LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Zakręcona, no właśnie to jest dopiero zagadka;jak można mieć praktycznie zerowy kontakt ze swoim jedynym dzieckiem?Ja naprawdę rozumiem, że z synową można nie chcieć mieć relacji(w końcu to nie rodzina😉);ale z własnym dzieckiem? Ale wiecie co mnie zastanawia;czy to wiek tak na nie wszystkie wpływa? No nie wierzę że wszystkie od zawsze były takimi dziwolągami? I tak jak piszesz Camilla, zdarzają się normalne teściowe, ale też mam wkoło sporo mało fajnych historii, z rozbiciem małżeństwa włącznie(moja mama jest naprawdę fajną teściową, i nie mówię tego bo to moja mama, ale moja bratowa zawsze mówi że lepszej teściowej nie mogła sobie wymarzyć, a z moim mężem to potrafi się czasem dogadać szybciej niż ja z nią)42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Ej, ale sobie zrobiłyśmy noc szczerości odnośnie teściowych.Ciekawe jak im się śpi,i co im się śni? Może wredne synowe w 9 miesiącu ciąży opluwające je jadem🤣?
Camilla33, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
Haha mam nadzieję, że się topia w tym jadzie 😋
Moja od zawsze jest chora na głowę. Sluzbistka, bez cienia ciepła, miłości. Nigdy nie całowała swoich dzieci, nie przytylala, nigdy nic razem nie oglądali, nie jeździli na wakacje, chociażby nad jakieś jeziorko. Mieli się tylko dobrze uczyć i nie wchodzić w drogę. Właśnie w maju byliśmy tam ostatni raz po tym jak już po kilku głębszych przy stole zaczęła pieprzyć, że jak to można ciągle tego dzieciaka (Piotrusia) tulić i całować, co to za sierota z niego wyrośnie i kaleka zyciowa. Raz poprosiliśmy żeby została na 2-3 godziny max z Piotrusiem jak miał 3 miesiące i to nie ogarnęła i jeszcze nazwała go wrednym bachorem, a idiotka zamaist dac mu przygotowana butelkę to nim trzesla jak workiem ziemniaków. -
Palą uszy , oj palą 😂
Moja Mama zawsze powtarzala , ze moja sp . BABCIA byla najlepsza Tesciowa swiata . Rodzice po rozwodzie 25 lat a Mama moja do konca jej dni jezdzila do Niej na kawke , rozmawialy i zawsze bylo Mamusiu , Corciu i Babcia liczyla nadal , ze rodzice beda razem , mimo , ze kazde z Nich od 17 lat bylo w zwiazku nowym. Wiec jednak istnieja dobre Tesciowe
Camilla33, emdar, Dariah lubią tę wiadomość
-
Ale akurat moja Babcia i Dziadek to byl przyklad malzenstwa , rodziny w ogole ktora zawsze chcialabym stworzyc dla swoich dzieci . I mowie to z pelna swiadomoscia . Od dzieciaka po smierci kres razem ❤
Camilla33, emdar, Darrika, Scintilla lubią tę wiadomość
-
Hmm a jaki zwiazek ma golenie miejsc intymnych z cc? Pytam serio, bo wydawalo mi sie to istotne tylko przy sn do ewentualnego szycia krocza... ja to sie w sumie ucieszylam ze cc i nie bede musiala sie golic bo ostatnio przed wizyta probowalam i to jest jakas masakra, wszystko na czuja, nic nie widac, ciezko sie dostac przez brzuch i zadne lusterka nie pomagaja 🤦♀️Edith wrote:Dziewczyny które szykujecie się na planowane cc, orientujecie się może, jak to jest z goleniem miejsc intymnych? Mama ginekolog pisze, że przez 7 dni już się nie powinno, z kolei ja przy pierwszej (awaryjnej) cc pamiętam położną z maszynką... Macie jakieś wytyczne? Bo zapomniałam zapytać gina...
-
Pewnie dlatego , ze ciecie jest bardzo nisko wykonane i tam tez nie moze byc wlosow wiadomo jak bedzie szyte . Tak obstawiamaprill wrote:Hmm a jaki zwiazek ma golenie miejsc intymnych z cc? Pytam serio, bo wydawalo mi sie to istotne tylko przy sn do ewentualnego szycia krocza... ja to sie w sumie ucieszylam ze cc i nie bede musiala sie golic bo ostatnio przed wizyta probowalam i to jest jakas masakra, wszystko na czuja, nic nie widac, ciezko sie dostac przez brzuch i zadne lusterka nie pomagaja 🤦♀️
-
Powiem Wam z ze bioderko czasem mnie za bolalo jak lezalam za dlugo w danej pozycji , dzieki zmianie puszczalo a dzis obudzilam sie na plecach i mimo tego mam tak wsciekly bol obu bioder ale nie kosci biodrowych a nizej troszke , ze ledwo po schodach weszlam na gore . Leze i je cholernie czuje . Okropne !!!!!!!!!
-
Moja teściowa jest taka nijaka .. jak jedziemy do nich to niby słodko pierdzaca, ale bardziej rozczula sie nad synami swojej 1.corki . Ledwo moja Kornelia przyjedzie to ona mówi a Matwusz to, a Jasiu to i tamto no krew mnie zalewa ;/
Do nas ma ok 70km i tylko raz przyjechala jak mloda się urodzila 🙊
Widzę, ze mojemu mezowi już nie jest tak przykro jak wcześniej..
Dariah lubi tę wiadomość
-
Ja już tez coraz gorzej się czuje fizycznie, brzuch mną zaczął sterować. Ciężko mi się podnieść z pozycji leżącej, najchętniej bym tylko leżała i spała. Nie mam już tej mocy co tydzień temu. Mam już dosyć, tez już boje się gdzieś wyjść, bo nie wiadomo kiedy się coś zacznie 😕 Do tego mnie cycki kłują, mam katar i boli mnie gardło ... Takie tam narzekanie z rana 🙃28 lat, pierwsze dziecko ❤️
Chłopiec 🧸
-
Współczuję tych naszych dolegliwości na finiszu - organizm kobiety jakoś tego nie obmyślił ☺️ - powinno teraz wszystko ustępować żeby człowiek nabierał sił do nowej roli. Jakoś w filmach jak pokazują ciężarne dzień przed porodem to zanim odejdą wody zwykle te kobiety wygląda kwitnąco 🤔 Widzę, że kilka teściowych obudzi się dzisiaj z wypiekami na twarzy 🤭 - no cóż - ja też nie mam szcześcia : moi teście obrazili się na nas po tym jak odmówiliśmy im kolejnej niespłacalnej pożyczki na realizację swojego planu na życie. Od tego czasu jak to sami powiedzieli wprost ich nie będzie interesować nasze życie - szkoda tylko, że tyczy się to także ich wnuczki, która za specjalnej krzywdy im nie wyrządziła 🙄.
Ten tydzień pewnie rozpocznie porządnie "naszą serię" - Dafka kciukasy za Twoje przyjęcie do szpitala 🍀
Nie mamy odwrotu - trzeba urodzić te nasze "wodniczki i rybki" ☺️😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2020, 08:02
-
gusiaa, a jeszcze w temacie teściowej(ciekawe jaką moja miała noc😉) ;moja mieszka 2 km od nas, była u nas w nowym mieszkaniu dwa razy(mieszkamy tu 3,5roku).Nie przewiduję zwiększenia częstotliwości jak Julek się urodzi🤣
Dariah, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
nick nieaktualny
-
Powiem Wam, że współczuję Wam takich teściowych. Moi jak narazie naprawdę są w porządku, zawsze pomogą jak trzeba, często się widujemy, zawsze jest wesoło. Za to moi rodzice jako teściowe też myślę się że spisują, mój R. sam proponuje jedzmy do Twoich na kawę, może pojedziemy razem z nimi gdzieś itd. ogólnie to nie wyobrażam sobie sytuacji, w której nie widzimy się dłużej niż kilka tygodni.
Mi dziś znów noc minęła tragicznie, nie dojze ciągle chodzenie do WC to jeszcze jakieś głupie sny... Jedziemy dziś odebrać wyniki GBS, ostatni element przed porodem i może się zaczynać😂 jutro kończymy 38 tydzień, więc odliczanie zacznie się pełna parą 😁29.01.2020 Zosieńka ❤️ 54cm 3184g
29.01.2019 [*] Aniołek- 8 tc. -
No juz zaczela sie koncowka miesiaca , generalnie zacznie sie rowniez rozpakowanie porzadne nasze

Juz nie moge sie doczekac tych emocji zwiazanych z porodami naszymi hahaha . To czekanie na wiesci 😂❤
Ja akurat mialam Tesciowa zawsze obok poczym wyniosla sie do Pl i siedziala w domu , na zwolnieniu z pol roku i mowi do Nas tak
" przylecialabym do was ale tak mi sie nie chce " hahaha szacun za szczerosc nooo
P.S mam Tesciowke mloda , czasami z opisow jej wrednosci jak to slodko pierdzi do Mnie a za plecami puszcza mi gazy zabijajace i z tego nawet , ze jej sie nie chce
mozna stwierdzic ze ma z 65 + . Nie , otoz moja Tesciowa ma dopiero w kwietniu 45 lat
.
-
Hej

Ale naskrobalyscie
i to w jakże ciekawym temacie 
Co do teściowej to ja akurat nie narzekam
Po 1 jest daleeeeeeeko 1500 km heheh
Po 2 ona ma na prawdę mega sporo charakter, ne wtrąca się dk niczego, jak nie zapytasz co uważa to nie narsucinswojego zdania, wiem ze jej teściowa strasznie mieszała w jej małżeństwie wiec mlze dlatego teraz ona nie chce być taka sama..?
Za to moja mama ma cięższy charakter...
Tzn tak...z jednej strony nie narzekam bo na orawde zawsze koge na nią liczyć.
Mieszkają 100 km kd Poznanai ale jak trzeba to wsiądzie w samochód o każdej prozę dnia i nocy i przyjedzie do corki
Ale...zawsze jest ale
ona lubi narzucać władne zdanie i wchodzić z butami...
Czasami to są pierdoly, ale wkurzające Np koniecznie MUSISZ założyć firanki w salonie. No jak to tak bez firan ?
I tak o wszytskk...
Musicie kupcic nowy zestaw talerzy, nie macie całego kompletu na 12 os
Musicie bla bla bla
Ehhhh
Co do jej kontaktu z moja corka to super, tak ja mówię, zawsze przyjedzie, chętnie bierze ja na weekendy albo dłużej albo jak była chora
Na wakacje zawsze bierze ja i syna mojego brata (już zarezerwowali na lato)
Wiec pod tym względem super
Stoi 3 dni przed jej przyjazdem przy garach co by ugotować to co ona lubi itd
Tylko ta jej mania ze ona ma racje
Co się często przeradza w absurd!
1/ córka chce jeść słodycze, wiec dostaje kawałek czekoladki, drugi mały, j mówię ze koniec potem
Moje mamie się nie podoba oczywxie
Potem córka chce banana..i jest w stanie zjeść ze 3-4!
Oczywxie złe dla mojej mamy!!! Tyle bananów ! To nie zdrowe bo
Matko!!!!
2/
Mała chce oglądać bajki jak jesteśmy u nich a my siedzimy przy stole (nudzi się troszkę)
Ok, pozwalam jej 1-3 bajki, oczywiście mama nie zadowolona ze ogląda bajki..
Potem przełączyłam jej na NatGeo, bardzo lubi
I jako ze dzień był meeeeega zamulasty to tak sobie to NatGeo oglądała zadowolona
Na co moja mama, przełączyła jej na bajki...
Bo moja mama nie lubi NatGeo i żadnych przyrodniczych czy dokumentalnych filmów....09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
Aguuuu wiesz , Ja tez mialam swietny kontakt z Tesciowa . Kawusia tu , kawusia tamm. Zakupki wspolne a to kosmetyczka
poki nie odkrylam jak smaruje mi dupe rowno do meza a co najgorsze mieszkala u Nnie 3 miesiace przed powrotem do Pl bo jej maz zjechal wczesniej to obsmarowala mi tylek do mojej Mamy i to tak konkretnie na temat uwaga ! BO Twoja corka zyruje na pieniadzach mojego syna , dziecko ma 2 lata a Ona dopiero do pracy idzie ... tego typu teksty . Moja Mama z racji nie wyparzonej buzi ( chociaz tu uwazam ze dobrze zrobila ze sie odezwala ) zgasila babe konkretnie ale Ja dzieki temu dystans juz navralam . Widziny sie jest spoko ale nic nie rozmawiam o sobie , o pracy , o pieniadzach nic ! Bo juz kiedys doszlo do tego , se ona nam raz finansowo pomogla kiedys kiedys jak zmienialismy dom zabraklo nam na remont a pozniej jebaniutka mi doniczke kupiona najzwyklejsza za 2 funty z ikei wypomniala ze jak moglam kupic !:o na chleb moglam odlozyc ... a co Ja na chleb nie mam ?! Bez jaj .

((((