LUTOWE Mamusie 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecie co, ja tak się wystraszyłam tych jelitowek i innych, że zostawiłam młodego w domu. Jestem sama w tym tygodniu, mąż ma ważny projekt do realizacji, więc gdyby nas taka jelitowka dopadła, to będę zdana wyłącznie na siebie - dziadkowie 600km od nas. Nie wiem, czy to dobre posunięcie, ale w przyszłym tygodniu przynajmniej mąż będzie razem ze mną, gdyby coś. A tak to jednak się trochę boję...🥺Córeczka 18.01.2023
Syn 2019
-
Maija ja sobie nie wyobrażam jak bym miała ogarniać w nocy to rzyganie sama, więc chyba dobrze ze zrobiłaś mu przerwę. To tylko przedszkole
Byłam na izbie i nie stwierdzili źródła krwawienia. Szyjka dluga, lozysko przyklejone, tętno w normie. Hemoroidow tez nie znalezli a w pochwie czysto 🤷♀️ Lekarka mówiła, że wg niej to musiało być z odbytu bo byłby ślad w pochwie po krwawieniu chociaż minimalny.2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
Babulka wrote:Maija ja sobie nie wyobrażam jak bym miała ogarniać w nocy to rzyganie sama, więc chyba dobrze ze zrobiłaś mu przerwę. To tylko przedszkole
Byłam na izbie i nie stwierdzili źródła krwawienia. Szyjka dluga, lozysko przyklejone, tętno w normie. Hemoroidow tez nie znalezli a w pochwie czysto 🤷♀️ Lekarka mówiła, że wg niej to musiało być z odbytu bo byłby ślad w pochwie po krwawieniu chociaż minimalny.
Też miałam krwawienie podczas wypróżniania, również byłam wtedy u lekarza. On sam nie znalazł źródła, wszystko wyglądało dobrze. Okazało się natomiast, że na wardze sromowej mam mikropęknięcia - mam zaparcia i coś tam przy wysiłku musi "puszczać". Zbyt napięta skóra 🤷🏻♀️ sama zerknełam w lusterko...😬Córeczka 18.01.2023
Syn 2019
-
Maija to ja też potrafię mieć mikroranki w okolicach intymnych, bo mam azs i ta skóra po prostu potrafi pęknąć. Natomiast tu było tej krwi sporo, ewidentnie za dużo jak na otarcie. Ale myślę, że może to coś w odbycie pękło, bo do tej pory czuję tam lekki dyskomfort 😏
Ale serio już mam tak dość atrakcji a to dopiero 22tc jutro 🥴
Co do przedszkola to moja też przynajmniej do środy zostaje w domu mimo, że już czuje się dobrze. Niech sobie trochę odpocznie.
Do swojego koszyka w gemini dodałam elektrolity 🙈2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
Babulka wrote:Maija to ja też potrafię mieć mikroranki w okolicach intymnych, bo mam azs i ta skóra po prostu potrafi pęknąć. Natomiast tu było tej krwi sporo, ewidentnie za dużo jak na otarcie. Ale myślę, że może to coś w odbycie pękło, bo do tej pory czuję tam lekki dyskomfort 😏
Ale serio już mam tak dość atrakcji a to dopiero 22tc jutro 🥴
Co do przedszkola to moja też przynajmniej do środy zostaje w domu mimo, że już czuje się dobrze. Niech sobie trochę odpocznie.
Do swojego koszyka w gemini dodałam elektrolity 🙈
Dobrze, że dzieciaki w miarę szybko się regenerują..gorzej z nami...🙈
Babulka lubi tę wiadomość
Córeczka 18.01.2023
Syn 2019
-
Siedzę juz w poczekalni w labo po wypiciu glukozy. Zapomniałam jakie to ohydne, jeszcze w cieplej wodzie..nie brałam tej cytrynowej, bo podobno zakłamuje wynik, tylko zwykłą wiec sam jej zapach odpycha. Ale na szczęście wypite i już mi pierwsza godzinka leci.
-
Sansivieria wrote:Siedzę juz w poczekalni w labo po wypiciu glukozy. Zapomniałam jakie to ohydne, jeszcze w cieplej wodzie..nie brałam tej cytrynowej, bo podobno zakłamuje wynik, tylko zwykłą wiec sam jej zapach odpycha. Ale na szczęście wypite i już mi pierwsza godzinka leci.Córeczka 18.01.2023
Syn 2019
-
Maija wrote:Nie brałam przed badaniem 😉2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
Maija wrote:A mnie smakowało 🤣 powodzenia! 👍🏻
Ale jest dobrze, przyjelam, nie zwymiotowałam i już tylko ostatnie pobranie zostało. Tez jestem od 7 na czczo, tylko to 300ml wody z cukrem przyjęłam. -
Sansivieria wrote:Hehe, no słodziutkie to było, ale ze ja w ogóle odstawiłam cukier z czego tylko się da poza oczywistymi i nieuniknionymi produktami (a niemal wszystko ma iles tam cukru) to ciężko było to przełknąć bo jestem odzwyczajona od słodkości.
Ale jest dobrze, przyjelam, nie zwymiotowałam i już tylko ostatnie pobranie zostało. Tez jestem od 7 na czczo, tylko to 300ml wody z cukrem przyjęłam.
Grunt, że utrzymałaś w żołądku 👍🏻 jeszcze troszkę i zjesz jakieś dobre śniadanie 😉Sansivieria lubi tę wiadomość
Córeczka 18.01.2023
Syn 2019
-
Babulka wrote:Ale to aż 2h i potem jeszcze min 30 min do śniadania? Kurcze to ja tam padnę trupem 😬 Dziś tarczycę badałam to myślałam, że zemdleję 🥺
Edit: właśnie googlam i na forach ludzie piszą, że im jednak cukier szybciej rośnie po tym leku, więc chyba też wezmę po i umrę z głodu. 😮💨Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2022, 11:56