LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
W ogóle wczoraj wieczorem poszliśmy na górę, córka do kąpieli, ja z małym w sypialni itd
Ubrałam go w piżamkę i wzięłam na cyca
A ten w ryk
Ale tk faki ryk jak kolka ale brzuszek miękki, zero gazów
Nosiliśmy go na zmianę z D z 15-20 min
Nic !
Mówie do D : weź mu zrób ciepła kapiel to go może uspokoi
Wiec D go położył na przewijak, tak jak zwykle przed kapiela, a Teos cisza
Wziął go z przewijakiem do łazienki a Teos zaczął wesoło gurzyc...
No wiec Tosiulek bardzo dobitnie pokazał ze nie możnaby zaburzać jego rutyny związanej z kąpielą...
Bożenka lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
U nas od wczoraj wieczor Gabi znowu cuduje z cyckiem. Z nakładką chwilę i się denerwuje ,bez tak samo . W nocy tez oproznila tylko jednego cycka drugiego niechciala A ja wielkie twarde balony ;/ dziś też je tak średnio nie wiem co z nią jest ..
-
Dariah wrote:GUsiaa
a moze skok?
wiem ze te skoki to czasami na sile wszedzie wpychamy zey wytlumaczyc zachowania.. -
Gusiaa
To u nas tez sen się zmienił
W dzień raczej ma krótkie drzemki
Jak zaśnie na cycku to jak go odkładam się budzi a wcześniej spał jak kamień
Częściej się „wystrasza” dźwięków
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
U nas od wczoraj też walka z cycem...łapie, puszcza, kręci się, masakra. Nie wiem ile jeszcze będę mieć cierpliwości
Ale zauważyłam, że mleko w piersiach jest, ale nie są twarde i nabrzmiałe nawet jak mała 4 godziny śpi...33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
11 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
Dzien dobry, u nas " wietrzenie narodowe" kills razy dziennie, Dzieci bardzo lubia lezec z gola duuuuupa I natychmiast sir uspakajaja.
My od rana przeprowadzamy, przerabane a dwojka dzieci no ale trzeba. I musialam ich budzic o 8 no wszyscy spali😁😁 -
nick nieaktualny
-
Mysza wrote:Hej.
Dziewczyny po CC-wybieracie się w najbliższym czasie na kontrolę? Mam termin na usg w sobotę w Luxmedzie, ale trochę się cykam i nie wiem.czy nie odwołać
Mój ginekolog przyjmuje tylko cieżarne obecnie, ja mogę uzyskać jedynie teleporadę -
nick nieaktualny
-
Dariah wrote:Darrika
to normalne, bo lakatacja sie juz unormowala
To się słabo unormowała jak muszę dokarmiac mm :p33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
11 cs!🤞⏳️do kwietnia
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
No ja też nie wiem co robić, iść na wizytę gdzieś prywatnie za kupę kasy, czy czekać... W sobotę minie 6 tygodni więc niby koniec połogu.
Też mam na dole blizne w jednym miejscu taką twardą i trochę to boli, rozicięta warga też lekko opuchnięta ale nie wiem czy tak zostanie, czy to ok. A nie wyobrażam sobie teleporady od gina... mam mu zdjęcie pipki wysłać czy co?Mysza lubi tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
11 cs!🤞⏳️do kwietnia
Darrika
hmm no to nie wiem KOchana
co do wizyty ja odwolalam sama
nawet mnie to nie interesowalo czy oni odwolaja czy nie
rozmawialam z polozna, ja sie bardzo dobrze czuje, nie mam juz zadnego krwawienia itd
wiec nie bede sie pakowac w paszcze lwa sama...skoro siedzimy teraz w domu specjalnie09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
gusiaa wrote:U nas od wczoraj wieczor Gabi znowu cuduje z cyckiem. Z nakładką chwilę i się denerwuje ,bez tak samo . W nocy tez oproznila tylko jednego cycka drugiego niechciala A ja wielkie twarde balony ;/ dziś też je tak średnio nie wiem co z nią jest ..28 lat, pierwsze dziecko ❤️
Chłopiec 🧸
-
MJ
no u nas tez wasnie taki duzo bardziej wrazliwy na dzwieki sie zrobil
teraz np zadzownil minutnik w czasie jego drzemki to zaczla tak rzewnie plakac..bidulek sie wystraszyl
i w nocy tez od 2-3 nocy spi znow z nami bo jak mam go odkladac jak saper i i tak sie obudzi...bujanie kolyski, ciiiiichanie, i finalnie itak znow cyc hehe
wiec wolalam go wziac do lozka i tyle09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualny
-
Ja się kurczę zastanawiam czy nie kupić może nakładek właśnie, bo jak tak dalej będzie jak teraz to się cycek skończy i będę musiała iść na mm całkowicie.
Teraz na chwilę usiadłam z laktatorem i trochę odciągnęłam, mała powoli zasypia więc znowu zaraz laktator w ruch. Pije ten słód i mam nadzieję, że się rozkreci laktacja. No i spróbuje może znowu pozycji ma leżąco do karmienia albo spod pachy? Ech jak nie urok to sraczka33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
11 cs!🤞⏳️do kwietnia
Te nakładki wybrałyście w rozmiarze M nie ? Chyba na próbę wezmę też Medela33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
11 cs!🤞⏳️do kwietnia
Hej dziewczyny byłam dziś z Adusią na kontroli w Kielcach w tej poradni chirurgii dziecięcej i kurde znowu mierzenie temp i wyobraźcie sobie że 1,5 godziny czekałam w kolejce do rejestracji z Adą na rękach i to godzinę na dworze bo w budynku mogły być tylko 3 osoby paranoja jakas , dobrze że nie padało eh niech to się wkoncu skończy . Pani doktor wycisnęła jeszcze resztę płynu Adusi i teraz już czekać aż się zagoi , już po tygodniu jest bardzo duza różnica . Mąż znów z Oliwką w aucie czekał te 1,5 godziny i miał znów fuksa że spala cały czas
Tak wogole to moja Oliwka ma dzis 2 miesiące zdjęcie w ubranku które miała mieć na chrzcie który miał być w drugi dzień świąt a teraz będzie nie wiem kiedy i już tego ubranka napewno nie założę
url=https://naforum.zapodaj.net/3a92a1155e69.png.html][/url
url=https://naforum.zapodaj.net/ef4b9c766701.png.html][/urlEwciaa83, Bożenka, Darrika, Dariah, Edith, mj26, gusiaa, Mama_po_przejściach, ppieguskaa, Camilla33, KasiaM lubią tę wiadomość