LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam tak samo.. całe życie na brzuchu A teraz trochę ciężko. Ale robię sobie wałek z kołdry albo biorę poduszkę i śpię tak pół na pół bo całkiem na brzuchu to trochę mi już niewygodnie. Ostatnio też mam problemy ze spaniem. W sumie zasypiam szybko ale budzę się po 2 godzinach i koniec😐
zuzi_c, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja nigdy nie spałam na brzuchu więc z tym nie mam problemu, ale pytałam lekarza o to spanie na plecach, że niby nie można itd, to powiedział że ma to znaczenie dopiero od ok. 30tc i wtedy to rzeczywiście najlepiej tylko na lewym boku. A na tym etapie jeszcze nie ma to znaczenia i można na plecach
. Raga ., zuzi_c, Dariah lubią tę wiadomość
-
Ja to w ogóle nie mogę spać na plecach, bo mam takie uczucie, jakbym się miała zaraz udusić uwielbiam na brzuchu a teraz głównie tak w połowie na boku, w połowie na brzuchu śpię, bo już mi brzuszek przeszkadza
Adaś 💙 22.04.18, 38tc, 52cm, 3140g, 14 miesięcy kp 🤗 -
Ja zasypiam pół na plecach pół na boku. Ostatnio jakoś lepiej śpię całe szczęście.
Ale mi brzuch wybiło... Dzisiaj od 3 osób w pracy usłyszałam jaka już jestem duża 😂zuzi_c, ppieguskaa, Dafka, Shas91 lubią tę wiadomość
👩🏼 36 🧔🏻♂️ 36
👦🏼 01.2020 (6 cs)
👦🏼 08.2021 (2 cs)
Walka z IO, nadwagą 💪🏻
Bez oficjalnego starania, ale z wielką nadzieją na cud ❤️ -
Martakam
mi tez brzuszke juz laaaaadnie widac
ja raczej am luzne ubrania wiec tez to troszke mneij widac
ale jak naloze dopasowane to hoho
Wczoraj corka siedzial ze mna an kanapie i mowi do bruzszka:
puk puk dzidzia! puk puk!
i buziaka zrobila
hihihCamilla13, annkaa lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Moja córa też uwielbia basen, ogólnie wodę. Na zajęcia z pływania chodzi juz 2 lata, i to sa bez watpienia jej ulubione zajęcia Jak sie trafi jakieś przeziebienie czy coś to rozpacz bo nie popływa
U mnie też spanie na brzuchu jak do tej pory najlepsze. -
Dopadła mnie incekcja grzybicza, dostałam Pimafucin i objawy ustąpiły juz po 2 dniach. Farmaceuta zalecił branie probiotyków żeby bakterie sie nie wkradly np. Provag. Farmaceuta a nie lekarz i teraz nie wiem czy brać czy nie. Na ulotce pisze jak zawsze, zeby skonsultować się z lekarzem. Lekarza mam dopiero za 2 tyg.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2019, 21:13
-
nick nieaktualnymarlenaO wrote:Dopadła mnie incekcja grzybicza, dostałam Pimafucin i objawy ustąpiły juz po 2 dniach. Farmaceuta zalecił branie probiotyków żeby bakterie sie nie wkradly np. Provag. Farmaceuta a nie lekarz i teraz nie wiem czy brać czy nie. Na ulotce pisze jak zawsze, zeby skonsultować się z lekarzem. Lekarza mam dopiero za 2 tyg.
marlenaO lubi tę wiadomość
-
Mi na ostatniej wizycie lekarz pobrał posiew i wyszły jakie sbakterie. Mam do odebrania receptę wiec jutro podjade.
Ehhhh w ciąży ciagle coś się przyplątuje !09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Bożenka wrote:Ciekawe co tam u Zulki, czy wyszła ze szpitala i czy wszystko jest ok. 🙂
Bożenka, KasiaM lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dzisiaj jestem pewna, że poczułam małe kopniaczki 🥰 raz jak zjadłam Kinder Bueno i leżąc, trzymałam rękę na brzuchu to i od wewnątrz i od zewnątrz poczułam kopniaka, a za drugim razem jak włączyłam mega głośny blender to poczułam małe uderzenia. Coś w stylu mocno skaczącego nerwu 😀
zuzi_c, Dariah, KasiaM, ZakręconaOna, ss25 lubią tę wiadomość
-
marlenaO wrote:Dopadła mnie incekcja grzybicza, dostałam Pimafucin i objawy ustąpiły juz po 2 dniach. Farmaceuta zalecił branie probiotyków żeby bakterie sie nie wkradly np. Provag. Farmaceuta a nie lekarz i teraz nie wiem czy brać czy nie. Na ulotce pisze jak zawsze, zeby skonsultować się z lekarzem. Lekarza mam dopiero za 2 tyg.
Ja miałam ten sam lek, nie brałam żadnych probiotyków, też mi szybko przeszło, ale brałam do końca. Ale ogólnie masakra z tymi lekami dowcipnymi 😆 połowa tego wychodzi ze mnie spowrtem... Albo za płytko wkładam albo nie wiem. Z luteina miałam to samo 🙄29.01.2020 Zosieńka ❤️ 54cm 3184g
29.01.2019 [*] Aniołek- 8 tc. -
Ja też ostatnio miałam infekcje i brałam Macmiror dopochwowo. Właśnie najgorsze jest to, że w ciągu dnia leci połowa tego w dół... średnio to przyjemne no ale mus to mus. U mnie objawy przeszły już po 2-3 dniach, a musiałam brac przez 8 dni. Teraz niestety walczę z trądzikiem
-
zuzi_c wrote:Ja też ostatnio miałam infekcje i brałam Macmiror dopochwowo. Właśnie najgorsze jest to, że w ciągu dnia leci połowa tego w dół... średnio to przyjemne no ale mus to mus. U mnie objawy przeszły już po 2-3 dniach, a musiałam brac przez 8 dni. Teraz niestety walczę z trądzikiem
Co u was z włosami i paznokciami? Naczytałam się, że powinnam je mieć teraz grube i lśniące a paznokcie długie i błyszczące . Mnie włosy strasznie wypadają a paznokcie są kruche i łamliwe . -
ZakręconaOna wrote:No Ja mysle , ze to normalne okreslenie . Przod badz tyl 😂 moze Ty masz trojaczki i nie wiesz stad trzy pozycje lozyska badz lozysk hahahahaha i sie nie mogli okreslic haha
Byłam dziś u mojej gin prowadzącej. Ona stwierdziła, że łożysko jest na tylnej ścianie. Co lekarz to opinia .. Raga . lubi tę wiadomość