LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ja również chce złożyć wam życzenia, niech ten trudny czas nie będzie powodem do smutku , spędzimy go w gronie najbliższych szczerze się radujac. Wesołego Alleluja, smacznego jajka i oczywiście mokrego dyngusa 🐇🐇🐇
Dariah, Edith lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny czy wasze maluszki też przeróżnymi dźwiękami , okrzykami zwracają uwagę na siebie? Mnie to tak bawi a z drugiej strony to takie urocze jakby chciała powiedzieć " mamo halo jestem tutaj , może byś się mną zainteresowała , gdzie poszłaś?"
Zakręcona jak zapalenie? Lepiej już ? -
I ja dziewczyny życzę Wam wszystkiego co najlepsze w te wyjątkowe i nietypowe święta. Przede wszystkim abyście spędziły je w zdrowiu i bezpieczeństwie
Wierzę w to, z A już w maju będziemy powoli wracać do normy.
A chciałam też zauważyć, że to już praktycznie rok naszej forumowej znajomości, niektóre z Was już wcześniej się znały przy staraniach, niektóre dołączały do nas w trakcie ciążowej podróży Ale ten czas szybko leci !
. Raga ., Dariah, ZakręconaOna, Edith, mj26, Camilla33 lubią tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
10 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
Justi2019 wrote:Hej dziewczyny czy wasze maluszki też przeróżnymi dźwiękami , okrzykami zwracają uwagę na siebie? Mnie to tak bawi a z drugiej strony to takie urocze jakby chciała powiedzieć " mamo halo jestem tutaj , może byś się mną zainteresowała , gdzie poszłaś?"
Zakręcona jak zapalenie? Lepiej już ?
A najlepsze jak ja cos mowie a on mi flowa kreci na nie to dyakutujemy ze jakie nie itp to wpada w taki smiech hahaha .
Zapalenie jest mniejsze ale nadal jest , siedze i sciagam lakto . Sutki mam tak obolale ze hejWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2020, 08:15
-
Justi2019 wrote:Hej dziewczyny czy wasze maluszki też przeróżnymi dźwiękami , okrzykami zwracają uwagę na siebie? Mnie to tak bawi a z drugiej strony to takie urocze jakby chciała powiedzieć " mamo halo jestem tutaj , może byś się mną zainteresowała , gdzie poszłaś?"
Zakręcona jak zapalenie? Lepiej już ?
Tak, nasza Zuza też jest takim małym nawoływaczem. Najczęściej jak siadamy do stołu zjeść, wtedy jest w wózku obok nas ale i tak woła, że halo co z tego, że jesteście głodni, ja tu leżę i się nudzę :p33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
10 cs!🤞⏳️do kwietnia
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
Hej !
Kochane chciałabym Wam życzyc
Wesołych Świat pomimo wszechobecnego smutku
Spokoju pomimo chaosu wokół
Zdrowia pomimo panującej choroby
!
Niech ten czas spędzony w rodzinie będzie pięknym czasem !
Darrika, ZakręconaOna, gusiaa lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Hihi nasz tez nawołuje
Ale zdecydownie mniej natarczywie i głośno niż córka
On tak raz krzyknie coś w stylu HEJ! I się śmiejeZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Nasza nie nawołuje. Ona tylko w dyskusję wchodzi. Wczoraj nauczyła się mówić abuu i trochę pluć przy tym. Więc robi się ciekawie. To juz z takich stałych słów mamy agiii, aguuu, abuu i abuugiii i Tak śmiesznie się zachowuje jakby coś poważnie tłumaczyła😂
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
U nas jest takie guuuu z lekkim gruchaniem trochę jak gołąb no i jakieś aaa eeee takie śmieszne, widać, że chce coś gadulić z nami ale jeszcze jej nie wychodzi do końca i też się zaraz ślini przy tym :p33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
10 cs!🤞⏳️do kwietnia
To u nas na topie od już ładnych kilku tygodni jest
Arrrrt i grrrrrr
Hehhe
A śmieszne jak robi apsik to zaraz potem takie głośne ahhhhhh
HehheZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Bożenka wrote:Nasza nie nawołuje. Ona tylko w dyskusję wchodzi. Wczoraj nauczyła się mówić abuu i trochę pluć przy tym. Więc robi się ciekawie. To juz z takich stałych słów mamy agiii, aguuu, abuu i abuugiii i Tak śmiesznie się zachowuje jakby coś poważnie tłumaczyła😂
-
Dariah wrote:To u nas na topie od już ładnych kilku tygodni jest
Arrrrt i grrrrrr
Hehhe
A śmieszne jak robi apsik to zaraz potem takie głośne ahhhhhh
HehheDariah lubi tę wiadomość
-
Gusiaaa
u nas ostatnio lepiej z lezeniem na brzuszku
a moze pomoz jej troszke i zwin recznik w walek i poloz pod paszki?
bedzie jej latwiej na poczatku09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡