Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja pestek nie wyciągałam z cukinii, nawet o tym nie pomyslałam nie wiedziałam ze są be
Jesli macie słoiki typu twist off to one juz sie nie bardzo nadają na ponowna pasteryzacje
Wlasnie siedzę i jem pierwsze chipsy od roku, taki grzeszek małya schudnąć tez bym chciała, ale ciężki orzech jak sie lubi jeść
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 20:48
-
Biedroneczko mi sie wydaje że nasze dzieciaczki juz sa na tyle duże że spokojnie mozesz zaczać jesć różnosci
Tylko trzeba obserwowac
Lexi Ty dajesz Igusiowi 180ml i starcza mu to w ciągu dnia na 6 godz? zauwazyłam że Kubie 150ml starcza na 3-3,5 godz maxchociaz dzisiaj w dzien jakis wyjątek zrobił bo wytrzymał 6 godz
L Twoja mała nadal sie budzi czesto w nocy ? ile dostaje mm?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 21:41
Kubuś
-
ahaa Lexi u nas też ostatnio je 4x150ml i na noc 180ml. chociaz 4 dni temu jadł jeszcze 6x150ml. TYle że mój je po całym słoiczku obiadku . No dzisiaj wyjątek bo szpinak + ziemniak był a że to nowość to nie chciałam mu całego wciskać. Musi jeszcze dojesc te słoiczki co mam i dalej bede gotowac na 2 dni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 21:47
Kubuś
-
Tuli ona je 200 kaszki ale tak z 70/80 to owoce bo jej dokładam.
Też mi się wydaje że dużo je, pije dużo mleka odkąd zaczęłam jej wprowadzać mleko z 2. Śpi też dużo i wali mega wielkie kupska, chyba po tych owocach i warzywach ma rozkręcony metabolizm. Ważyła na początku sierpnia 6755
Poza tym tak sie pochwaliłam że tyle je a dziś nie ruszyła obiadku tylko poszła spać. Musiała się zadowolić mlekiemWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 22:50
-
Pochwalilam swoje dziecko a dzisiaj się budzi jak szalony 4.5 godz spania po 180ml i drze się strasznie. Później 3 godz po 150ml i koniec spania . na moim brzuchu ok ale odlozenir równa się placz. Przryrxymalam go prawie do 4 godz i znowu zjadł ale tym razem 180 i ciekawe co się będzie działo. Dziwne to moje dziecko
Faktycznie fajne ciuszkia ktoś używał lidlowskich pampersow ? Ja się tylko zastanawiam dlaczego u mnie w mieście jest tylko jeden Lidl. Na pewno by im się opłacało jakby drugi otworzyli. Znając życie tyle ludzi będzie ze nawet nie zdarze nic wybrać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2016, 05:11
Kubuś
-
Na bank mają. Młody ze wszystkich praktycznie firm już nosi 74 a niekiedy nawet 80 a z lidla bodziaki 62/68 i są dobre. Mamy też bodziaki 74/80 i dresik w tym rozmiarze to dużo za duże jeszcze.
Edit: zacziła dopiero fa fakcie że chodziło pewnie że wolniej rosnąDla porównania Kuzynka rok przed Igorem urodziła synka. Duży był z niego klocek i długi, bardzo szybko rósł. A teraz na 1,5 roczku byli u nas i kupiłam Małemu dresik ze smyka na 86 no i troszkę jeszcze przyduży na niego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2016, 09:01
-
nick nieaktualnyNam kupili pajaca bodajże 80/86 no nie wierzyłam, że takie duże
Ja mam 178 wzrostu a jak je rozłożyłam to pomału do pasa mi sięgały
Kurde! Podobają mi się te bezrękawniki... a ja przedwczoraj kupiłam w 51015ehhh
Znowu nam się pojawiły suche plamy na nogach. Tylko teraz już sięgają do kolana i są mega chropowate
Edit:
A z tymi rozmiarówkami to też masakra. POla ma getry na 68 z 51015 i Tesco... te pierwsze są już jako rybaczki, a te z tesco sa nadal zadługie
Teraz na wyprzedaży kupiłam jej w tesco na 74 getry bo myślę, że te mniejsze są zaduże to te będą na dłużej. Nic bardziej mylnego, są mniejsze od tamtychWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2016, 09:05
-
Widziakam się z koleżanką jak byłam w domu kupiła małemu komplet hm 80 i jest duży. Ale spokojnie tydzień i go założy. Z lidla to kupiłam takie spidnie 74/80 i akyrat są już. A body z Tesco to już mamy na 9/12 miesięcy i są akurat a mamy ich 20 sztuk. I piwciopak na krótki. Tak ja już muszę kupić w zapasie tak 86/92 bo 80 to na dwa tygvstsrcza
-
Z tymi getrami z Tesco mam dokładnie to samo, niby wiekszy rozmiar, a są mniejsze
w ogole my jeszcze nawet 62 nosimy
bo Florka długa, a chuda to sie tak naciągną i tyle, a w pepco to maja chyba zaniżona rozmiarówkę i tam kupuje juz 80 na długość ok tylko rękawy za długie, a tak to ze smyka 74 i jedne rzeczy są dobre inne za duże. Do Lidla az strach isc co t sie bedzie działo ?!