Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam prawe ucho jak gumowe
Mama mówiła że jak byłam mała to musiałam chodzić w bawełnianej opasce bo przy spaniu to ucho się odginało i bali się ze bedzie odstające... no i tak jest
i czasem nawet jak leżę to mi się odgina xD
justikf lubi tę wiadomość
-
A tak trochę z innej beczki. Zaopatrzone juz jesteście w poduchy dla ciężarówek? Jeśli jeszcze nie to gorąco polecam. Dla mnie absolutne must have
w zasadzie to już od wczoraj znów poszła w ruch, bo już mój brzuch nie nadaje się niestety do spania na brzuchu ; (
-
A ja byłam na pierogach w dzień. A teraz zrobiłam swojemu facetowi naleśniki z nutellą, takie z cacao, więc brązowe wyszły, ale nie zjadłam ani jednego, bo..... zjadłam kanapki z ogromna ilością ogórka kiszonego

Nam przezierność wyszła 1,8 nic pani dr nie powiedziała, ze jest źle, ale jak wam takie małe wychodzą to zaczęłam się zastanawiać nad tym. -
Lelewela przezierność tez jest zależna od wieku ciąży. Nie sugeruje się samym wynikiem i się nie doszukuj dziury w całym. Usg genetyczne miałam robione przez dwóch różnych lekarzy dwa razy. We wt w tamtym tyg przeziernosc 0.9 , dzisiaj 1,59. Tak czy siak jest oki. U syna np miałam 2.1 i tez było oki. Wszystko zależy od wieku ciąży i tez pozostałych parametrów. Jak np kość nosowa itd
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 20:07
-
a no to dziękimandragora wrote:Lelewela przezierność tez jest zależna od wieku ciąży. Nie sugeruje się samym wynikiem i się nie doszukuj dziury w całym. Usg genetyczne miałam robione przez dwóch różnych lekarzy dwa razy. We wt w tamtym tyg przeziernosc 0.9 , dzisiaj 1,59. Tak czy siak jest oki. U syna np miałam 2.1 i tez było oki. Wszystko zależy od wieku ciąży i tez pozostałych parametrów. Jak np kość nosowa itd
już się nie nakręcam 
sprowadziłyście mnie na ziemię
-
Wpisz sobie w google "smalahove"
Oto jakie pyszności tu mają 
A tak szczerze, to norweska kuchnia to DNO. Jedyne co mają dobre to riskrem ale to deser... Wszystko z paczki, nawet mają ziemniaki z proszku
Mieszasz z wodą i mlekiem proszek i masz pure ziemniaczane!
-
Iriss w ciąży z synem tez byłam strasznie zafiksowana na ryby i to te wędzone, i nawet tez pytałam swojego gina o to czy wolno i powiedział ze jak najbardziej tak i żeby nie czytać tych internetowych bzdur! Także Iriss smacznego, zasuwaj o makrele.Iriss wrote:Ostatnio miałam ochotę na wędzoną makrelę, ale wiem że wędzonych ryb nie bardzo, więc obeszłam się smakiem

justikf, Pianistka lubią tę wiadomość

Małpy!

13.08.2014