LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBożenka wrote:Cześć dziewczyny, ja po wizycie. Lekarz potwierdził dziewczynkę 😀 Mała waży 250g. Jak zawsze dała się pięknie sfotografować. Dzisiaj pierwszy raz zapytałam o szyjkę to powiedział, że twarda i ponad 3,5cm. Z gorszych wiadomości to niestety dopadły mnie żylaki sromu...😠😟
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2019, 14:44
-
ZakręconaOna wrote:Hej.
Aurelia ladne imie. Wlasnie kojarzy mi sie z taka ciepla osoba
A zdrobinienie ladne ? Mnie do glowy wpada tylko Ari
My mamy 18 stego teraz polownowe to potwierdzi nam plec chociaz watpie ze taki siurek by sie nagle schowal hahaha .
Ja bardzo bym chciala np. Imie Antos . Moj maz jak slyszy to bialej goraczki dostje ... dla dziewczynki jak dla mnie latwiej wybrsc a co Ja mam zrobic jak 95% meskich imion mi nie odpowiada .ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Dafka wrote:Hej dziewczyny😊😊
Bożenka gratulacje dziewczynki☺
My dziś też po wizycie. Co do płci to nie ma wątpliwości. Od miesiąca młody twarz zasłania ale swieci jajkami na każdym usg 😉
W poniedziałek połówkowe. Na dziś 336g człowieka ☺
Woow super duży chłopak 😃 to teraz czekamy na wieści z połówkowych ✊🙂Dafka lubi tę wiadomość
-
Camilla13 wrote:Gratuluję 😊 Ja właśnie czekam na wizytę. Nie martw się zylakami, bierz jakiś preparat na wzmocnienie naczyń krwionośnych. Też miałam w poprzedniej ciąży i teraz też zaczynają się pojawiać. Na pocieszenie, 3 miesiące po porodzie było wszystko dobrze, zniknęły wszystkie przy odpowiednim leczeniu.
Dziękuję, czekamy na wieści 😀
No gin przepisał cyclo3forte. A jak wyglądało leczenie po? 😊
-
My USG za tydzień w piątek i też mam nadzieję, że się potwierdzi nasz Miłosz, bo rak samo mamy już trochę ciuszków, większość szarych, ale też trochę typowo chłopięcych 😁
Według USG prenatalnego dzisiaj kończymy 20 tydzień! Połowa za nami!Dafka, Bożenka, KasiaM, Shas91, ppieguskaa, Linka90, ss25, Mama_po_przejściach lubią tę wiadomość
👩🏼 36 🧔🏻♂️ 36
👦🏼 01.2020 (6 cs)
👦🏼 08.2021 (2 cs)
Walka z IO, nadwagą 💪🏻
Bez oficjalnego starania, ale z wielką nadzieją na cud ❤️ -
U nas 16+5, a z USG 17+3 :d eheh
ale to i tak do polowy nam jeszcze brakuje
Nasze połowkowe 15.10
a w piatek 20.09 mamy wizyte u naszej pryw
Oby Teoś został Teosiem ehehe
Bo Inka będzie chodzic w chłopięcych ehehee
Bożenka, Dafka, ss25, zuzi_c lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Ja nad imionami już przestałam myśleć, nie mam kompletnie pojęcia dziewczynka miała być Amelia, ale sąsiad na przeciwko, tam gdzie się przeprowadzamy ma córkę Amelię i już zwątpilam. A syn? To już w ogóle kosmos, nie mamy żadnego imienia
Ja właśnie czekam do dentysty, a jutro druga wizyta. Dzisiaj się jeszcze okaże czy kolejne nie będą potrzebneBożenka, Dariah lubią tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
11 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
Ja już też po wizycie, wg om 16t5d, wg USG wyszło 15t6d. No ale maleństwo zwinięte w kuleczkę, nie chciało się wyprostować, więc nie mogła dobrze zmierzyć. I dalej nie wiadomo jaka płeć czekamy do połówkowego, mam się umówić za 4 tygodnie na wizytę.
ppieguskaa, Bożenka, Darrika, Dafka, Dariah, ZakręconaOna, Linka90, zulka lubią tę wiadomość
Adaś 💙 22.04.18, 38tc, 52cm, 3140g, 14 miesięcy kp 🤗 -
Darrika wrote:Ja nad imionami już przestałam myśleć, nie mam kompletnie pojęcia dziewczynka miała być Amelia, ale sąsiad na przeciwko, tam gdzie się przeprowadzamy ma córkę Amelię i już zwątpilam. A syn? To już w ogóle kosmos, nie mamy żadnego imienia
Ja właśnie czekam do dentysty, a jutro druga wizyta. Dzisiaj się jeszcze okaże czy kolejne nie będą potrzebneDarrika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDopiero mam czas napisać jak wizyta. Poszłam po na zakupy 😋 Na jutrzejszą imprezę urodzinową synka 😊 kończy rok. Co do wizyty, dziewczynka się nie potwierdziła, będziemy mieć drugiego synka 😍 tak czułam, że te powiększone wargi sromowe z poprzedniego usg to nie wargi A siusiak hehe A imię już mamy 😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2019, 20:07
ppieguskaa, ZakręconaOna, Linka90, Dafka, Shas91, zuzi_c, zulka lubią tę wiadomość
-
Camilla
Gratulacje drugiego synusia !!!
Pochwal się imieniem i jak ma Starszak na jmie? Już pisałaś..nie pamietam ;(
No i udanej imprezki jutro !!Camilla13 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDariah wrote:Camilla
Gratulacje drugiego synusia !!!
Pochwal się imieniem i jak ma Starszak na jmie? Już pisałaś..nie pamietam ;(
No i udanej imprezki jutro !!Dariah, Dafka, gusiaa, zuzi_c, zulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Camila widze, ze zachwycona jestes drugim synkiem hehe . super ! Gratulacje .
No i udanej imprezki urodzinowej dla synusia . Zyczenia jutro hehehDariah, Dafka lubią tę wiadomość
-
Camilla13 wrote:Bardzo 😊 Mąż tak samo jak poprzednio mówił, że dziewczynka i znowu nie miał racji, chyba jednak intuicja matki nie zawodzi. Właśnie zmodyfikowalam listę zakupów dla maluszka i zostało tylko ubranko na wyjście ze szpitala i zamówienie nowego fotelika, który już jest wybrany. Trzecia będzie córeczka 😋
Tez z trzecim planujecie taka mala roznice wieku jak los da ? -
Camilla
Bardzo ładne imiona
To widzę ze plany za bardzo sprecyzowane
Właśnie, trzecie tez szybko czy chcecie z większa różnica wieku?
U nas 3 nie będzie (No chyba ze wpadka). D jest sporo od embie starszy wiec on już nie chce 3 (zwłaszcza ze dla mnie min różnica wieku to 3 lata) bo już nie ten wiek jak on to mówi hehhe
Wiec będzie 2 to i jak pięknie i jelsi się potwierdzi będzie parkaCamilla13, ZakręconaOna lubią tę wiadomość