LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Bożenka
brownie z mascarpone???
brzmi super!! poprsze o przpepis
Mysza
wszystkie naj naj dla Emilki
na pewno doczekasz sie takiej parki albo moze i nawet trojeczki?
heheh dobrre
U nas w przychni nie wiem jak ze szczepieniami
my mamy umówione na 24.04 ale nie sadze abym poszla, sama przeloze jeszcze dalejWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2020, 15:43
Mysza lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
To ja jeszcze pochwale sie przejezyczeniem mojej corki
tak troche a propo tego co wkleila Mysza
W ramach wspierania lokalnych restauracji co weeend zamawiamy coś do jedzenia
W tamtym tygodniu w sobotę zamówiliśmy sobie dania a dla Zosienki pizzę
Jako ze D postawił auto tak ze blokowało dzwonek w furtce to posadziłam Zosienke przy uchylonym oknie żeby wypatrywała dostawcy z pizzza dla niej
Noooo
I nagle słysze :
- Mama, moja pizda!!! Moja pizda przyjechała!!
Także tego...Darrika, Mysza, Camilla33, mj26, KasiaM, Linka90* lubią tę wiadomość
-
Mysza dziękujemy. Dla Twojej córci najlepsze życzenia, śliczna jest🤗🤗
Hahaha z tymi zakupami to z moim nieźle się ubawiilismy😂😂
Dariah będę robiła pierwszy raz, bo koleżanka dała mi przepis na muffinki Brownie z czerwonej fasoli, jadłam u niej i były zaskakująco pyszne i wilgotne, tak jak powinno być w dobrym brownie, ale nie byłabym sobą gdybym nie zrobiła po swojemu, chce zrobić na dużej blaszce i na wierzch rozsmarować mascarpone wymieszane z ubitą śmietanką. Kurde jeszcze z chęcią dodalabym tam wiśnie.🤔 Dam znać czy wyjdzie i wtedy wyślę przepis 😀😀
Mysza lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bożenka
Oo musi być pyszne !
Akurat z moim Teosiem bym się nie odważyła bo pewnie po daoli by go skręcało hehe
Ale chętnie zachowam przepis na potem
Raz zrobiłam brownie z kaszu jaglanej...ale to nie dla mnie albo miałam zły przepis a do tego mój blender tego tez nie polubił
-
Mysza
Ja tez nie lubie piec
Ale ze w tym roku nie jedziemy do moich rodziców gdzie oni w zasadzie wszystko przygotowują to musiałam się wziąć za coś hehe
Wybrałam łatwiejsza opcje bo mięso na o itd zamawiam z restauracji na dowóz eheh
Wiec bawię się w ciasta09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2020, 22:39
Camilla33, Darrika, mj26, Ewciaa83, Mysza, Dariah, KasiaM, Scintilla lubią tę wiadomość
-
Gusiaaa
Ojej jakie dwie śliczności !
Jak dla mnie są podobne bardzo !
Muszę tez na 2 ms zrobić porównanie Zosienki i Teosia
Ale już w wadze widzę różnice heheh ona miała 5 kg na 3 ms a Teos już przekroczył 5 kg ehhe
Camilla
Przystojniaki !!!
Każdy inny a każdy śliczny !!!Camilla33 lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki - śliczne macie pociechy ❤️
Ja oczywiście jak to ja wypadłam z bieżących rozmów ale kieruję do Was na te "dziwne"Święta moc "ciepluchów" - dużo spokoju dla Was i Waszych rodzin.
My rośniemy, pięknie się uśmiechamy - ale też sporo leniuchujemy - trafił mi się kawaler co pospać w dzień lubi a trening na brzuchu traktuje jak najgorszą możliwą karę - nałogowy wyjadacz własnej ręki i inspetor w budzeniu całego wieżowca o 4tej nad ranem 🤦♀️🙆♀️😉
Dużo wytrwałości kochane 🐣
mj26, Darrika, Ewciaa83, gusiaa, Camilla33, Edith lubią tę wiadomość
-
Scintilla śliczne rodzeństwo i piękna foteczka
Dziewczyny ja również w te "inne niż dotychczas święta "życzę wam dużo zdrówka, aby ten wirus ominął wasze rodziny i abyście mogły szybko spotkać się z najblizssymi , smacznego jajka i mokrego dyngusa )Darrika, Dariah lubią tę wiadomość
-
Mysza jak dla mnie dziewczynki bardzo do siebie podobne, śliczne 🥰
Camilla jak dla mnie to chłopaki też mają coś wspólnego, ale nie potrafię stwierdzić co🤷 może to przez te bodziaki tak mi się wydaje. Słodziaki 😀😀
Scintilla jak miło, że napisałaś 😀 hehe my też zazwyczaj o 4 budzimy sąsiadów 😂 dzisiaj musiałam ją wcześniej wybudzić, bo mi cycek się znowu psuje 😂 Super zdjęcie. Córka wygląda na bardzo mądrą i opiekuńczą siostrzyczkę, a synek słodziak 🥰🥰
Zdrowych i wesołych świąt dziewczyny 😘
Dariah lubi tę wiadomość