Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 29 lutego 2016, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia z mlekiem mam tak samo, nie mam jak sciągnąć, bo Michał wszystko wypija, czasem sie zastanawiam czy ja w ogole mam na tyle zeby sie najadal, ale w sumie w piątek polozna kontrolowała wagę i było ok, w środę kolejna kontrola i mam nadzieje ze bedzie dobrze, bo troche mńie to stresuje.

Ja marże zeby wyjsć do centrum handlowego i kupic sobie buty. Niestety do najbliższego CH mam ok 20km wiec to by była dłuższa wycieczka, mleka nie potrafię sciągnąć a Michałek jest jeszcze za mały na wyjścia po sklepach, wiec muszę jeszcze poczekać.

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lutego 2016, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cisza i spokój na wątku :)
    Każda zajęta maleństwem albo wyczekiwanie na porod.

Ciekawe jak tab Biedronka sobie radzi?

• Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny moja Ksiezniczka jest przepiękna jestem zakochana po uszy <3 przerwałam passe szybkich porodów u mnie to trwało 24 godz od pierwszych skurczy.Malutka cudownie ssie cycuchy wazy 3110 i 50 cm :) wlasnie sie karmimy :)

nick nieaktualny, Evans, nick nieaktualny, Moniaa, Mila920, tysiaa93, Bruśka, dana222, Kri, nick nieaktualny, Lexi150, gorgeous, Zosia_wop, nick nieaktualny, d84, tulipanna, natalica06, Tusiaa, L, niecierpliwa_92 lubią tę wiadomość

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Asicka 81 Koleżanka

Wysłany: 1 marca 2016, 00:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i nas wreszcie odpad Pępol po wczoraj po równych trzech tygodniach, będziemy wreszcie paść koniki na brzuszku.Biedronia gratulacje doczekalas soew o Ty na Sofijke.

Evans, d84 lubią tę wiadomość

Asiula
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 00:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczko serdeczne gratulacje :)

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 02:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka gratulacje, o której dokładnie urodzilas? :)

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Mila920 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 02:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje biedroneczka! :-) pochwal się zdjęciem w wolnej chwili ;-)

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 02:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka29 wrote:
    Dziewczyny moja Ksiezniczka jest przepiękna jestem zakochana po uszy <3 przerwałam passe szybkich porodów u mnie to trwało 24 godz od pierwszych skurczy.Malutka cudownie ssie cycuchy wazy 3110 i 50 cm :) wlasnie sie karmimy :)

W końcu wieści. Gratulacje. O zawał przyprawiasz kochaba i milionowe odświeżanie forum. Całusy :-* a my mamy dziś 4 tyg:-D

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 04:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia 7:43 matko boska ssak tylko ssie a mi suty chca odpaść :/

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 06:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    50cm? Oj jaka ona musi byc drobniutka. Gratulacje

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • Kri Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję Biedroneczka! Ale 29 luty czy 1 marca?
    Kto nam został? Monia? No bo to już marzec, streszczać się ;-)

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kri ii tak ja zostałam....

Biedroneczko no mam jednak nadzieję że nie przerwałaś tej passy szybkich porodów ... I to był tylko jednorazowy wybryk.
    Gratuluję Tobie serdecznie ze tulisz już swoją gwiazdeczkę!!!

A jedyną rzecz która mnie przybliża do porodu to wczorajsza wieczorna biegunka. No ze 4 razy siknelam pod rząd nie tą dziurką co trzeba.

• e-ness Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczko ogromne gratulacje!!!!

Sofijko witaj :)

Monia za Ciebie trzymam kciuki, :)

buziaki i miłego dnia Wam zycze

Moniaa lubi tę wiadomość

Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
    córeczka luty 2013, córeczka luty 2016

Moja Wielka Rodzina 2+4+kot
  • gorgeous Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczko, gratuluję! Ja też męczyłam się 24h ze skurczami, aż w końcu zrobili cesarkę, więc znam ten ból... Czekamy na zdjęcia Sofijki!

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczko gratuluję!

Monia jak urodzisz wszystkie otwieramy Picolo i świętujemy oficjalne rozwiązanie lutóweczek :)

Jesteśmy po wizycie położnej. Szwy zdjęte. Iguś miewa się bardzo dobrze. Przybiera już na wadze więc jest super.
    Tatuś poszedł dziś do pracy i zostaliśmy sami. Ale nie jest źle. Synuś doi cycusia aż miło. Mleczko pięknie leci.

Wczoraj dopadł mnie baby blues. Całe popołudnie ryczałam, a jeszcze tak mnie sutki bolały od karmienia... Na szczęście dziś już lepiej. Trzeba się było wziąć w garść. :)

Moniaa, tulipanna lubią tę wiadomość

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co do tych sutek i wogóle... to u mnie w domu i kiedyś mama i teraz 3 siostry jak rodziły jak coś się działo na początku z sutkami traktowały je masłem ... tak zwykłym takim łaciatym albo coś... także może spróbujcie może i Wam szybko pomoże :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka gratuluję :)

Wczoraj była u mnie położna i oglądała pepuszek Małego. Powiedziała, że jeszcze co najmniej 2 tygodnie... Macie jakieś sposoby na to? Psikam octaniseptem 2 razy dziennie, wyginam, czyszcze patyczkiem i dupa....

• Lexi150 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lula nam położna mówiła że jest taki środek na pępuszek ale kurczę nie zapisałam nigdzie i nie pomogę. Ogólnie powinien odpaść w ciągu 14 dni. Dziewczyny tutaj pisały że lepszy efekt dają waciki nasączone spirytusem niż octenispet. Więc może to.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniaa wrote:
    Kri ii tak ja zostałam....
    .

Nie martw się, nie jesteś sama :) widzę ze jestesmy w tym samym Tc i u mnie tez cisza, nic sie nie dzieje. Masz juz ustalony z lekarzem jakiś plan na indukcje porodu?

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miszkaaa wrote:
    Nie martw się, nie jesteś sama :) widzę ze jestesmy w tym samym Tc i u mnie tez cisza, nic sie nie dzieje. Masz juz ustalony z lekarzem jakiś plan na indukcje porodu?
    Właśnie plan jest taki ze o 13 mam wizyte u prowadzącego, on ma mi dać skierowanie do szpitala. No i chyba dziś od razu się zgłoszę na IP bo akurat ma ten szpital dyżur w którym chciałabym urodzić.
    A co mi w szpitalu powiedzą ... to nie wiem ... pogadam jeszcze z lekarzem jakie byłoby najlepsze wyjście z tej sytuacji. czy czekać na samą akcję czy jednak kłaść się do szpitala musowo i indukcja...
    Jestem po in vitro więc u mnie co do czasu zapłodnienia i terminu porodu nie ma żadnego gdybania ponieważ wszystko wiadomo.

EDIT: A u Ciebie jest jakiś plan ustalony czy też nie za bardzo ??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 10:23

‹‹ 1528 1529 1530 1531 1532 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ