LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Zuzka to się uśmiecha ale chyba jeszcze przez grymas :p zawsze po cycu jak najedzona i zasypia to się uśmiecha
A co do kichania, to najwięcej słyszałam 3x pod rząd, a tak to pojedyncze kichnięcia, kilka codziennie34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba ->🩸
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
Tak tak u nas pod rzad kicha sporo razy
jak mu zakrpalamy sola i potem odciagamy to potem jeszcze kicha kilka razy - pewnie zeby oczyscic nosek z tej soli co zostala
Nasz sie usmiecha
bardzo czesto
i to ewidentnie swiadomie
zaraz wrzuce jakies zdjecie co mam09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
NO wlasnie ja tez tak czytalam i corka tak miala - kolo 6-7 tyg albo nawet 8
Teos juz z tydzien temu zaczal sie usmiechac do zabawki ktora ma zawieszona kolo niego, albo do nas
oczywiscie nie clay czas
ale czesto mu sie zdarza
ale za to lezenie na brzuskzu mu nie idzie hehe09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
kurcze powiem szczerze ze ani corka ani teraz Teos nie spali na brzuszku
tzn teraz corka to tylko na brzuskzu eheh ale mowie jako takie malenstwa
a to sama go dla ciekawosci polozylas na brzuszku? czy jak sie skapnelas ze tak mu sie donrze spi ?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
ZakręconaOna wrote:A u Nas lubi , nie dlugo jak nie spi ... ale jest ok . Za to spac na brzuszku kocha . Moglby ciagle i spi mu sie wtedy najdluzej i najlepiej
-
U nas główna pozycja to na plecach, albo na boku. Na brzuchu to tylko jak ja mamy na rękach i kładziemy sobie na klatę albo po te 10 minut dziennie żeby poćwiczyć :p
https://zapodaj.net/65a7ad2e9a458.jpg.htmlBożenka lubi tę wiadomość
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba ->🩸
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
Nasza musi mieć odpowiedni dzień żeby spać na brzuszku.
Dzisiaj już wymiękam. Od 9 spała łącznie może 1,5h. I cały czas chce być na cycku, a jak nie jest to ryyyyyyk. Dokarmiam mm, ale to nic nie daje.. przez godzinkę jest aktywna i znowu siedzimy na cycku, bo płacz niesamowity. Zęby umyłam dopiero o 15 jak mój z pracy przyszedł. 🙈 Boję się tej nocy😂
-
Zakręcona taki słód wynalazłam, ale jeszcze nie wiem jak go stosować żeby było dobrze
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- reklama.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 18 marca 2020, 09:50
-
Hej dziewczyny my właśnie po karmieniu , mała śpi, Ada przydreptała o 5 jak karmiłam Oliwkę ale odstawiłam ją do swojego pokoju i śpi nadal . Moja Oliwka dziś bardzo mało spała w dzień tyle co na spacerze i po 15 min w domu za sprawą oczywiście Adusi hehe za to jak zasnęlyśmy koło 23 nawet nie wiem dokładnie może i przed to mąż mnie obudził o 2 ( bo sam się obudził na narożniku ) przeniosłam Oliwkę do łóżeczka i spała do 5 także dała mi pospać
Dariah lubi tę wiadomość
-
"U nas też tylko na brzuchu i na boku śpi aż muszę spróbować czy na plecach będzie chciała. U nas niby 1,5 miesiąca ale bardzo mało uśmiechów a świadomych to jeszcze nie zauważyłam
" - wysłałam to wam wczoraj i teraz jak to czytam to się kapnelam że źle napisałam hehe mała nie spala jeszcze na brzuchu i muszę spróbować
mój mózg z ciąży widocznie jeszcze nie wrócił
-
U nas dzisiaj od rana mała ma lepszy humor. Z rana jak ja wzięłam z łóżeczka i sie przywitałam to odrazu był uśmiech, a wczoraj ani jednego. Ogólnie to uśmiecha się już dość długo, całą buzię szeroko otwiera, tak śmiesznie to wygląda😂
Dzisiaj mi się śniło, że zaczęła chodzić 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2020, 05:01
Darrika, sylgor lubią tę wiadomość