Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Nic tylko trzeba czekać i oby sie poprawiło
aaa mnie nadal męcza mdłości. Zaraz chyba zwymiotuje. Zastanawiam sie czy to normalne na tym etapie ciazy.
Dziewczyny nie zapomnijcie, że dzisiaj dłuużej śpimyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 21:11
Kubuś
-
Tusiaa wrote:Nic tylko trzeba czekać i oby sie poprawiło
aaa mnie nadal męcza mdłości. Zaraz chyba zwymiotuje. Zastanawiam sie czy to normalne na tym etapie ciazy.
Dziewczyny nie zapomnijcie, że dzisiaj dłuużej śpimy
Ooooooo super bo żem zapomla
Nasz kochany Olus -
Jest trochę lepiej. Najgorsze ze się nastawilam że polaze dziś po sklepach bo cały tydzień w domu sama do 16 i ciągle śpię po tym acardzie. A tu dupa bo boli i co zrobić. Mam nadzieję że do jutra przejdzie bo ile można leżeć. Jeszcze na noc najem się magnezu i asparginu.
-
Magnez jednak lepiej brać. Ja wcześniej brałam jak czułam że jakies skurcze mnie łapią albo jak zaczęło cos ciągnąc. Doszłam do wniosku, że tableteczka dziennie nie zaszkodzi
Bruska nieraz lepiej poleżec dwa dni a później jak przejdzie pojść poszaleć na zakupachKubuś
-
hej dziewczyny!
melduje się po bezpiecznym maluchu, mysle ze zdecydowanie warto
Brusia ja biore dużo więcej magnezu bo az 3 razy po 2 tabletki (czasem w srodku dnia jedna) ale skurczow, kluc ani nic takiego nie mam już w ogole. Tyle mi kazal lekarz, najpierw myslalam ze strasznie dużo ale poczytałam i postanowiłam go posluchac no i jest okWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2015, 22:41
-
Przez to ze się wyspalam w dzień ani mi się śni iść spać. Mały ma się chyba lepiej bo brykac zaczął. Gdyby były to skurcze to chyba byłoby lepiej a to taki tępy ból. Jak na razie aż tak nie boli ale takie piczucie bólu zostało. Jeszcze wezmę dawkę leku na noc. Dzięki dziewczyny. Oby jutro było lepiej.
-
Wyspane to mało powiedziane
Dziewczyny jak zobaczyłam wczoraj malucha mojej koleżanki to normalnie się zakochałamjest boski, taki malutki i takie słodkie minki robił
wiem, ze to brzydko, ale tak jej pozazdrosicilam, ze są już razem
teraz to już w ogóle nie mogę doczekać się lutego
i oczywiście synuś nie spiesz się
mamusia wytrzyma do lutego hehe
-
Hey. Niby przeszło ale jak mnie tylko zakluje to w panikę wpadam. No i leżę. Co się pokrece to leżę. Nie chcę ryzykować dzisiaj. Zaraz wezmę magnez zapobiegawczo. Ciąża powinna trwać 7 miesięcy już byśmy były na wylocie i każda byłaby szczęśliwa.
-
Już drugą noc śpię jak Aniołek. Nawet w nocy nie budzę się na siku. Aż dziwne. Ale za to wyspana za wszystkie czasy jestem.
Bruśka jak się niepokoisz to podjedź sobie na IP. Przynajmniej Cię zbadają i powiedzą co i jak. A tak będziesz się martwić. Szkoda Ciebie i Jasia, żebyście się stresowali. Pewnie wszystko jest dobrze ale lepiej dmuchać na zimne. -
Teraz już jest ok. Nie lubię szpitali i wywołują jeszcze większą panikęsamo czekaniw tam przyprawia o dreszcze. Leżę wzięty magnez mąż spełnił moja zachcianke na obiad był kebab starczy mi na rok. I w końcu koleżanka się jakaś do mnie odezwała. Też tak macie że nikt się do Was nie odzywa.