LUTOWE Mamusie 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Babulka wrote:Ale to aż 2h i potem jeszcze min 30 min do śniadania? Kurcze to ja tam padnę trupem 😬 Dziś tarczycę badałam to myślałam, że zemdleję 🥺
Babulka lubi tę wiadomość
Córeczka 18.01.2023
Syn 2019
-
Calanthea wrote:Ja cukrzyce miałam zdiagnozowana już na początku ciazy i jestem na insulinieCóreczka 18.01.2023
Syn 2019
-
A propos tarczycy to właśnie odebrałam wyniki i ona dalej ledwo zipie mimo zwiększenia dawki euthyroxu 🙄 Nie rozumiem co się dzieje, nigdy w życiu nie miałam problemów z tarczycą 😳2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
Babulka wrote:A propos tarczycy to właśnie odebrałam wyniki i ona dalej ledwo zipie mimo zwiększenia dawki euthyroxu 🙄 Nie rozumiem co się dzieje, nigdy w życiu nie miałam problemów z tarczycą 😳Córeczka 18.01.2023
Syn 2019
-
A no to jeszcze dodatkowe 25 i będzie git 😉
Córeczka 18.01.2023
Syn 2019
-
Oby mi dał taką receptę 😅
W ogóle ostatnio mnie pani przepuściła do kasy w biedronce (szok) a dziś z córką dowlokłam się do labu i już byłam cała spięta, bo zamierzałam wejść poza kolejnością, bo po prostu nie mam siły stać w kolejce i czekać pół godziny na czczo jeszcze opanowując pomysły 3latki i były dwie panie przede mną, jedna o kulach, więc ją pominęłam. I myślę czy tą drugą prosić o przepuszczenie czy darować sobie ewentualne komentarze a ona się odwróciła i przepuściła mnie sama 🙂 Szok jakie to miłe po niektórych doświadczeniach kolejkowych ☺kurczak lubi tę wiadomość
2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
A ja się zastanawiam nad wynikami glukozy bo wyszly mi:
Na czczo:83,9
Po godzinie: 97,1
Po dwóch: 89,4.
Strasznie mało mi skoczyła pp obciążeniu. Nie wiem czy to dobrze?? Do tej pory czuje na żołądku ten ulepek i nie mogę nawet patrzeć na slodkie po takim "koktajlu", fuuuujjjjj...😫 -
Sansivieria wrote:A ja się zastanawiam nad wynikami glukozy bo wyszly mi:
Na czczo:83,9
Po godzinie: 97,1
Po dwóch: 89,4.
Strasznie mało mi skoczyła pp obciążeniu. Nie wiem czy to dobrze?? Do tej pory czuje na żołądku ten ulepek i nie mogę nawet patrzeć na slodkie po takim "koktajlu", fuuuujjjjj...😫Córeczka 18.01.2023
Syn 2019
-
Na gardło tantum verde albo syrop islandzki, inhalacje, do nosa spray typu prenalen. I wyspanie się 🙂
kurczak, Sansivieria, Maija lubią tę wiadomość
2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
Dobra. Jutro kupię w aptece. Spanie - rozważam spanko w salonie.
A jak robicie inhalacje to jakieś olejki? Kiedyś wysłałam męża po coś do inhalacji to przyniósł mi jakiś lek, a ja pamietam, że kilka lat wstecz pomagały mi rożne olejki. Ale czy teraz coś można stosować? 😫 -
kurczak wrote:Dobra. Jutro kupię w aptece. Spanie - rozważam spanko w salonie.
A jak robicie inhalacje to jakieś olejki? Kiedyś wysłałam męża po coś do inhalacji to przyniósł mi jakiś lek, a ja pamietam, że kilka lat wstecz pomagały mi rożne olejki. Ale czy teraz coś można stosować? 😫2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
Ariane wrote:Jestem na badaniu krzywej i na czczo z palca cukier mam 94 a z tego co czytam norma jest 92-125 wiec chyba mnie ta cukrzyca dopadła
Ariane lubi tę wiadomość
2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
Babulka wrote:Ariane nie znam się ale słyszałam, że z palca bardzo często wychodzi więcej, niż z żyły. Ważny będzie wynik z żyły, nie martw się na razie 👍
Oo dzięki za info, nie wiedzialam i czytam że może o 5% się różnić, no nic poczekam na wynik z żyły