Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Pianistka matko kochana!!! Zaślinilam ekran!!!
Co do wody mój lekarz jak najbardziej polecał basen jako dobra forma ćwiczeń w ciąży, a moja mama do basenu zaleca tampon i tak zawsze mknę na basen
Co do piersi najpierw byłam na nie ale teraz jestem na tak ale tak do 6 miesiąca, znam dzieci karmione i tak i tak i wpływu na ich zdrowie lepszego z piersi niestety nie ma na ich przykładzie narazie. Ale więź z dzieckiem plus mega wygoda przemawiają, że jeśli będzie mi dane to własna produkcja
PeggyOlsen niesamowite mały człowiek popłaczę siè chyba jak moja Fasola się tak zaprezentuje nam
-
No
My z mężem od kilku lat robimy sobie zdjęcie wigilijne przy choince
W tym roku zrobimy z brzuszkiem a za rok już z bobasem będzie 
Ale marzy mi się sesja z brzuszkiem a potem w takiej tematyce z bobasem
i sobie powiesimy na ścianie...
Moja znajoma ma gipsowy odlew brzucha... xD ale dla mnie to lekka przesada...
justikf lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem !!
Wszystko dobrze. Bąbelek rośnie. Już ma ponad 13 mm, serduszko przyśpieszyło i wszystko jest w normach tygodnia, w którym jestem. Lekarz wyliczył mnie dziś na 7t4d. A termin porodu na 18 luty.
Co mnie cieszy, bo dopiero co obwieszczałam, że zaczynam 8, a już niedługo będę zaczynać 9.
Co do przyczyn plamienia. Pęcherzyk nie wypełnia jeszcze całej (czy tyle ile powinien) macicy. Są tam jeszcze wolne miejsca, w których może być krew, czy coś może się złuszczać dopóki nie dobije do ścianki. Dobra wiadomość w tym jest taka, że to puste miejsce jest w stosunkowo odpowiednim miejscu i raczej nie powinno szkodzić bąbelkowi.
Oczywiście lepiej aby tego nie było i jak najszybciej się wypełniło.
Mam L4 do końca miesiąca, ale w moim przypadku to akurat po prostu kwestia ZUSu, a nie braku pracy, bo jestem samo zatrudniona i coś popracować muszę.
Poza tym na moje oko, bąbel zaczyna przypominać człowieczka.
Czuję wytchnienie i spokój i wierzę, że żadne nagłe wydarzenia najbliższych dni mi tego nie zmącą.
tysiaa93, Viki26, ilka85, Pianistka, Taru, zosiaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Fajny pomysł na zdjęcia, tez się już nie mogę doczekać dużego brzuszka, niech sobie rośnie

Tak sobie myślę co z justikf bo nie odezwała się po wizycie.
dziękuję, że o mnie pomyślałaś - stwierdziłam, że najpierw przeczytam co u Was, sprawdzę jak nastroje, a potem napiszę !!!
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak super.
A co do Waszego tematu. To ja póki co jestem za butelką. Ponieważ chcę bardzo (nawet wolę Wam nie mówić jak bardzo) szybko wrócić do pracowania. Akurat u mnie jest tak, że muszę iść na 8 h i ktoś decyduje o moim planie dnia. Ale będę pracować troszkę z domu, troszkę z biura i będę jeździć na spotkania.
Wówczas będę naprawdę szczęśliwą matką.
Ale czas pokaże. Bo jak widzicie teraz wszystko jest na dalszym planie, a ja leżakuję i to jest dla mnie priorytet.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH