LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Juz zaplanowalas coreczke mowisz hahaha . ja osobiscie sie jednak chyba nie porwe na 3 :p
Tez z trzecim planujecie taka mala roznice wieku jak los da ? -
nick nieaktualnyDafka wrote:Camilla gratuluję synka😊😊💙
Też chciałam Tomaszka ale mąż kręcił nosem i u nas będzie Piotr😉Dafka, Dariah lubią tę wiadomość
-
Camilla13 wrote:Wybór idealny 😊 Jeśli wierzyć wszystkim w koło i biorąc pod uwagę temperament naszego Piotrusia to łatwo nigdy nie będzie hehe
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
Dariah wrote:Zuzi
Jak Wy po wizycie?? Jak dzidzia?
Już nadrabiam! Wczoraj już zapomniałam się odezwać, a dzisiaj pobranie krwi no i jeszcze wróciłam do pracy bo nie usiedziałabym w domu
Będzie chłopak! Czyli Wojtek już jest potwierdzony
Dzisiaj oddałam krew do badania, powiedzieli, że mam czekać maksymalnie 8 dni roboczych i dzwonić jak nie przyślą mailem wyników Także jestem dobrej myśliDafka, Bożenka, Camilla13, zulka, Shas91, ss25 lubią tę wiadomość
-
Taaaa zdecydowanie meska grupa tutaj sie tworzy!
U nas tez ruchy juz cuzje, jednego dnia wiecej drugiego mniej, ale saDafka, Camilla13, ppieguskaa, zuzi_c, amethyst, ss25 lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Zuzi gratulacje, super, że będzie Wojtuś. Moja przyjaciółka we wtorek idzie do szpitala na cesarkę i też będzie Wojtek 😀
Ja dzisiaj byłam na pierwszych mini zakupach. Kupiłam kilka rzeczy. Pierwsze koty za płoty, teraz zakupki już pójdą z górki 😂Dafka, zuzi_c, annkaa lubią tę wiadomość
-
Ja osobiście jakoś inaczej sobie te ruchy wyobrażałam 😂 odczuwam to bardziej jak kłucie, czy jakby ktoś mi przeciągnął ręką od wewnątrz, a nie jak kopnięcia. Ale pewno jeszcze to się nasili, szczególnie że łożysko mam na przedniej ścianie.
Słyszałyście o szczepieniu się na krztusiec? My ciężarne jak i najbliższa rodzina. Czytałam o tym w książce 'oczekiwaniu na dziecko", a zaraz następnego dnia rodzina z Niemiec właśnie o to pytała, bo u nich to jest wymagane wręcz. Hmmm lekarz nic mi jeszcze nie mówił, a od znajomych też nie słyszałam o tym 🤔
I apropo jeszcze tej książki, jak któraś z Was by chciała jej druga część czyli pierwszy rok życia dziecka, to mogę odsprzedać, bo odkupiłam od koleżanki i w tym samym dniu moja mama mi też skombinowaly 😂 więc mam dwie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2019, 17:18
29.01.2020 Zosieńka ❤️ 54cm 3184g
29.01.2019 [*] Aniołek- 8 tc. -
Darrika wrote:Ja nad imionami już przestałam myśleć, nie mam kompletnie pojęcia dziewczynka miała być Amelia, ale sąsiad na przeciwko, tam gdzie się przeprowadzamy ma córkę Amelię i już zwątpilam. A syn? To już w ogóle kosmos, nie mamy żadnego imienia
Ja właśnie czekam do dentysty, a jutro druga wizyta. Dzisiaj się jeszcze okaże czy kolejne nie będą potrzebne -
Ja o krztusciu rozmawiałam przed wczoraj. Mój gin powiedział, że u nas Polsce takich zaleceń nie ma.
Wspomniał mi natomiast o szczepienie na grypę na okres jesienno zimowy teraz, bo kobiety ciężarne są w grupie ryzyka.
Ja krztuśca przeszłam parę lat temu, zapomniałam odnowić szczepienie i wyjechałam do Irlandii i tam to załapałam, pół roku się z tym gownem męczyłam ale rodzinna mi powiedziała, że już się nie muszę szczepic, bo wytworzyłam właśnie przeciwciała jak przechorowałam go33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
11 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
marlenaO wrote:Polecacie cos naturalnego na przeziebienie,
? Bez goraczki, tylko katar, zapchany nos i lekki kaszel. Leżenie juz stosuję.