X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Kri Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinka gratulejszyns!
    Lexi dasz radę! Trzymajcie się!
    Matko, nie dociera do mnie, że w zasadzie i mnie może w każdej chwili złapać. Jakieś to nierealne takie. Chodziło się na SR, czyta się historie porodowe, a i tak nic mnie nie przygotuje na godz. 0

A gdzie Szara Myszka? :-)

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• niecierpliwa_92 Ekspertka

Wysłany: 3 lutego 2016, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinka gratulacje!!! :) tak podpatrzylam listę lutowek i można się w prosić bo nie ma mnie tam :p

l22nio4pat68ge0a.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem jestem Kri :)

Strasznie mnie oczy bola, za duzo chyba czasu spedzam przy kompie ;( Tez do mnie nie dociera ze teraz to juz moze byc "juz", ale to chyba temu ze lekarz ostatnio mowil ze szyjka wysoko i zamknieta. Zobaczymy co powie w piatek, troche sie niecierpliwie :D
    Chcialabym tak za poltorej tygodnia urodzic :) Ale chciec to sobie moge, to dzidzia decyduje :)

Lexi - na pewno wszystko bedzie dobrze, nie martw sie, wazne ze bedziecie pod opieka!

Kri, Bruśka lubią tę wiadomość

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa_92 wrote:
    Malinka gratulacje!!! :) tak podpatrzylam listę lutowek i można się w prosić bo nie ma mnie tam :p
    Termin masz na 9 lutego tak? :)

Lexi WSZYSTKO będzie dobrze!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 20:49

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Dziewczyny! Stawiam się do pionu. Miałam tylko nadzieję, że chociaż ta końcówka będzie na luzie ale jednak nie. No i taka niepewność bo nie wiem co, kiedy i jak. Oby mnie tylko długo tam nie trzymali.
    Przy zdrowych zmysłach trzyma mnie jeszcze myśl, że może niedługo Igorek będzie z Nami. :)
    Mężu panikuje tylko. Boi się, że sobie nie poradzi przy porodzie.

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • As ieńka Przyjaciółka

Wysłany: 3 lutego 2016, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi trzymam kciuki za was:)

Mój mąż słuchajcie to już ze mna na forum siedzi i czytam mu jak opisujecie porody...Tak autentycznie siedzi ze mna i sledzi nasze wpisy hehe mój wariat^^

szara myszka, d84 lubią tę wiadomość

• coriii Koleżanka

Wysłany: 3 lutego 2016, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki za przyjęcie do waszego grona :-)
    Noszę pod sercem moją długo wyczekiwaną córeczkę.Mam dwa terminy 14.02 i 29.02,więc czekam spokojnie hmm raczej nie spokojnie cholernie boję się porodu aż mnie ciarki przechodzą na samą myśl o szpitalu tak wiem muszę to przejść nikt za mnie nie urodzi :-(

• Tusiaa Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    coriii nie jedna z nas przeraza szpital ale pewnie jak sie zaczna skurcze to bedzie nam wszystko jedno co , gdzie, jak :D bedziemy jak najszybciej chciały urodzić. nie martw sie bedzie dobrze :)

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie opisy jak Roberty czy Malinki dodaja mi siły :) Damy radę dziewczynki! Lexi nie martw sie, tak jak piszą dziewczyny - w szpitalu bedziesz spokojniesza, ciaza donoszona i z synkiem bedzie wszystko w porzadku :) Tusia dobrze, ze jesz paczki na zapas, nigdy nie wiadomo ;) 5 lutego obie wizytujemy, takze zobaczymy co i jak, no chyba, ze cos nas zlapie w Tlusty Czwartek ;)

Tusiaa lubi tę wiadomość

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj ma tez sie mnie czasem pyta "i co tam piszą"

Corii trochę odległe masz te terminy. Może strach przed szpitalem przełamiesz jakbyś poszła na wycieczkę na porodówkę. Mi to pomogło, wszyscy mnie straszyli ze jest okropnie, a ja jak na tospojrzalam to wydawało mi sie ok, No może oprócz łazienek.

As ieńka lubi tę wiadomość

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coriii witaj w Naszym gronie :)

Lexi nic sie nie zamartwiaj będziesz w dobrych rękach i jestem pewna ze lada moment będziesz tulić swego okruszka :)

Asienko ja swojemu tez czytam opisy porodów :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • coriii Koleżanka

Wysłany: 3 lutego 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia wiem ponieważ ja miałam bardzo bolesne miesiączki i było mi wszystko jedno co się dzieje byle przeszła więc z porodem będzie tak samo będę chciała jak najszybciej urodzić i mieć przy sobie ten skarb :-)
    Dziewczyny ja was podziwiam,że potraficie tak długo chodzić w domu ze skurczami podejrzewam,że jak mnie coś tylko zaboli to od razu spanikuje i szpital.

• coriii Koleżanka

Wysłany: 3 lutego 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do 35tyg termin utrzymywał się na 29.02 a nagle po wizycie lekarskiej w 36 się zmienił na 14.02 i bądź tu mądry i pisz wiersze :-)

• As ieńka Przyjaciółka

Wysłany: 3 lutego 2016, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    coriii też mam dwa terminy .Najpierw miałam 19.02 pozniej lekarz zmienił na 02.02 . W szpitalu jak byłam sie meldować skreślili ten drugi termin nawet nie wiem czemu bo Niemieckiego sie dopiero ucze.Ale pani ktora bedzie odbierac moj porod powiedziala ze mam wcale nie patrzec na 02.02...Badz mądra!

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coriii wpisałam ci ten wcześniejszy termin, może akurat się uda na walentynki ;)

Robiłam dzisiaj przysiady i udało mi się zrobić z 6, porażka :D

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi nie łam się, wszystko będzie dobrze!

Ja dzisiaj zaszalałam na zakupach :D pojechałam do lidla a tam dwupaki body, spodnie, dwupaki bluzek, bluzy, skarpetki z poprzedniej gazetki za 5 zł a swetry za polarze za 10 zł

https://drive.google.com/folderview?id=0BwzV0cp6rP9bOWlfWWdzNHVmc0E&usp=sharing

szara myszka, Tusiaa, tysiaa93, Lexi150, L lubią tę wiadomość

• coriii Koleżanka

Wysłany: 3 lutego 2016, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo bym chciała na walentynki się rozpakować,już jest mi cięzko chodzić z tym brzuszkiem i w dodatku odczuwam kłucia w pochwie nie wiem czemu chyba moja kochana uciska tam i występuje dyskomfort. Ja miałam termin wyliczony w Holandii ale w Polsce stwierdzili,ze się nie liczy nic nawet badania więc wszystko musiałam powtarzać,ale to nie ma tez już znaczenia kobiety :-)

• szara myszka Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe czy któraś z dziewczynek w tlusty czwartek urodzi :D jak narazie to mamy bardzo dobre tempo jakie lutowki, wiecej mamusiek niz dni lutego jak dotad :):)

mi czytanie opisow porodow tez bardzo pomaga, nawet jak jest jakis ciezki. A te "znosne" bardzo mnie pocieszaja i podnosza na duchu ze to roznie moze wygladac i nie musi byc tak zle ;)

Tusiaa, Bruśka lubią tę wiadomość

f2wlj48apsehglf6.png
  • niecierpliwa_92 Ekspertka

Wysłany: 3 lutego 2016, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Termin masz na 9 lutego tak? :)

Lexi WSZYSTKO będzie dobrze!

Tak :)

l22nio4pat68ge0a.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    coriii klucia w pochwie wiele z nas odczuwa :) tez bym chciala na walentynki, fajnie by bylo :)

f2wlj48apsehglf6.png
‹‹ 1426 1427 1428 1429 1430 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: