LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Anita ja przedwczoraj robiłam betę i wyszła mi 40 w 31 dniu cyklu, już nie wiem kiedy była owulacja, ale na pewno to był co najmniej 16/17dpo I nie tracę nadziei. Dzisiaj zrobiłam betę, po południu powinny być wyniki. Niestety trwają jakieś pracę na portalu i nie wiem czy będę miała dzisiaj wynik. Będzie dobrze 😀
-
Gratulacje, super też bym bardzo chciała i powiem Ci, że nie martwiłabym się tak bardzo, tylko bym się cieszyła gdyby mnie lekarz tak nie nastraszyl i nie nagadal.. Wyobraź sobie, że ja robiłam wczoraj betę rano i wynik będę mieć dopiero o 20, jutro! Straszny pech, sprawdzają chyba cierpliwość 😀😜
-
Okropnie postąpił ten lekarz. Ja żeby zrobić dzisiaj badanie musiałam jechać do innej miejscowości do szpitala i na szczęście wynik internetowo dostępny dzisiaj, ale żeby fizycznie go odebrać to też dopiero jutro. Dziwne że tak długo musisz czekać. Może w komputerze będą mieli szybciej ten wynik, ja w mojej małej miejscowości tak mam. Pierwsza betę Pani mi wydrukowała z komputera, a ten wynik właściwy z pieczątką z laboratorium do odbioru jest dnia następnego. Może warto zapytać? 😊
-
ZakręconaOna wrote:Anita ale ten lekarz to zwykly prostak ze tak umial do ciezarnej powiedziec . Spokojnie nie ma co sie tu bac
Bozenka woooooow . Swietny przyrost naprawde ! Moze Ty blizniaki nosisz hahahaanita92222, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBożenka wrote:Anita ja przedwczoraj robiłam betę i wyszła mi 40 w 31 dniu cyklu, już nie wiem kiedy była owulacja, ale na pewno to był co najmniej 16/17dpo I nie tracę nadziei. Dzisiaj zrobiłam betę, po południu powinny być wyniki. Niestety trwają jakieś pracę na portalu i nie wiem czy będę miała dzisiaj wynik. Będzie dobrze 😀
Ja 31 dc miałam betę 56, 72 godz później 213. Każda beta musi z czegoś startować, nie? -
Jasne, że tak. Naprawdę chyba nie ma co się porównywać do innych, każda z nas ma inny organizm. Ale to jest ciężkie do wykonania. Za dużo tego wszystkiego jest w internecie, ja ciągle coś czytam, a później tylko się stresuje niepotrzebnie.
ZakręconaOna, . Raga . lubią tę wiadomość
-
Bożenka wrote:Okropnie postąpił ten lekarz. Ja żeby zrobić dzisiaj badanie musiałam jechać do innej miejscowości do szpitala i na szczęście wynik internetowo dostępny dzisiaj, ale żeby fizycznie go odebrać to też dopiero jutro. Dziwne że tak długo musisz czekać. Może w komputerze będą mieli szybciej ten wynik, ja w mojej małej miejscowości tak mam. Pierwsza betę Pani mi wydrukowała z komputera, a ten wynik właściwy z pieczątką z laboratorium do odbioru jest dnia następnego. Może warto zapytać? 😊
Fajnie dziewczyny, oby nam się wszystkim udało i dalej tak pozytywnie, trzymam kciuki 😘 będziecie jeszcze te bety robić co ileś dni czy jak uważacie?
-
Anitka a po co Wam wydawac kolejna kase na bety nastepne ? I tak to nic nie zmieni a glowa spokojniejsza . Bynajmniej to moje zdanie , ja w ogole w ciazy z synem nie robilam i teraz tez nie . Czekam na usg
Szpital i labo nie ma swojeg9 ? Az dziwne -
Ja akurat w ośrodku byłam, no nic już trudno, poczekam
Tak tylko z ciekawości pytam, chyba macie rację, sama za dużo się naczytalam i człowiek tylko "głupi" z tego i wystraszony..zamiast cieszyć się ciążą, że się udało, dzielić się dobrymi emocjami to dwa dni siedzę i śledzę informacje🙄🤷♀️😜
Ale akurat takie fora lubię, bo można naprawdę fajnie porozmawiać, wyluzowac trochę, zaraz robi się inaczej -
Taaaak . Takie fora jak te to i Ja lubie bo wiadomo ... i czegos nowego sie czlowiek dowie i poroznawia z kobietkami w tej samej sytuacji itp . Wsparcie i milo w ogole ale to sa sprawy zycipwe a w necie to tyle pierdol pisza momentami ze strach zagladac hahaha
-
Dokładnie! Nie ma to jak pogadać z babkami, które przeżywają co samo.
Ja już bety wiecej nie robię. Wynik 3378 w 36dc jest dla mnie kosmiczny 😂
Teraz byle do czwartku i lekarza i już będzie większy luz.ZakręconaOna lubi tę wiadomość
👩🏼 36 🧔🏻♂️ 36
👦🏼 01.2020 (6 cs)
👦🏼 08.2021 (2 cs)
Bez oficjalnego starania, ale z wielką nadzieją na cud ❤️ -
nick nieaktualnymartakam wrote:Dokładnie! Nie ma to jak pogadać z babkami, które przeżywają co samo.
Ja już bety wiecej nie robię. Wynik 3378 w 36dc jest dla mnie kosmiczny 😂
Teraz byle do czwartku i lekarza i już będzie większy luz.
Gratki. Rzeczywiście ogromną, może 2 ludziki?ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Takie mnie mysli naszly ...
Jak fajnie , ze Ja po malym mam wozek w stanie idealnym , bujaczek ktory uuzylismy 2 razy doskownie wiec nowka niesmigana , lozeczko mamy tylko materac trzeva kupic . Czesc ciuszkow jest nie uzyta w workach tez wiec tylko troszke do ku0uenia . Posciele mam tez stan idealny no kurcze . Wiele kosztow odpada na dobra sprawe . A Wy macie tak samo ? -
ZakręconaOna wrote:Takie mnie mysli naszly ...
Jak fajnie , ze Ja po malym mam wozek w stanie idealnym , bujaczek ktory uuzylismy 2 razy doskownie wiec nowka niesmigana , lozeczko mamy tylko materac trzeva kupic . Czesc ciuszkow jest nie uzyta w workach tez wiec tylko troszke do ku0uenia . Posciele mam tez stan idealny no kurcze . Wiele kosztow odpada na dobra sprawe . A Wy macie tak samo ?👩🏼 36 🧔🏻♂️ 36
👦🏼 01.2020 (6 cs)
👦🏼 08.2021 (2 cs)
Bez oficjalnego starania, ale z wielką nadzieją na cud ❤️ -
nick nieaktualny
-
Ja nie mam nic właściwie 😁😀 część rzeczy się zuzylo, sprzedało, oddało też jak ktoś z rodziny potrzebował dla swojego malucha, ale wiecie powiem Wam, że w ogóle się nie przejmuje, że już nie mogę się doczekać aż zaczniemy z mężem jak kiedyś szukać oglądać, wybierać.. ❤️😍Z córką robiliśmy tak, że po 20 tygodniu co miesiąc odkladalismy jakiś pieniazek i co miesiąc coś z listy kupowalismy więc nie odczulismy takiego dużego obciążenia finansowego
-
ZakręconaOna wrote:Takie mnie mysli naszly ...
Jak fajnie , ze Ja po malym mam wozek w stanie idealnym , bujaczek ktory uuzylismy 2 razy doskownie wiec nowka niesmigana , lozeczko mamy tylko materac trzeva kupic . Czesc ciuszkow jest nie uzyta w workach tez wiec tylko troszke do ku0uenia . Posciele mam tez stan idealny no kurcze . Wiele kosztow odpada na dobra sprawe . A Wy macie tak samo ?