Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
szczęściara25 no właśnie moja neidoszła przyszła teściowa tak nabuntowała mojego że nie mamy ślubu przez nią Ja bym chciała ale uważam też że bez ślubu tez można być szczęśliwym papierek nie jest w niczym mi potrzebny tak naprawde jak mamy być razem to będziemy a jak nie to i ślub nie pomoże.
-
Witajcie, ja jestem załamana. Moja beta bardzo słabo rośnie(12-249, 16-534, 18-742), cos mi sie wydaje ze nic z tego nie bedzie. To juz chyba moja 5 beta i wiecej nie ide bo osiwieje. 28 mam miec usg i wtedy sie wszystko wyjasni.Nie wiem jak znowu przez to przejde. 2 lata temu poronilam, potem nie moglam zajsc w ciaze a jak sie w koncu udało to znowu...
Przepraszam za ten pesymizm w wątku ale musialam sie wygadacMARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
Ja tez uwazam ze niepotrzebnie sia nakrecacie ta beta.
Ja nigdy nie chcialam brac slubu ale moj chce. Zdecydowalam sie jednak ze wzgledu na przeprowadzke do Niemiec. Jako ze nie pracowalam tam to nie bede miala zadnych praw dopoki slubu nie wezmiemy a jako ze bedziemy mieli dziecko to chcialabym jednak zeby sprawy byly uregulowane. Tam niestety jak w PL biurokracja mega. Gdybysmy w szwecji zostali pewnie bysmy tylko zarejestrowali zwiazek i tyle. Najbardziej sie ciesze ze zmienie nazwisko bo nikt nie umie go ani wymowic ani napisac i ciagle bledy robia a tak mam nadzieje ze to sie wreszcie skonczy. -
Mi w pewnym momencie zaczęło przeszkadzać to, że dziecko ma inne nazwisko i ja też. Konkubent, partner, chłopak- nic mi się nie podobało Już nie mówiąc o tym, że jakby coś się stało to wg prawa byłam dla niego obcą osobą. Ale potrzebowałam do tego wielu lat, wcześniej na złość wszystkim nie chcieliśmy ślubu ;p I pewnego dnia sami urządziliśmy sobie weselicho i przynajmniej wiedziałam na co się piszę
Gotuję trzydaniowy obiad, sprzątam, piorę, turbo-torpeda dzisiaj ze mnieewulek lubi tę wiadomość
-
No to ja Wam powiem, że my przez 12 lat żylismy na kocia łape, i rok temu w sierpniu postanowilismy, że mozemy sie pobrac abysmy nie byli sobie "obcy" według prawa. Po 4 miesiacach bylismy małzenstwem po slubie cywilnym. I jest fajnie hihi
Ślub i biała suknie nigdy nie były moim marzeniem ale musze przyznac ze było przyjemnieewulek lubi tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
nick nieaktualnyJa też wróciłam z wizyty i dalej chyba będę szukać lekarza;( Nie dał mi zwolnienia za dzisiejszy dzień więc nie wiem co powiem w pracy ;( ;( mam nadwagę i powiedział ,że jak dobiję do 100 w ciąży to przestanie prowadzić moją ciąże bo on nie podejmie się takiego ryzyka więc mam iść na dietę a o zwolnieniu w ciąży nie mam co marzyć chyba ,ze pracuje z chemikaliami...sam przyjmuje 9-15 usg do 13 to jak ja mam chodzić bez zwolnienia na ten jeden głupi dzień!!!! dodam ,ze to dr n. med. a pomylił niedoczynność z nadczynnością - cała drogę do domu jechałam w autobusie i płakałam a miał być taki piękny dzień.
-
nick nieaktualny