Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam.
Czytam Was od jakiegos czasu ale balam sie zapisywac bo beta nie chciala mi rosnac. Dzisiaj robilam i wyszla 2347,15 a tydzien temu 2.03 byla 341 wiec przyrost jest piekny bo wczesniej tak rozowo nie bylo...w ciagu 48 h przyrosla mi tylko o 10... mialam dzisiejszej bety nie robic ale nie wytrzymalam wczoraj robilam sikanego i odrazu 2 piekne grube krechy... wedlug ostatniej @ termin mam na 1.11.2015 w srode ide do lekarza i mam nadzieje juz kogos tam zobaczyc heheIzzy, Aga_502, ewulek, Galaretka, olimama, Madziara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ona_89 i niech ta moja fasolka bedzie caly czas taka silna
my planujemy powiedziec w swieta mojej mamie i tesciom. Corcia moja ktora 6 lat skonczy we wrzesniu juz od pol roku mowi ze bedzie miala braciszka wiec zadna to nowosc dla niej ale narazie nie mowimy jej bo wypapla wszystkim a chcemy zeby to zostala tajemnica narazieOna_89' lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Poszlam wczoraj prywatnie bo od antybiotyku mam straszne swedzenia na dole. Przy okazji dowiedzialam sie ze jestem uczulona na ten antybiotyk. A wiec prywatny ginekolog zbadal mnie palcami wypisal lek i tyle. Ja z tego stresu dopiero w domu doszlam do wniosku ze nawet nie zobaczyl czy jest pecherzyk a przeciez powinien no ale nic czekam do 23 marca na wizyte panstwowa.
-
nick nieaktualny
-
U mnie tez nie za wiele objawow. Do toalety juz nie tak nie gania, mdlosci tak naprawde nie mialam wcale (nie liczac 2 popoludniow ale to jak nic)za to jestem glodna caly czas. Dzis zjadlam sniadanie a po 5 min juz mi sie jesc chcialo. Zabralam do prace torbe wypchana orzechami i borowkami i mam nadzieje ze jakos dam rade ale na jutro musze wymyslic cos innego po jak przesadza to dostane znowu alergi. Najgorsze ze przy mojej diecie nie moge jesc owocow bo to ulatwiloby sprawe a raczej nie moge jesc wiekszosci rzeczy a przede wszystkim nic gotowego wiec sklepowe snaki odpadaja.
Witamy Shibuya! Nie martw sie wszystko bedzie dobrze.Shibuya lubi tę wiadomość
-
Ja mam podobnie jak Ty Izzy - mocny ból piersi ( czasem przestają ), ale to już od co najmniej dwóch tygodni i mdłości. Czasem większe czasem mniejsze, ale są.... Na dodatek prawie na nic nie mam ochoty i pusto mi się odbija, wszyscy się śmieją Aha no i wyskakują mi pryszcze, a ja nigdy nie mam takich sensacji na twarzy.
Gratuluję wszystkim nowym ciężarówkom i trzymam za nas kciuki
Ja idę na wizytę dokładnie za tydzień o 18:00 - nie mogę się doczekać.ewulek, Izzy, Shibuya, olimama lubią tę wiadomość