Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia02 wrote:eh Cynamonowa, wspołczuję... ja nawet nie wiem jak mi to wyliczą..
Dzięki
ustawilam sobie w telefonie odliczanie
w takim układzie chyba będę starała się wziąć urlop na 2 tygodnie początkiem września
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 09:46
-
Aaaaaaaaaaa dziewczyny jest wszystko dobrze, usg genet. ok, pappa ok. I chyba DZIEWCZYNKA. Szczegoly napisze wam wieczorem jak dotre do domu. Jezu jaka jestem szczesliwa. Ale sie pobeczalam
Kasia02, A.W., Moniaa, Taru, Bianka*, Pianistka, zosiaaa, justikf, kada24, Doti87, Max lubią tę wiadomość
-
Cynamonowa współczuję. Też do października muszę pracować, więc możemy odliczać razem

Ja jeszcze godzinę w pracy, jest że 30 st w pomieszczeniu... Głowa mnie boli, jest mi słabo.... Masakra jakas ;(
-
Lelewela cudownie
i gratki dziewczynki 
Niezapominajka kciuki
Iriss, Magdalenka ja też mam termin z usg na styczeń, nawet przed wami, bo na 28
Moniaa witaj
Ja jestem w domu po pracy
ale tam upał okropny
w naszym pokoju jest 31 stopni, masakra
a w aptece było genialnie, jakieś 22 stopnie, chciałabym mieć w domu taką klimę jak tam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagisia wrote:Tak, tak w tej samej klinice robię. Przez te upały sama z domu nie wychodzę. Tak bym do przychodni skoczyła

Witaj Agisia. Patrzę na Twoją stopkę i chyba mamy podobne doświadczenia. Ja poroniłam 11 maja br. i bardzo szybko los dał mi drugą szansę - widzę, że u Ciebie podobnie. Powodzenia !

[/link]