LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem po. Pęcherzyk 9mm i widoczne ciałko żółtkowe, na zdjęciu napisane jest że 2,3mm Lekarz stwierdził, że wysokość bety potwierdza to co jest widoczne na USG. Generalnie wizyta ekspresowa (niestety) nawet nie powiedział który to tydzień. Za trzy tygodnie kolejna wizyta. W sumie pogratulował, kazał się dobrze odżywiać, nie opalać się i tyle. Troszkę jestem zawiedziona, bo myślałam że trochę więcej mi opowie. Ale na szczęście wszystko idzie w dobrym kierunku 😀😀
. Raga ., Darrika, Wachciowa lubią tę wiadomość
-
Bożenka wrote:Jestem po. Pęcherzyk 9mm i widoczne ciałko żółtkowe, na zdjęciu napisane jest że 2,3mm Lekarz stwierdził, że wysokość bety potwierdza to co jest widoczne na USG. Generalnie wizyta ekspresowa (niestety) nawet nie powiedział który to tydzień. Za trzy tygodnie kolejna wizyta. W sumie pogratulował, kazał się dobrze odżywiać, nie opalać się i tyle. Troszkę jestem zawiedziona, bo myślałam że trochę więcej mi opowie. Ale na szczęście wszystko idzie w dobrym kierunku 😀😀
Bożenka a Ty wiesz kiedy mogła być owulacja, żeby okreslić który tydzień? -
No to mój gin, u którego chce prowadzić ciążę ma urlop, więc wizyta na 3 lipca dopiero, nie wiem jak wytrzymam do tego czasu Ale wolę poczekać niż iść do lekarza, który ma negatywne opinie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2019, 11:25
. Raga . lubi tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
10 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
Ja to dzieki mierzeniu temoeratury, tak solidnie w tym cyklu, to nawet wiem kiedy doszło do zagniezdzenia zarodka W ogole to jakos lekarzom nie ufam i już teraz czytam jakie badania są potrzebne itd. W Polsce ginekologia naprawdę kuleje.
Bożenka lubi tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
10 cs!🤞⏳️do kwietnia
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
Bożenka wrote:Jestem po. Pęcherzyk 9mm i widoczne ciałko żółtkowe, na zdjęciu napisane jest że 2,3mm Lekarz stwierdził, że wysokość bety potwierdza to co jest widoczne na USG. Generalnie wizyta ekspresowa (niestety) nawet nie powiedział który to tydzień. Za trzy tygodnie kolejna wizyta. W sumie pogratulował, kazał się dobrze odżywiać, nie opalać się i tyle. Troszkę jestem zawiedziona, bo myślałam że trochę więcej mi opowie. Ale na szczęście wszystko idzie w dobrym kierunku 😀😀
No i super, że wszystko ok:)
Czyli rozumiem, że serduszka jeszcze nie było widać? -
Ja właśnie tego najbardziej nie lubię w lekarzach. Ledwo co sami coś powiedzą, a jak pytasz to często odbywają albo odpowiadają jakieś suchary. Dlatego zależy mi, żeby iść do tego gina nowego co już raz byłam. Fajnie sobie pogadaliśmy, pozartowaliśmy. Sam mówi, że jak ustanie miesiączka to najszybciej za 2 A najlepiej 3 tygodnie przyjść dopiero. I sam wszystko mi tłumaczył, bez głupich tekstów itd.33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
10 cs!🤞⏳️do kwietnia
ZakręconaOna wrote:Kuleje ? Kochana to zamieszkaj tu w uk . Hahaha tutaj to w ogole ginekolog to cos dziwnego
Mimo, że w Polsce jest jak jest, to jednak tu zostanę Po prostu dużo czasu szukam informacji i działam na własną rękę, gdyby nie to to pewnie bym jeszcze w ciążę nie zaszła do tej poryZakręconaOna lubi tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
10 cs!🤞⏳️do kwietnia
Darrika wrote:Ja właśnie tego najbardziej nie lubię w lekarzach. Ledwo co sami coś powiedzą, a jak pytasz to często odbywają albo odpowiadają jakieś suchary. Dlatego zależy mi, żeby iść do tego gina nowego co już raz byłam. Fajnie sobie pogadaliśmy, pozartowaliśmy. Sam mówi, że jak ustanie miesiączka to najszybciej za 2 A najlepiej 3 tygodnie przyjść dopiero. I sam wszystko mi tłumaczył, bez głupich tekstów itd.
Darrika lubi tę wiadomość
-
Bozenka noo wlasnie bo serduszko moze sie nawet jutro pojawic na dobra sprawe no nic , za 3 tyg juz bedziesz go slychac ♡
Darika no wlansie :p Powiem Ci , ze Ja tez wiele na wlasna reke robie i szukam . Niestety szvzegolnie tu ;(Darrika, Bożenka lubią tę wiadomość
-
Ale sie nasmazylam wlasnie nalesnikow z serem bialym i cynamonem . Jak ogolnie nie lubie tak mialam mega ochote , zjadlam jednego a ze 20 zawiniete hahaha . To synus z Tatusiem wyzerke beda mieli ;p
Tak samo kapusniak za mna chodzi *_* taki okraszony smalczykiem . Mmmm ... zamowilam zakupy w Pl sklepie i jutro maja przywiezc . Odrazu gotuje zupke . Odrazu ! Oraz robie domowy smalec hahaha zeby okrasic :pDarrika lubi tę wiadomość
-
No mnie naszło ostatnio i w kółko jem brokuły, kalafior i grefruty. Ugotowałam wczoraj krem z kalafiora dla nas 2 chyba na 4 dni, ale to myślę, że przez te upały u nas. Dobrze, że dzisiaj chłodniej i 24 stopnie.
. Raga . lubi tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
10 cs!🤞⏳️do kwietnia
Darrika wrote:No mnie naszło ostatnio i w kółko jem brokuły, kalafior i grefruty. Ugotowałam wczoraj krem z kalafiora dla nas 2 chyba na 4 dni, ale to myślę, że przez te upały u nas. Dobrze, że dzisiaj chłodniej i 24 stopnie.
-
Heeej, u mnie już po wizycie, jest zarodek 7mm i widać serduszko
ZakręconaOna, Darrika, Bożenka, kaniczynka, Aguuu, . Raga ., AgaRydz, Fruzia85, RudyLis, Wachciowa, gusiaa, ann1109 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny