Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Napisalam do tego sklepu czy jest dolaczony, bo jak nie to od razu bym w tym sklepie razem zamowila bo chyba ma osobno materace to może nie jest w standardzie
ale się ciesze ze wybraliśmy
teraz czekam az oddadzą nam pieniądze za to ferelne lozeczko które odeslalam i zamówimy nowe upatrzone
no i jutro zaczynam grubsze pakowanie torby i pierwsze pranie pojdzie w ruch
no i jutro wizyta u gina -
tulipanna wrote:2000 zł za położną???? O matko....to chybna jedyne pielęgniarki którym się powodzi w tym kraju...szok!!! No ale to w Warszawie...
tylko to się płaci do kasy szpitala nie wiem ile one z tego mają,ja ide tam gdzie 1500kosztuje, w moim rodzinnym mieście to koszt 500zł ale za daleko mam bo 300km, w tym tyg będę dzwonić po położnych to dam znać jak to wygląda i czy jakąś znajdę. W SR mówili żeby się koło 36tyg umawiać.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
szara myszka wrote:Napisalam do tego sklepu czy jest dolaczony, bo jak nie to od razu bym w tym sklepie razem zamowila bo chyba ma osobno materace to może nie jest w standardzie
ale się ciesze ze wybraliśmy
teraz czekam az oddadzą nam pieniądze za to ferelne lozeczko które odeslalam i zamówimy nowe upatrzone
no i jutro zaczynam grubsze pakowanie torby i pierwsze pranie pojdzie w ruch
no i jutro wizyta u gina -
d84 wrote:tylko to się płaci do kasy szpitala nie wiem ile one z tego mają,ja ide tam gdzie 1500kosztuje, w moim rodzinnym mieście to koszt 500zł ale za daleko mam bo 300km, w tym tyg będę dzwonić po położnych to dam znać jak to wygląda i czy jakąś znajdę. W SR mówili żeby się koło 36tyg umawiać.
http://szpital.szpitalzelazna.pl/indywidualne-uslugi-okoloporodowe
No dokładnie "oficjalny cennik".. rodzi to pytanie jaki jest nieoficjalny... -
szara_myszka - u mnie w gondoli jest materacyk z pokrowcem od razu.
Przy tym chwalę się, że wózek mamy już u siebie, tylko spacerówka została u teściów - zatem spodziewajcie się niebawem sesji fotograficznej.Na początku zaczęłam się śmiać, bo ja taka malutka, a ten wózek jakiś duży mi się wydaje, ale ogólnie to super, bo nie trzeba się schylać do malucha, co też istotne.
Z dodatków do fury mamy wszystko, jedynie parasolkę zakupimy na słoneczne dni. Wózek wygląda bardzo solidnie i bałam się, że jest ciężki, ale mąż niósł gondolę ze stelażem i mówi, że wózek zdecydowanie lżejszy niż Adamex Pajero, bo jakiś czas temu znosił go siostrze ze schodów.
Jutro lub pojutrze pakuję torbę! niech tylko przyjdzie zamówienie z Gemini... długo czekałyście?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2016, 17:45
-
d84 wrote:hah tulipanna jest jeszcze lepiej wyszczególniona jest jeszcze specjalna cena za położną znaną z reklam 3000zł Yanette Kalyate czy jak się to pisze,pewnie pamiętacie te reklamy
-
gezanew wrote:Monjovika wprawdzie mam już prawie siedmiolatka i tez obawiam się reakcji. Niby czeka na siostrzyczke, przytula się do brzucha i mówi do niej.... ale jak będzie gdy pojawi się mały szkrab w domu.... mój Blazej to taki jedynak w pełnym wymiarze - pierwszy wnuczek u jednych i drugich dziadków. Do tej pory cała uwaga była skupiona na nim
Ja też mam siedmiolatkę w domu, bardzo przeżywa to , ze będzie starszą siostrą. Teraz mówi do brzuszka i przytula zobaczymy jak przyjmie siostrzyczkę bo też bardzo rozpieszczona przez dziadków.gezanew lubi tę wiadomość
-
L., gezanew
Moja się przytula i czeka na dzidziusia ale co ona kuma w tej małej główce nie mam pojęcia.Przekonam się za dwa miesiące i to już niecałe.
Ja się pocieszam,że jest mała więc może szybciej to zaakceptuje...
Wózek mam taki po córce, jedo fyn memo http://jedo.pl/pl/#/fyn/memo/. Zadowolona jestem choć gdybym mieszkała w bloku i miała go ciągnąc po schodach zdecydowanie odradzam.
W ogóle mam wrażenie,że te spacerówki (dłużej się ich używa dlatego bardziej to się rzuca w oczy) w wózkach 3w1 są zdecydowanie za ciężkie.
gorgeous przesyłka z gemini bardzo szybko przyszła, na 2 dzień po wysłaniu, a u mnie to 2 koniec Polski.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2016, 19:20
gezanew, gorgeous lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór
Wróciliśmy niedawno dopiero do domu. Byliśmy na przepysznym obiadku u rodziców. Aż mi dalej ślinka cieknie na samą myśl. Pieczone ziemniaczki, polędwiczki wieprzowe w sosie z sera pleśniowego z białym winem i kapustka czerwona... Pycha.
A to moje wczorajsze zakupy w smyku na 56.
I prezenty od Mikołaja, ale to już większe 74-80
szara myszka, tysiaa93, Bruśka, L, monjovika, tulipanna, Tusiaa, madzia.rka, Biedroneczka29, Moniaa, Doti87, marissith lubią tę wiadomość
-
tulipanna tez bardzo ladny ten wozek
poczekam az mi odpiszą na pare pytan i go zamawiamynam zależy na tym żeby był jak najlekszy się da bo my w bloku na 3 piętrze ;/
a co do lozeczka to zamowilam biale z szuflada, proste klasyczne a przysłali pomieszany kolor sonoma (którego nie znosze) z białym i sosna oO normalnie były części z trzech roznych lozeczek!!!
odeslalam calkiem, mogli wymienić ale maz stwierdził ze w zasadzie liche to się zdaje i wypatrzyliśmy już inne, trochę droższe ale mysle ze będzie porządniejszetulipanna lubi tę wiadomość