no to rewelacja,ze w koncu na swoim !
Teraz jeszcze bedziecie tylko musieli ochrzcic kazdy kat hihi
Ciesze sie razem z Toba,ze juz na spokojnie mozesz delektowac sie w pelni mieszkankiem i oczekiwac w spokoju na maluszkaMadaLena30 lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Dobra ide sprobowac usnac bo juz naprawde za duzo mysle i coraz glupsze pytania mi sie nasuwaja
Jak wstane i bede w miare na chodzie w nocy to zajrze czy ktoras tutaj nie szykuje niespodzianki hihi.
Buziaki i dobrej nocki dziewczynki i maluszki :*Jestes juz z nami -
Po wizycie z małym ok, jednak okazało się że nie mam lekarza do cięcia,bo od dzisiaj moja "nowa" lekarka, bo wcześniej chodziłam do innej, ale ona nie pracowała w szpitalu, więc wybrałam taką która pracuje w szpitalu gdzie chce rodzić, już tam nie pracuje więc delikatnie mówiąc jestem w dupie oczywiście przeprowadzą mi to planowe cc, ale nie wiem kto i jak i nie byłam na taki obrót sytuacji przygotowana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 00:02
-
Oj ja dziś podłączyłam się do grania z chłopakami i zleciało od 16 do 24 teraz nadrobiłam was i idę spać
Zorro gratulacje Zdrówka dla was
Ja za sterylizacje się nie brałam jeszcze w ogóle i chyba zabiorę się po porodzie dopiero, bo teraz i tak mi się osadzi co nie trzeba.
Do szpitala nie biorę nic co trzeba sterylizować albo ja po prostu tego nie robię. Nawet smoczka nie wzięłam, generalnie to nie chcę go w ogóle używać, a czy mi się uda to zobaczymy. Co będzie trzeba to mąż będzie przywoził.
A jutro, a właściwie dziś o 12 30 kino przedpremiera Bondzika a później obiad z mężuniem w restauracji
dobrej nocy :*perelka89 lubi tę wiadomość
-
Madzia gratulacje to w koncu w swoich katach super ze udało wam sie wyrobić przed porodem chociaż lekko nie było z ekipa od wujka , to teraz pozostało juz wam tylko czekać na maleństwo . Hean fajnie to określiłaś z ta " kolonia" ja tez mam podobne odczucia,ale wierze ze uda nam sie nie stracić kontaktu i nadal bedziemy sie wymieniały poradami czy tez narzekały na mężów i teściowe to forum to taka skarbnica wiedzy. Co do sterylizacji to wyparzylam juz wszystko i jeszcze jak jyz mały będzie to wyparze bezpośrednio ,ale nie będę chciała go chować w sterylnych warunkach,bo pozniej jak podrośnie i pójdzie do przedszkola to będzie ciagle chory , niech sie hartuje za młodego Jasio sie tak kręci ze czuje go jakby zaraz miał wyjsc i smyra mi w szyjce... O nie dziś nie mogę rodzic ewentualnie jutro ...
Mala_Czarna_89, Rozmarzona, perelka89, MadaLena30 lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Cześć!
MadaLena super, że już jesteście na swoim i w spokoju możecie czekać na nowego domownika
U mnie już po spaniu, godzina 3 jest moim maksimum. Jeszcze dzisiaj doszedł stres związany z wizytą.
No nic spróbuję jeszcze chociaż się zdrzemnąćMadaLena30 lubi tę wiadomość
-
Cebulka ma za kilkanaście godzin cc i postanowila dziś odpuścić nocną wartę. A ja się obudziłam, bo myślałam że rodze, ale mi się wydawało haha.. Masakra z tymi schizami i szukaniem wód w majtkach. Dobra ide spać dalej jak się uda...
MW26, olimama, Rozmarzona, moremi, Nymeria lubią tę wiadomość
-
Ona to ja tez przerabiam właśnie te " wodne schizy" dziś młody wyjątkowo napiera na szyjkę i gmera tak ze mało to przyjemne! Cholerka oby nic dziś nie wygmeral,bo maz do 16stej w pracy,jutro po 14stej mogę rodzic;-)
Ona_89', olimama lubią tę wiadomość
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Może jakaś czekoladka go przekonam by jeszcze posiedział do jutra SZCZĘŚCIARA snilas mi sie,ze urodziłaś i ze synek ważył 5kg i sie wszyscy zastanawialiśmy jak udało Ci sie urodzić SN ,ah te sny w ciąży
moremi lubi tę wiadomość
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Magda uskuteczniam kapiele i korzystajmy z tego poki mozemy, bo po porodzie to ani czasu ani niewskazane bedzie. I sue ciesze z mieszkania:)
Molcia lipa z ta lekarka, ale na pewno trafisz w dobre rece a cos lekarka mowila nt. Twoich dolegliwosci czy po prostu taka uroda ciazy?MadaLena30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHa u nas tylko jedna histeria w nocy potem luz
Marta,Zorro gratulacje !
Zorro. Trzymalas nas w napięciu
W ciąży obiecywałam sobie , ze nie będę miec diety do karmienia piersią niech sie maluch przyzwyczaja a co! A nic tyle ,ze jestem na rosole i chlebie z masłem.i szynaczka bo się boje szybka zmiana poglądów.
Mala tez bym zjadła czekolady.
Z tymi odwiedzinami udalo nam sie ludzi ogarnac i pierwsze wizyty w niedziele dopiero ale ile człowiek musi sie utlumaczyc szczególnie jak z dziecmi chca przyjść...wrrr . Ja sie cieszę z odwiedzin ale juz zwracam tecza na sama myśl ile dobrych rad uslysze
Ok mama zabrała Misia ide spać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 07:33
-
MW26 wrote:Ja jadę właśnie na wizytę, ale nie najlepiej się czuję. Przeczyściło mnie i jest mi niedobrze, mam mdłości i uderzenia gorąca. Siedzę w autobusie w sukience tak mi słabo, a ludzie patrzą jak na wariatkę
MW wiesz sama, ze to moze byc gorszy dzien, ale moze tez byc ostatnie przygotowanie do porodu. Daj znac po, jak sytuacja wyglada:)
Galaretka to takie urocze jak mowisz na synka JereMis:)!! Bede teraz autoskromnA i powiem, ze to tak samo urocze jak to, ze na Wande, ktora jesszcze sie nie urodzila, mowie panda:)MW26, moremi, Galaretka lubią tę wiadomość
-
Molcia wrote:Haen mówiła że to może być od łokcia jakiś ucisk, bo robią się obrzęki w ciąży i że to powinno przejść po porodzie, jestem strasznie zła na te sytuacje z lekarzem
No nie dziwie sie, zwlaszcza, ze przy cc kobieta moze sie chociaz jakos nastawic, wizualizowac i w jakims stopniu odpada element nieprzewidywalnosci... Z 2ej wiemy, jak bylo u Buffy i wszystko wyszlo dobrze, tylko inne rece tego dokonaly;)
Trzeba sie przestawic, bo nic innego nie zostalo, ale rozumiem rozczarowanie i zlosc. Mnie w tym wszystkim wkurzylyby te kolejki do tej lekarki, bo nie po to tam kilka razy czekalas, zeby sie dowiedziec, ze i tak ona tego nie zrobi.