Lutowe mamy 2024
-
WIADOMOŚĆ
-
Margolciaa wrote:Wiesz co sam balonik to nie bo ja go w sumie nie czuje, ale to że powoduje jednak rozwarcie a co za tym idzie skurcze 🙈🙈🙈 ja myślałam ogólnie ze mam wysoki próg bólu, ale może przez to że bobas jest duży odczuwam to bardzo 🙈🙈
Uuu no to nieźle.
Ale co się nie robi dla dziecka 😄 zazdroszczę będziesz miała już małego zaniedlugo przy sobie 😃
Ja teraz mam twardy jak skala brzuch i od nocy skurcze przepowiadające ponownie mnie dopadły... ale nie nasilaja się.. może mały bedzie w terminie urodzony ? Ciekawa jestem.
Aniołek [*] 31.10.2021 - 9 tyd.
Synuś 40 tyd.+4 - czekamy na ciebie- luty 2024🤱
💪Starania na nowo - od 2023
🩺Diagnoza : PCOS ❗️
💊Stymulacja:Luteina,CLO.
🩸Suplementy: fertistim, omega , sanprobi super formuła.
🥚Drożność jajowodów: oba drożne ✅️ -
Mala.mi wrote:Sheelie ty też niedługo będziesz miała maluszka przy sobie🥰
Mala.mi ooj tak 🥰 tylko muszę jeszcze trochę poczekać. Leżę na łóżku teraz bo nogi chcą mi odpaść.. tak mnie dzisiaj bolą.. szczególnie prawa . Bo za dużo chodziłam aby rozchulac moje skurcze przepowiadające .. ale nic z tego ..Aniołek [*] 31.10.2021 - 9 tyd.
Mala.mi wrote:Cierpliwości Sheelie 😀 widocznie Twojemu dziecku się nie spieszy na świat. Gdzie mu będzie tak dobrze jak w brzuchu u mamy🥰
Mojej chyba już bardzo niewygodnie, bo się tak wierci, że zaraz będę mieć dziurę w brzuchu 🤭
Noo tak xd za dużo słodkiego chyba cisnę heh nie spieszy sie jak rodzice .. zawsze spoznieni jesteśmy
z mężem , powiem ci że mój synuś spokojny był a dzisiaj chodźby mu coś w brzuszku moim przeszkadzało.. wierci się .. kręci.. wypina ile sił ma .. noo jak nie mój syn.. zostały 2 dni do terminu .. zobaczymy co to będzie 😁Aniołek [*] 31.10.2021 - 9 tyd.
Sheelie zawsze możesz spróbować metod z internetu na przyśpieszenie porodu. Nie wiem czy działają 🤷 ale słyszałam, że pomaga drażnienie sutków, wchodzenie po schodach, mycie okien, seks...
A masz się zgłosić na wywołanie jak się nic nie zacznie do któregoś dnia czy czekać aż się coś zacznie samo? -
Mala.mi wrote:Sheelie zawsze możesz spróbować metod z internetu na przyśpieszenie porodu. Nie wiem czy działają 🤷 ale słyszałam, że pomaga drażnienie sutków, wchodzenie po schodach, mycie okien, seks...
A masz się zgłosić na wywołanie jak się nic nie zacznie do któregoś dnia czy czekać aż się coś zacznie samo?
Mala.mi próbowaliśmy już z sutkami z mężem nie dało rady xd . Hmm może się poprzytulamy dzisiaj zobaczymy 😄 nie no myc okna to nie będę bo moja nogi zginania nie wytrzymią .
Mam jechać do mojego lekarza 8 mego czyli w czwartek jeśli nie urodzę.. umówiłam się na 19 nastą .. I wtedy dopiero mi da skierowanie na wywołanie porodu . Tak więc zastanawiam się czy zrobią mi te wywołanie gdy odrazu w piątek pojedziemy rano ? Czy będę musiała przeczekać i w poniedziałek jechać?Aniołek [*] 31.10.2021 - 9 tyd.
Mala.mi wrote:Pewnie zależy od tego kto będzie na dyżurze, jak zadecyduje. Może w piątek albo w sobotę 😉
Jak się czujecie dziewczyny?
Wczoraj dokuczał mi ból krzyża 😔 i ciężko było się ułożyć do snu... Muszę się jakoś przemęczyć i doturlać do porodu...
Ciekawa jestem 😃 chciałabym aby poprowadził mnie mój lekarza ginekolog ale to jest duży szpital tak wiec nie wiem czy wogóle będzie w szpitalu jak będę rodzic .
Ja się czuje pomimo snu od 1 w nocy nie wyspana .
Ponieważ co 2 h budzę się , mam 2 miesiąca spania .. łóżko i spanie na siedząco.. bo na łóżku czasami nawet na lewej stronie zatyka mnie.. a jak mnie zatyka to idę na siedząco spać.. jestem tak cholernie zmęczona z tego powodu .
Do tego moje łytki chcą mi eksplodować , są tak nabite wodą że aż błyszczą heh no i tyle 😃Aniołek [*] 31.10.2021 - 9 tyd.
Noo tak to jest najważniejsze. Ciekawe jak Margolciaa się ma czy maluszek jest już z nami na świecie? 😃Aniołek [*] 31.10.2021 - 9 tyd.
Hejka U mnie bez zmian… chociaż pół dnia przeleżałam z powodu bólu podbrzusza i skurczy nic się nie dzieje… Jutro na 12:15 stawiam się na KTG a potem lekarz i jestem ciekawa czy spróbują już jutro wywołać. Pewnie zależy od tego czy będzie jutro dużo porodów. Jeśli nie to piątek rano — tak tłumaczyła mi moja położna. Już nie jestem taka przerażona, staram się myśleć pozytywnie 😊
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny