LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dzisiaj z moim kotem byłam na ponownych badaniach krwi i wyniki już są super, wręcz wzorowe
także w środę mam umówiony zabieg usuwania kamienia z zębów.
Cieszę się, że uda nie ie to załatwić zanim się mała urodzi, bo potem by było ciężko pewnie czas znaleźćmj26, Camilla33 lubią tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs!🤞⏳️do marca
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
Czerna wrote:Dziewczyny POMÓŻCIE. Wizytę mam za ok 2 tygodnie i chyba nie wytrzymam do tego czasu.
Mam stwierdzona cukrzycę ciążowa. Póki co mierze poziom cukru 5x dziennie. Stosuje dietę.
Na czczo mam ok 95, godzinę po posiłku ok 105, dzisiaj jakiś wynik mi wyszedł 130 po sniadaniu. Wiecie może czy mieszczą się w normie? Czy źle to wygląda?Czerna lubi tę wiadomość
[/url]
-
Bozenka
Myśle ze siper
Ja kupiłam taki otulacz co czasami w Lidlu był
Coś jak to co pokazałaś ale cieńsze
Jak coś to od koleżanki mam tez taki śpiworek cieplejszy ze Smyka
Ale myśle ze ten z Lidla będzie Ok
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Rozmaryn
Oj nie pomogę bo nie miałam w ręku takiego cuda jeszcze
Z córka ani razu nie odciągalam
Bratowa mi pożyczyła jakiś Canpol - ale nieuzyalm go ani razu09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Darrika wrote:A ja dzisiaj z moim kotem byłam na ponownych badaniach krwi i wyniki już są super, wręcz wzorowe
także w środę mam umówiony zabieg usuwania kamienia z zębów.
Cieszę się, że uda nie ie to załatwić zanim się mała urodzi, bo potem by było ciężko pewnie czas znaleźć -
rozmaryn89 wrote:Dziewczyny napiszcie jakie macie lub polecacie laktatory elektryczne? Nie wiem czy celować w te droższe medela, lansinoh czy z canpol babies też da radę? Czy dobierałyście laktator do wielkości sutka?
-
Bożenka wrote:Dziewczyny mam pytanko. Co myślicie o czymś takim do fotelika na wyjście ze szpitala? https://zapodaj.net/3aabecbd5d16f.jpg.html
W zależności jaka pogoda będzie to jeszcze w razie czego można kocyk co nie?
Bardzo fajny. Ii wydaje się dość gruby. -
rozmaryn89 wrote:Dziewczyny napiszcie jakie macie lub polecacie laktatory elektryczne? Nie wiem czy celować w te droższe medela, lansinoh czy z canpol babies też da radę? Czy dobierałyście laktator do wielkości sutka?
Ja mam z lovi ten dwufazowy.. -
Camilla33 wrote:Aż tak dużo go ma? Naszym nigdy nie usuwalismy, a ilość kamienia znikoma, również o 15letniego Ryszarda. Tylko u pieska usuwalismy ale to też dopiero problem się pojawił jak skończył 14 lat, a dozyl prawie 18.
No niestety tak, jak na jego wiek to dziwne dosyć, zwłaszcza, że nie je suchej karmy, ale może taka jego natura.
Najważniejsze, że zauważyłam problem i możemy działać33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs!🤞⏳️do marca
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
Darrika wrote:No niestety tak, jak na jego wiek to dziwne dosyć, zwłaszcza, że nie je suchej karmy, ale może taka jego natura.
Najważniejsze, że zauważyłam problem i możemy działaćDarrika lubi tę wiadomość
-
. Raga . wrote:Przyjmujecie jakieś suplementy dedykowane kobietą w ciąży czy tylko kwas foliowy?
Więc potem tylko i wyłącznie to co naturalne. I pierwsza jak i druga córka urodziły się bardzo zdrowe i silne.
. Raga ., Fruzia85 lubią tę wiadomość
-
Ja generalnie dopiero w 7 miesiacu zaczelam brac takie witaminy stad , typowo dla.ciezarnych kilka witamin z dha polaczone i na szczescie po.jedynych nie wymiotuje wiec smialo je biore .
Co do.laktatora Ja mialam orzy synku Tommie Tippe elektryczny i mogee smialo polevic .. Raga . lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem czy mnie jeszcze kojarzycie czasem się udzielałam czasem was czytam. Dziewczyny jakoś na dniach kończę 30 TC czy któreś wróciły wymioty jak na początku ciąży ? Ja już dietę robię myśląc że to jelitowka ale rzyganie co dwa dni nie może być jelitowka:(