LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Edith wrote:Mama po przejściach, a Ty masz jakieś patenty, jak oswoić starszaka z maluszkiem, jak już przywieziemy go ze szpitala? Mój synek ma dwa latka, zastanawiam się, jak to będzie... Czy warto brać starszaka do szpitala? Czy jednak lepiej unikać zarazków i nowego miejsca? Co, gdyby mój pobyt w szpitalu się przedłużał (i tak w najbardziej optymistycznej wersji będę tam 4 dni)?
-
Camilla
To chhba nie jest fak we wszystkich szpitalach
Bratowa rodziła we wrześniu i brat był ja odwiedzić z ich 4,5 l synem..
MJ
No patrz..ja nawet nie wiedziałam ze jest zakazana
Wiedziałam ze nie wskazane częste jedzenie...mj26 lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
mj26 wrote:Dziewczyny jadłyście wątróbkę w ciąży ? Wiem, ze jest zakazana ale ja ja uwielbiam i dzisiaj pierwszy raz zjadłam na obiad mała porcje 🙄☺️
Jadłamuważam, że trzeba byłoby zjeść wiadro żeby zaszkodziła;)
mj26, Fruzia85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Moje cisnienie aktualnie ...
106/81/131 . Bardzo niskie jak na mnie to pierwsze a serce chce mi wyskoczyc z klatki dzis . Mimo ze leze , magnez wzielam , wode pije . Masakra az takiego pulsu w zyciu nie mialam
Dużo odpoczynku przy wysokim pulsie!
Ja przez połowę drugiego trymestru męczyłam się z bardzo niskim ciśnieniem i wysokim tętnem(100-120), rozmawiałam o tym z lekarzem i w sumie nic nie poradził na to. No i się w miarę unormowało.Teraz tętno przeważnie 80-100.
Tylko nie pij kawy jak masz wysoki puls -
nick nieaktualnyJa teraz mam idealne cisnienie 100-120/80. W pierwszej ciąży miałam cały czas 80/50 😳
U mnie w szpitalu tez nie zgadzają się na wizyty dzieci. Ale ja to rozumiem bo przecież taki przedszkolak może coś przynieść i zarazi cała całe maluszków. Poza tym rozstanie może być okropne... No i widok takiej mamy w średnim stanie tez nie bardzo mi pasuje... ja mam książkę ‚Tosia Czeka na braciszka i pucio opowiada. Muszę jeszcze coś zamówić od brata -
Dariah wrote:Camilla
To chhba nie jest fak we wszystkich szpitalach
Bratowa rodziła we wrześniu i brat był ja odwiedzić z ich 4,5 l synem..
MJ
No patrz..ja nawet nie wiedziałam ze jest zakazana
Wiedziałam ze nie wskazane częste jedzenie... -
Ah No widzicie ja myślałam ze to są wewnętrzne ustalenia danego szpitala - czy zgadzają die czy nie na odwiedziny dzieci
Ale teraz już wime ze nie’
Dzięki !!!
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Boże dziś moje dziecko jest aż za bardzo aktywne ;/ już cały brzuch mnie boli ,cała skóra szczypie ..
Mężu pojechał do kolegi %%%% więc córka śpi dziś że mną, A mężu niech sobie radzi 😂😂😂Bożenka lubi tę wiadomość
-
Edith wrote:Mama po przejściach, a Ty masz jakieś patenty, jak oswoić starszaka z maluszkiem, jak już przywieziemy go ze szpitala? Mój synek ma dwa latka, zastanawiam się, jak to będzie... Czy warto brać starszaka do szpitala? Czy jednak lepiej unikać zarazków i nowego miejsca? Co, gdyby mój pobyt w szpitalu się przedłużał (i tak w najbardziej optymistycznej wersji będę tam 4 dni)?
-
Camilla33 wrote:Nam znajomi polecieli kupić coś fajnego dla starszaka i spróbować chociaż wytłumaczyć że to od braciszka. W polskich szpitalach jest zakaz wstępu na oddziały dla dzieci poniżej 12 roku życia.
-
mj26 wrote:Dziewczyny jadłyście wątróbkę w ciąży ? Wiem, ze jest zakazana ale ja ja uwielbiam i dzisiaj pierwszy raz zjadłam na obiad mała porcje 🙄☺️
-
Hej Dziewczyhy
Witam się po nieprzespanej nocce spędzonej w toalecie..
Nie wiem czy się czyms stropami / coś mi zaszkodziło / czegoś nie strawilam
Ale tragedia
Góra i dołem...
Teraz już tylko dołem...
Smecta już w ruchu
Ehhhh09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dariah wrote:Hej Dziewczyhy
Ale tragedia
Góra i dołem...
Teraz już tylko dołem...
Smecta już w ruchu
Ehhhh28 lat, pierwsze dziecko ❤️
Chłopiec 🧸
-
Dariah wrote:Hej Dziewczyhy
Ale tragedia
Góra i dołem...
Teraz już tylko dołem...
Smecta już w ruchu
Ehhhh