LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
mj26 wrote:Dobrze wiedzieć, jak mi odwołają usg bioderek, to się umówię do niego
Jak tam wyglada z terminami ?
Najbliższy u jednego lekarza na 7 kwietnia ale przyjmuje jeszcze
2 czy 3 innych ale ich nie sprawdzałam. Cena konsultacji plus usg 160-180 zł w zależności jaki lekarzWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2020, 21:57
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba ->🩸
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
Justi2019 wrote:Darrika a ile ważyła tydzień temu?
Te 8 dni temu ważyła 3650g34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
12 cs 💔
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
Bożenka wrote:Kochana między moja wagą którą mam w domu, a wagą położnej wychodzi mi około 100g różnicy więc może u Ciebie też tak jest? Ja teraz tylko liczę tygodniowy przyrost na mojej wadze i do tego się odnosze 🤷
No zobaczymy, będę ważyć 1-2 razy w tygodniu tak jak mi pediatra dzisiaj mówiła i będę miała rozeznanie. Położna ma jeszcze i nas jedna wizytę ale pewnie za szybko przez tego wirusa nie przyjdzieBożenka lubi tę wiadomość
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
12 cs 💔
mj26 wrote:Dobrze wiedzieć, jak mi odwołają usg bioderek, to się umówię do niego
Jak tam wyglada z terminami ?
Ale on przyjmuje również jeż w Kórniku - jeśli Ci to po drodze09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Darrika
Ja bym sobie wybrała 1, max 2 dni w tyg i ważyła max te dwa razy
Inaczej oszalejezesz i wpadniesz w wir sprawdzanianj stresu, bo jednego dnia może przybrać mniej a deugiego więcejDarrika, Mysza lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualny
-
Mysza
My mamy przywiezione do bujaczka / łóżeczka taka ośmiornice i pirata - oba kontrastowe
Oba go interesują, zaczepia te zabawki, wie ze jak uderzy reka w ośmiornice to dzwoneczek dzwoni i się cieszy hehheoMysza lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDariah wrote:Mysza
My mamy przywiezione do bujaczka / łóżeczka taka ośmiornice i pirata - oba kontrastowe
Oba go interesują, zaczepia te zabawki, wie ze jak uderzy reka w ośmiornice to dzwoneczek dzwoni i się cieszy hehheo
A któraś z Was zamierza nosić dziecko w chuście? -
Co dk chusty to ja nie planuje
Corki nie nosiłam - ona nie znosiła bycia skrępowana
Narazie nie planuje nosić syna
A jak wyjdzie to się okażeMysza lubi tę wiadomość
-
Ja gdzies kiedys wyczytalam, ze najlepszą zabawką jest twarz i głos rodziców
Mi koleżanka napisała, że dała mojemu tacie bujaczek po swoim dziecku, ale przyszedł ten wirus i tata nie zdążył mi go przywieźć więc nawet nie wiem jaki to jest
Co do chusty, nie jestem przekonana jakoś, mała jak na razie bardzo lubi leżeć w gondoli i na spacerach momentalnie się uspokaja, nie wiem jak by wyszło z noszeniem. Zobaczymy, czas pokażeMysza lubi tę wiadomość
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
12 cs 💔
Darrika
nasz tez wlasnie lubi ogndole
ma luz, miejsce i lezy spokojnie
no to nam znajomi odlozyli po corce mate educkaycjna
tylko ze tez nie zdazylismy jej odebrac..
wiec nie wiem czy kupowac...czy czekac...
ehhh09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
gusiaa wrote:My tez szukamy właśnie jakiegoś lezaczka:)
Młoda ma chyba skok. Ciągle płacz i chęć bycia na rękach. Wczoraj jak wstala o 7.30.pospala z 20 min i potem zasnęła dopieor o 14. -
Dariah wrote:Z tegoco pamietam to w Swarzedzu jest co środe i na spokojnie będziemy termin na przyszła środę
Ale on przyjmuje również jeż w Kórniku - jeśli Ci to po drodze28 lat, pierwsze dziecko ❤️
Chłopiec 🧸
-
mj26 wrote:Bliżej mam do kornika ale mogę tez i do Swarzędza jechać, byle by były zachowane restrykcje anty korona 😉 Darrika ty miałaś na 1 kwietnia bioderka w Śremie w szpitalu ?
Nie, koło mnie w Kamionkach. W Śremie mieliśmy jechać na usg główki, ale zmieniliśmy to na Neomedice właśnie w Poznaniu.34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
12 cs 💔
Dziewczyny które karmią mm jakie mleko polecacie. Moja piję nan supreme wczesniej prooptimo ale od paru dni ma problem zrobic kupkę. Ostatnio była po półtora dnia . Teraz będzie znowu półtora dnia i nic . Masaż brzuszka był, termoforek też,zginam nóżki, espumisam, sab simplex, też był. Karmię ją mm i odciągam mleko . Już nie wiem jak jej pomóc . Na szczęście aż tak bardzo się nie męczy czasem się pręży i wygina.
-
nick nieaktualnyzulka wrote:Dziewczyny które karmią mm jakie mleko polecacie. Moja piję nan supreme wczesniej prooptimo ale od paru dni ma problem zrobic kupkę. Ostatnio była po półtora dnia . Teraz będzie znowu półtora dnia i nic . Masaż brzuszka był, termoforek też,zginam nóżki, espumisam, sab simplex, też był. Karmię ją mm i odciągam mleko . Już nie wiem jak jej pomóc . Na szczęście aż tak bardzo się nie męczy czasem się pręży i wygina.
Darrika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny